- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #54.321
pofffffffsempatiksalakcinni
selam kızlar nasılsınız bizim bugun safak 443 yemin törenine 17gün kaldı
aynen megom yaw bu kadar zaman sabır ettik şimdikte su koyvermeye başladık iimiolumunekankayizsmile
noldiii bakiimmmsempatiksalakcinni
bele beleyiimmmmkafamçokkarıştısempatiksalakcinni:bbo:-tatlicadiarzu-:1shok:
selam meleğim
ohh ne güzel askerini görüceksin yaniiizemuszemus
Allah kavuştursun arkadaşım senide inşallah:Saruboceq:
kızlar,ben bi kahve alıp geliimohaoldumsmile
şafak 53
ebuş melay,ben tezkereciyiz artık meleğim..
benimde 72 canım şafağım
allahım sizlerede göstersin çabucaktan bu günleri.:Saruboceq:
bak ben sıyırmışım bilem mel ayımkarıştıroyom ehehheekaydirigubbakcemile3
amin canım inşallahhhh:Saruboceq: benim eşim tecilini bozdu gitti birde nezman gidicek diye beklerken mayısmı agustosmu derken son 20gün ögrendik ya kızlar cok özledim eşimi
özlenmez mi canım ya bende 4 aydır görmüyorum nişanlımı deliricemm valla artıksempatiksalakcinni
kızlar gelicek onu düşünüp cok heycanlanıyorum ama gidicek ya birde o var :gitme:
amin cnm saol cümlemizi inşallah ohh masallahhdarısı basıma inşallah cok zor kızlar :gitme::gitme:
haklısın canım bende öyle çıldırmak üzereyim gecenlerde resim yollado askerim nasıl yakısmıs nerde yapıyor sizinki askerliğini kızlar?ya kızlar size bişey sorcam su yemeklere şap atılıdıgı dogrumu
haklısın canım bende öyle çıldırmak üzereyim gecenlerde resim yollado askerim nasıl yakısmıs nerde yapıyor sizinki askerliğini kızlar?ya kızlar size bişey sorcam su yemeklere şap atılıdıgı dogrumu
hoşbuldum canım saol amin cümlemizi inşallah.....:Saruboceq:hoşgeldin canım aramıza allah kavuştursun su gibi geçer inş.bitirip gelir oda:Saruboceq:
Darısı başına arkadaşım..
birgün gelecek 1 gün kalacak..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?