Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla benimkinde şap falan yok sanırım hiçç sormadım canımkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 benimki atılıyor dedi ama kızlar bunun zararı varmı acaba yaboshayallersmile
acemilikte evet,ustada hayırkaydirigubbakcemile3

ya aslında hani cok sacma değilmi kızlar ya evli insanlar var nebilim.....acaaba şapı kestiğin gibi etkisi gidiyormukaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

ahhhhh o ilk günlerr:sinifsinif: hatırlamak dahi istemiyoruummmafoldumben

:sinifsinif: cok zor....sanki hiç geçmicek gibi geliyor :sinifsinif: cok özledim canım kocamı....burnumda tütüyor...ya cokta uzun dönem yapıyorlar keske herkes 6ay yapsalmaz: offff yaaa cok özledim eşimi kızlar.....huzurum neşem uzakta.....asker şimditurkbayragi

ilk zamanlar zor gerçekten.. hemde çookk zor..iletişim kısıtlı,ayrılık çok taze....
ama ustaya geçince,telefon olayınız rahatlıycak ve beklemeye de birazcık daha alışıyo olunucak..
böle bööle şafaklar yenicek ve biticek inşallah arkadaşımm..
Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize:Saruboceq:

geçio be canım ömrümüzden ömür çalsada geçiyo asıl az kalınca geçmek bilmiyo
ilk günler çok zordu ama sonra sonra alışmak zorunda olduğunu anlıyosun ve zaman daha iyi geçmeye başlıyo.
:teselli:

amiiiiiinnnn:Saruboceq:

evet haklısın cnm duygularıma tercüman oldun....telefondan sıkıntım yok arıyor saolsun günde 3 4 defa şutarafagitti cok şükür....kontor dayanmıyor tabii ama arıyor...parası habire kontore gidiyor olsun umrumuzda değil arıyor ya yeter bize....amin arkadasım inşallah:Saruboceq: ama ben cok acı cekiyorum anlıyorsunuz beni değilmi

haklısın canım sanki senelr oldu gibi geliyor bana....:sinifsinif: nebilim dilimde aklımda hep aynı şey cok özledim baskada bişey diyemiyorum:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…