Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:gitme: keşke olsa..2011'e de razıyım 2 ay erken gelse bile dünyalar benim olur:asigim: bana hergün soruyo nerdeyse hep konuşuyolarmış orda:1no2:

Yani bilemiyorum onun öyle düşünmesi beni üzüyo açıkçası

canım hiç heveslenmek istemiyorum zaten sadece dua ediyorum beklemediğimiz anda olsa bayram olur hepimiz içinkaydirigubbakcemile2
ah tertibim ah daha bilmiyorum bile ben askerim yemin töreninden sonra gelecek mi yoksa eğitime mi kalacak.yani mehtabım bile yok senağlama
yemin töreni 25 haziran dimi canım? nişanlımın 25'i ama dağıtımı olmucak 31 temmuzda dağıtımı olcaksempatiksalakcinni
Yani bilemiyorum onun öyle düşünmesi beni üzüyo açıkçası

canım orda aklına olumsuz şeyler geliyodur o psikolojiyle,,sen rahatlatırsın onuboshayallersmile

siyah incim bulmuşsun 90lar topiğini =)

gözde canım benimkinin dağıtımı 31 temmuzda olcakmış o zaman 7 gün izni varmış ama şimdi yemin töreninde de izin verirler mi yani? ay çok sevinirim.

artık senin topiğine de gelirim canım 90'ları görmek azcık moral veriyo şafağım daha çok karanlık yalnız olmadığımı görüyorum, burda da şafağı az olanları görünce umutlanıyorum birgün bizim de o kadar kalcak diye yani bu iki topik de ilaç gibi turkbayragi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…