- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.361
gamzegazelcim datlum biz 17 mayısta kavuşcaz yani yarın. çok heyecanlıyım heyecandan uyuyamıyom.
darısı tüm bekleyenlerin başına.
ona öyle söylenmez canım
şafak doğan güneş denir :lepi:
yaaa kavga ettik yaa....bide sabah geliyo almaya da gidicem ama çok kızdım .....
kavuşanlar allah ayırmasın
ben de bugun ılk gunumuz
o ailesının yanında ama ben sankı beklenen ılgıyı goremedım
3 saattır bırbırımızı aramıyoruz
bu muyduu yaaa
konuştuk bugun 2 defa 3 defa falan da mesajlastık
en son 6 bucuktu
sonra ne ondan ne benden tık yook
oofff yüzüne kapattım bide teli yaa... sabah arar gelme derse valla kötü olurum.. özledim gerçekten..
niye kavga ettiniz yahu,heyecandan ne yapacaınızı mı şaşırıyosunuz nedir delikafadulden keşke benm erkek arkadaşım da yarın gelio olsa,daha 9ay var :çok üzgünüm::a015: gelme dese de gidin zaten,hikaye tripler onlar yerimseniben
bugün carsıya falan çıktı beni aramadı diye kızdım....
bide sinirliyim bu aralar anlamadım psikolojim bozuldu herhalde beklemekten artık..
allahtan kısa dönemdi yaa....
valla gelme derse gitmem canım yaa okadar yüzsüz müyüm ben .. ozaman çok kızarım zaten bidaha hiçbizaman gitmem..
anaam fenasın senöyle deme ama bak sen de telefonu yüzüne kapadın pişman oldun,o da belki aynı sinirle gelme dicek ama sonra keşke burda olsaydı die de içi gidicek.bu işler böle yerimseniben
bi de ben nezaman öle bişeye çok kızsam sonrasında yüzümün kızaracağı bişey olduğu ortaya çıkıyo.belki senin için bişeyler yapmak istiyodu onunla vakit harcadı arayamadı kimbilir.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?