- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.881
angelgözdem nıye kıssbilmiyorumkismile
kelebek ağlattın benimafoldumben bizim vedamız da çok zor oldu,abileri götürdü birliğine kadar arabayla ben de evinden uğurladım ama bayılıyodum zor dayandım dönüp dönüp bana sarıldı ilk defa böyle ağlarken gördüm aşkımımafoldumben ahhh yarabbim kavuştur hepimiziturkbayragi
kelebek ağlattın benimafoldumben bizim vedamız da çok zor oldu,abileri götürdü birliğine kadar arabayla ben de evinden uğurladım ama bayılıyodum zor dayandım dönüp dönüp bana sarıldı ilk defa böyle ağlarken gördüm aşkımımafoldumben ahhh yarabbim kavuştur hepimiziturkbayragi
büşra'm da yok:sm_confused:
kızlarrr herkeese açık bu site herkes okuooo tel kullanıo dionuz big verionuzzz iii niyetli insanlarda girio kötü niyetli de girerrrr bence vermeyinnnn
canım aynen bunu bende yapıyodum
herşeyi yazıyodumm
bazen çok üzüldüğüm zamanlar oluyodu ona anlatmak istiyodum ama olmayınca hemen içimdekileri mesaja döküyodumm tabi cevap falan yokk
vay be geçiyo günlerrboshayallersmile
büşra kim kız
çok zor yaa.. ben de herşeyimi anlatıyorum mektup gibi günlük tutuyorum artık .. gittiğinin 3.günü aöf sınavı için gelmişti o zaman vermiştim yazdıklarımı çok kötü oldu okurken ağladı kapattı :gitme:gidince okumuş gece koğuşta aşkım benim,,herşeyi anlatmışsın diyo
Allahım sabır versin hepimizee:Saruboceq:
busrae canım hiç denk gelmediniz sanırım biz onunla diyet topiğinden arkidişiz de kaydirigubbakcemile3 burda da beraberiz turkbayragi
ayyy tanımam mııı yaaaa ama o gündüz geliooo cnm gece girmio ki o
angelgözde hiç o kadar ayrıntılı düşünmemiştim..ama sonuçta adresini vermiyoruzki,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?