Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ooyy bak mesafeyi bilmiyordum canım o zaman iyi yapmışsınız zor olurdu gerçekten.
Her işte bir hayır vardır canım böyle düşün içini ferah tut olur mu önümüz yaz bak asker de beklemiyorsun bol bol gezersiniz. :1rolleyes:

turkbayragiBir Gün Daha Bitti Ömrümdenturkbayragi

Birgün Daha Bitti Şafagımızdan

Birgün Daha Bitti SenSiz...
......
Veeeee ?

Birqün Daha Yaklaştım Sana ¦

Birgün Daha Yaklaştım Gelecegime ¦

Birgün Daha Bitti ¦ Sensiz Ama Umutlu :1rolleyes:¦

turkbayragi$AFAK.....>314turkbayragi
mehTap.....>107

bende öyle diyorum canım herşeyde bir hayır vardır diye...
inşallah canım yaa içim çok sıkılıyor sebepsiz hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum ama yapamıyorum üstüne birde misafirler gelecek benim kolum kanadım kıpırdamıyor
:gitme:

serapcm ya size de üzüdüm ne güzel buluşacaktınız
şişddetli yağış bekleniyormuş ama

kısmet canım ne yapalım herşeyde vardır bi hayır diyorum bende...

oğluşuna çok geçmiş olsun canım...
inşallah enişte bu durma bişi demez gerçekten biraz sıkıntılı bi durum helede evli olanlar için

Ahhh kötü olmus ama vardir bir hayiri...

Neden kiz? anowwww :1shok:

organızasyon işi palyaço anımator faalan neyse adresi verdi gittimm
kapıyı açtılar uzunn saçlı apaçi bi çocuk bi kızz geldiii anormal bı tıp ıyıce korktumm:1ninca:
girdim içeriii anoooooooommmm ne görim her yer pislik bira şişeleriiiiii yataklarrr nasıl tırstım neyse dedıkılerı gülfer hanım gelıcek birazdan surda bekleyin.
oturdum beklıyorum ama gormen lazım benııı ter bosalttımm resmenkaydirigubbakcemile3
gulfer hanım dıyınce bende hanım bı kadın gelıcek sanıyorumm kapı sesi geldi kopekle biri girdi içeri azınaaaaa ........ dıyerekkkk dedim noluyooo:sm_confused:
geldi içeri anommm hipppiii gibi bi kızzzzz dedim ben gidiyorum burdan nasıl işyeri burası ucuz atlattımm haaaaaohaoldumsmile

iyyyyyy igrenccc... ben olsaydim bende tirsardim vallaha.... bidahaki sefere dikkat et canim.. aman heeee... köpekli kiz demedimi neden falan? uhahahaha
Cokta tin :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…