- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #54.241
siz gelmedenn öncee burda cok konustuk bunları buyuk umutla beklyorduk anneler gununde olucak dıyolardı amaa olmadıı hıc umutlanmıyorum artık olcagını sanmıyorumdaabilmiyorumkismileortalık boyle karısıkkeennn devletın askere ıhtıyacı var düşürürmü hiçç
yengec bizde tam tersi ben korkuyorum gelince ya da gelene kadar bişeyler değişcek diyeeyvahedigeldismile nişanlıma soruyorum bazen hislerin değişrimi diye gülüyo bana o daha rahat ilişkimize çok güveniyomuş sevgimizden eminmiş falan ben de öyle ama.. korkuyorum
:gitme: keşke olsa..2011'e de razıyım 2 ay erken gelse bile dünyalar benim olur:asigim: bana hergün soruyo nerdeyse hep konuşuyolarmış orda:1no2:
canım hiç heveslenmek istemiyorum zaten sadece dua ediyorum beklemediğimiz anda olsa bayram olur hepimiz içinkaydirigubbakcemile2Canim hic heveslenmee bence.. anneler gunu dediler.. sunu bunu dediler.. ama hic biri olmadi.. ama ugrasiyorlar.. en son okudugum sey.. bi kac sene icinde degisecek ya 9 yada 12 ay diye okudum.. ama heveslendigin zaman olmadigi zaman daha kotu oluyo.. insallah bu sene degisir diye dua ediyorum hep.. ama zannetmiyorum..
Bu olaylardan sonra.. kisa zamanda olmaz bence.. hayirlisi neyse o olsan artik :bbo:
yemin töreni 25 haziran dimi canım? nişanlımın 25'i ama dağıtımı olmucak 31 temmuzda dağıtımı olcaksempatiksalakcinniah tertibim ah daha bilmiyorum bile ben askerim yemin töreninden sonra gelecek mi yoksa eğitime mi kalacak.yani mehtabım bile yok senağlama
Yani bilemiyorum onun öyle düşünmesi beni üzüyo açıkçası
canım hiç heveslenmek istemiyorum zaten sadece dua ediyorum beklemediğimiz anda olsa bayram olur hepimiz içinkaydirigubbakcemile2
yemin töreni 25 haziran dimi canım? nişanlımın 25'i ama dağıtımı olmucak 31 temmuzda dağıtımı olcaksempatiksalakcinni
canım orda aklına olumsuz şeyler geliyodur o psikolojiyle,,sen rahatlatırsın onuboshayallersmile
tertibim yemin töreni 25 i ama izine gelebilir mi dağıtımdan önce?
siyah incim bulmuşsun 90lar topiğini =)
biz de bugün onu konuşuyoduk canım sanırım yemin töreninden sonra 3 gün izin veriyolarmış umutlanmak istemiyorum ama net değil
kaydirigubbakcemile3bulurum beeeenhoşgeldin canım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?