- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #54.441
fatmacım niye ne olduki
askerim yarim h.g nasılsın maşallah şafağına
ooyy bak mesafeyi bilmiyordum canım o zaman iyi yapmışsınız zor olurdu gerçekten.duygum bizim aramızda 1buçuk saatlik yol var canım o gebzede oturuyor ben istanbulda sabah konuştuk aşkım burda çok fena yağmur yağıyor dedi araba ile gelse sorun yokta araba ile gelemiyor aman olsun iyi ki gelmedi baksana önlemden okulları bile tatil ettiler dönüşte gidene kadar aklım mehmette kalacaktı gittimi nerde diye...
kısmet bi daha ki sefere inşallah
ooyy bak mesafeyi bilmiyordum canım o zaman iyi yapmışsınız zor olurdu gerçekten.
Her işte bir hayır vardır canım böyle düşün içini ferah tut olur mu önümüz yaz bak asker de beklemiyorsun bol bol gezersiniz. :1rolleyes:
serapcm ya size de üzüdüm ne güzel buluşacaktınız
şişddetli yağış bekleniyormuş ama
Selamm susuuuuuu... nasilsin?
biz istanbuldayız kızlar oğlumun doktor kontrolü için gelmiştik bugün kontrol olup gidecektik memleketimiz uşak a ama işler umduğumuz gibi gitmedi doktor haftaya tekrar görmek istedi oğlumu ve 1 hafta daha burda kalmamız lazım
eşimde bu hafta dağıtıma gelcek buraya gelecek artık mecburen ve burası ablamların evi annem var ablam eniştem 2 tane de çocuk başkasının evinde nasıl rahat ederki insan ve
biz evliyiz birde :kedi:
eşime söyleyemedim daha akşam arayınca söylicem bakalım ne diyecek
Şafak: 266 =)))))
iiyim babykemmm iş gorusmesınden geldim işte aboww oyleee bı tırstımkı hala şoktayımm nasıl bıyere gıttım ben dıyeee
listede 264kaydirigubbakcemile3
hadi yaatamma ozamn 264 diyeyimm
Neden kiz? anowwww :1shok:
hoşgeldiniz susu baby
sağolun
hoşbulduk şekercim nasılsınnopuyorumnanaktan
organızasyon işi palyaço anımator faalan neyse adresi verdi gittimm
kapıyı açtılar uzunn saçlı apaçi bi çocuk bi kızz geldiii anormal bı tıp ıyıce korktumm:1ninca:
girdim içeriii anoooooooommmm ne görim her yer pislik bira şişeleriiiiii yataklarrr nasıl tırstım neyse dedıkılerı gülfer hanım gelıcek birazdan surda bekleyin.
oturdum beklıyorum ama gormen lazım benııı ter bosalttımm resmenkaydirigubbakcemile3
gulfer hanım dıyınce bende hanım bı kadın gelıcek sanıyorumm kapı sesi geldi kopekle biri girdi içeri azınaaaaa ........ dıyerekkkk dedim noluyooo:sm_confused:
geldi içeri anommm hipppiii gibi bi kızzzzz dedim ben gidiyorum burdan nasıl işyeri burası ucuz atlattımm haaaaaohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?