- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.381
gamzeeeeeeeeeeee dogan güneş yazmış banaaaaaaaaa yaşasınnnnnnnnnnnndelikafadulden
sositososito sositososito sositososito sositososito
KIZ DOĞAN GÜNEŞ DEĞİLMİ YARIN GÜNEŞ DOĞUNCA GELMEYECEKMİ YOKSA YANLIŞMI YAZDIM BEN YARIN GELMİYORMU SENİNKİ BACIM BUGÜNÜ NASIL BEKLEDİM BİLİYOSUN SENLE BİRLİKTE BENDE ÇOK BEKLEDİM İÇİMİN DARLDIĞI GÜNLER OLDU .HERGÜN LEN Bİ TEPÜK ATAMADIM ŞUNUN DÖTÜNE DEDİM YAAA ...YANLIŞMI YAZDIM YOKSAAAA
yok yawrum dogru da inanamıyo insandelikafadulden
çok tşk ederimmmm iyi zamanda kötü zamanda hep birlikteydik...
Ama çarşamba kavuşcm anca otobüsle geliyo da
[ı]bende yanlış yazdım sandım yaaawww.çok bekledim tepüğü vurmak için sana biliyosun sana vurmayı ne çok istiyorum...niye okadar uzun sürüyo yaaa yol arabaylada olsa uzun walla ama olsun gülüm geliyoya sen ona bak yaawww ohhhhh sefan olsun cicişim yaa gözün aydın gülüm ayyhhh çok sevindim yaaaaa allhım banada göstersin o günleri artık çok yoruldumm şafak 164 [/ı]
ahhhh ahhhh şafağı biten arkadaşlar.Allah bidaha ayırmasın.Ama benim içim çok acıyo yaaa.7 gün sonra asker.Şimdiden kafayı yiyicem vallasenağlama gönderdiğiniz mesajları okuyup okuyup ağlıyorum bu saate kadar.Bitecek inşallah ama nasıl bitecek onu düşünemiyorum bile.Dile kolay 15 ay offfffff offffffff Allah ayrılık çekenlere sabır versin.
15 saatlik yol gülüm be az diil ki uçakla gelemiyo arkadaşıyla binicek diye
beraber gelceklermiş o yüzden
bana tepük atmaya çok mrklıymışsın cnm benimmm ben de gelip sana vurcamalkisalkisalkis innşşş
darısı başına valla sen de bitirdin farkında değilsin ama 100den düşmeye çok bişi kalmadı senin:1rolleyes:
çok wsevinicem senin kocişine kavuştugun gün çünkü çok emek harcadın
Allah kazasız belasız kavuştursun inş az kaldı cnmmmkaydirigubbakcemile5
ÜZÜLME NOLUR YAAA BAK KAÇ GÜNDÜR BERABERDİN İNAN BANA ŞİMDİ 1 SAATLİĞİNE YOLASALAR EVE VARYA KURBAN OLURUM HERŞEYİMİ VERİRİM .YÜZÜNE HASRET KALDIM AYLARDIR SEN SARILDIN ÖPTÜN KOKLADIN BUNLARLA MUTLU OL NERGİS NOLURSUN .BAK SEN BÖYLE DEDİKÇE BEN DAHADA ÜZÜLÜYRUM GÜLÜM YAAA YAA BEN NAPİM KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM ARTIK GÜLÜM .DERDİM 1 DEĞİLKİ.BENİ DÜŞÜNÜN GİTTİ AMA GELMEK İÇİN GİTTİ .GİDECEK AMA GELECEK ÜZÜLME NOLURSUN ...:teselli::içelim::mymeka:N€RGİS;6890921 .!.:askım yarın gidiyor. ömrüm git de cabuk gel senağlama
N€RGİS;6891027 .!.:Allah sabır versin canım. bitecek inşallah öle böle gececek:)
canımm cok sağoll. Rabbim hepimize yardımcı olsun. bi sana da tepüğü vursaydık tamamÜZÜLME NOLUR YAAA BAK KAÇ GÜNDÜR BERABERDİN İNAN BANA ŞİMDİ 1 SAATLİĞİNE YOLASALAR EVE VARYA KURBAN OLURUM HERŞEYİMİ VERİRİM .YÜZÜNE HASRET KALDIM AYLARDIR SEN SARILDIN ÖPTÜN KOKLADIN BUNLARLA MUTLU OL NERGİS NOLURSUN .BAK SEN BÖYLE DEDİKÇE BEN DAHADA ÜZÜLÜYRUM GÜLÜM YAAA YAA BEN NAPİM KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM ARTIK GÜLÜM .DERDİM 1 DEĞİLKİ.BENİ DÜŞÜNÜN GİTTİ AMA GELMEK İÇİN GİTTİ .GİDECEK AMA GELECEK ÜZÜLME NOLURSUN ...:teselli::içelim::mymeka:
sağol canım.biter biter insallah.
Sağol canım.Biter biter insallah.
N€RGİS;6890921 .!.:askım yarın gidiyor. ömrüm git de cabuk gel senağlama
ıYı CANIM ARKADAŞIYLA GELSıN BAKALIM SON KEZ ONUN DEDıĞı OLSUN BUNDAN SONRA NASILSA ONUN DEĞıL SENıN BORUN ÖTECEK GELSıN DE Bı HELE..SANA TEPÜK ATMAK DEĞıL DERDıM YAA SEN BAŞKASIN BıLıYOSUN BURAYA ıLK GıRDıM SENı TANIDIM MERVıŞıM ÖYLE DEME ...KAVUŞMAN ıÇıN BENDE SABIRSIZLANDIM GÜLÜM.AYRICALIĞIN VAR SENıN...ıNŞALLAH BıZDE GÖRÜRÜZ CıCıM DOĞRU SÖYLÜYOSUN ÇOK EMEK VERDıM ÇOK ÇABALADIM HALA ÇABALIYORUM BAKSANA YAPTIĞIMA GÜLÜM ONDAN HABERSıZ ıŞE GıRDıM BU DERECEYE GELDıM ARTIK NAPııM PARA YOKKK ONA PARA LAZIM MECBUREN DUYSA HAYATTA ıZıN VERMEZ ORDADA DURMAZ .BAZI ŞEREFSıZLER YÜZÜNDEN OLAN BıZE OLUYO ıŞTE.ıNŞALLAH BENDE BıGÜN ALIRIM BU EMEKLERıMıN KARŞILIĞINI .ALLAH RAZI OLSUN DUALARIN ıÇıN GÜLÜM UNUTMA BıZı AMA YAA GEL TAMAMMI BANA TEPÜK AT
kuzum benim kıyamam sana
yerin başkadır bende,hasretimiz aynı şehirden başladı
hep yanındayım biliyosun:1hug:
benimki mardinde ama ses seda yok yarın arar umarım
hasta hasta gönderdim bebeğimi,merak ediyorum
kısslarr iyi geceler ben ddidiyommm galii sabah işe gidicemmm öptüm herkesde balım cicişim nergis ve yazamadığım herkeside öpüyorum.kendinizi üzmeyin canlarım benim a.e.o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?