- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #54.341
hoşbuldum canım saol amin cümlemizi inşallah.....:Saruboceq:
canım amin inşallah onu düşünüyorum hep inan o 1gün kaldı diyeceğimiz gün nasıl gelcek sanki nebilim....cok zor ya hiç düşünemiyorum ya:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 benimki atılıyor dedi ama kızlar bunun zararı varmı acaba yaboshayallersmilevalla benimkinde şap falan yok sanırım hiçç sormadım canımkaydirigubbakcemile3
acemilikte evet,ustada hayırkaydirigubbakcemile3
ahhhhh o ilk günlerr:sinifsinif: hatırlamak dahi istemiyoruummmafoldumben
:sinifsinif: cok zor....sanki hiç geçmicek gibi geliyor :sinifsinif: cok özledim canım kocamı....burnumda tütüyor...ya cokta uzun dönem yapıyorlar keske herkes 6ay yapsalmaz: offff yaaa cok özledim eşimi kızlar.....huzurum neşem uzakta.....asker şimditurkbayragi
ilk zamanlar zor gerçekten.. hemde çookk zor..iletişim kısıtlı,ayrılık çok taze....
ama ustaya geçince,telefon olayınız rahatlıycak ve beklemeye de birazcık daha alışıyo olunucak..
böle bööle şafaklar yenicek ve biticek inşallah arkadaşımm..
Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize:Saruboceq:
ilk zamanlar zor gerçekten.. hemde çookk zor..iletişim kısıtlı,ayrılık çok taze....
ama ustaya geçince,telefon olayınız rahatlıycak ve beklemeye de birazcık daha alışıyo olunucak..
böle bööle şafaklar yenicek ve biticek inşallah arkadaşımm..
Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize:Saruboceq:
geçio be canım ömrümüzden ömür çalsada geçiyo asıl az kalınca geçmek bilmiyo
ilk günler çok zordu ama sonra sonra alışmak zorunda olduğunu anlıyosun ve zaman daha iyi geçmeye başlıyo.:teselli:
canım burda bizi bizden başka kimse anlayamaz çok iyi anlıyoruz seni yaşamayan bilemez inan kii:1hug:
güvenlik sebebiyle arkadaşıma.s
canım bende hep yazdım falan ama yazmamız daha doğru herkes bakabilio çünkü bu siteye.
melay cnm baska topiklerde gördüm senin nişanlının askerlik yaptıgı yeri yazmıssın hatırlatiim dedim belki silmeyi unutmussundur diye
hmmm saol canım bulabilirsem silerim.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?