Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tabıkı canımm neden silim beklıyoruz senı bıran önceeopuyorumnanaktan
döndüğünde şafagın azallmış görceksinnnopuyorumnanaktan

Sizin askerinizde de şöyle bi durum varmı kızlar ya. Benim askerim her konuşmamıza
benim onu bırakcağımdan korktuğunu bi şekilde dile getiriyo direk öyle söylemiyoda
mesala bugün diyoki gelince kaldığımız yerden devam etcez dime vee buna benzer şeyler.

kızlar bişey sorcam ama korkuyorum eyvahedigeldismilebu konu yüzünden daha önce tartışma çıkmış sanırım ama çok merak ediyorum tek tip askerlik 2011'de kesin diyolarmış nişanlımın asker arkadaşları, o da bana soruyo haber var mı diye, doğru mudur acababilmiyorumkismile

siz gelmedenn öncee burda cok konustuk bunları buyuk umutla beklyorduk anneler gununde olucak dıyolardı amaa olmadıı hıc umutlanmıyorum artık olcagını sanmıyorumdaabilmiyorumkismileortalık boyle karısıkkeennn devletın askere ıhtıyacı var düşürürmü hiçç

yengec bizde tam tersi ben korkuyorum gelince ya da gelene kadar bişeyler değişcek diyeeyvahedigeldismile nişanlıma soruyorum bazen hislerin değişrimi diye gülüyo bana o daha rahat ilişkimize çok güveniyomuş sevgimizden eminmiş falan ben de öyle ama.. korkuyorum

Canim hic heveslenmee bence.. anneler gunu dediler.. sunu bunu dediler.. ama hic biri olmadi.. ama ugrasiyorlar.. en son okudugum sey.. bi kac sene icinde degisecek ya 9 yada 12 ay diye okudum.. ama heveslendigin zaman olmadigi zaman daha kotu oluyo.. insallah bu sene degisir diye dua ediyorum hep.. ama zannetmiyorum..
Bu olaylardan sonra.. kisa zamanda olmaz bence.. hayirlisi neyse o olsan artik :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…