- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #54.401
cumartesiydi herhalde CADIARZU
ne tesadüf mirmirmirmircanım hiç iş yapmak istemiyor yaw
aynen bende ya TV karşısında uyumak ta ayrı bir keyif veriyor kaydirigubbakcemile2hee Gece ozaman kıss, aman canımm günün yorgunluğu valla bazen bennde anlamıyorum, uyuyormuyum yoksa artık bayıldım mıı, ölü gibi oluyorum valla
gelmiştim emme birden iş çıktı kafamçokkarıştınuranım mı gelmişopuyorumnanaktan
canım hiç iş yapmak istemiyor yaw
imza ben kafamçokkarıştı
ne tesadüf mirmirmirmir
aynen bende ya TV karşısında uyumak ta ayrı bir keyif veriyor kaydirigubbakcemile2
gelmiştim emme birden iş çıktı kafamçokkarıştı
nasılsın canım benimmolumunekankayizsmile
imza ben kafamçokkarıştı
hoşbulduk duygucum nasılsınn kaydirigubbakcemile2Hoşgeldin nuuniiişş kaydirigubbakcemile2
pazartesi günerinden nefret ediorum ya üff
aynen tv karşısında uyuma çok güzel biizmkileri bni uyandırdığında odaya çekiorum uyumak için uyuamıorm yakaydirigubbakcemile3
h.g nurancım
hoşbulduk duygucum nasılsınn kaydirigubbakcemile2
kitap okumaya devamm :lepi: :lepi:
bende 2.kitaba başladım kaydirigubbakcemile5
hoşbuldum canım opuyorumnanaktan
nbr nurancm
veda kitabı çok ağır diolar ayşe kulinin kitalarının hiç okuyamıorum ama türkan kitabını nasıl okuudm hayret ediorum kendime
idare eder dieyim canım sen nasılsınolumunekankayizsmile
çok mu ağır diyorlarfisfisfis
hımmm bilmemki ben daha 5-6 sayfa anca okuyabildim fisfisfis
selam kızlar nasılsınız şafak:28
aman canım ,işte pazartesi sendromu
öle duydum ama insan göre değişir bu canım bak elif şafak aşk kitabınıda çk kişi ağır dio
selam kızlar nasılsınız şafak:28
ii canım sende çk iyiyisndir tam 4 hafta kaldı ayy inanamıorum ya ne güzel bnde çizelgemde bunu görmek istiorum şu 4 ayın bitmesini istiorum artık week yerine sadece day yazılsın istiorummm
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5
pazartesi sendromuu diyelim hiç çalışasasımız yok mirmirmirmir
sen nasılsınkaydirigubbakcemile5
iyiyim bende nasıl olsunhoşbulduk duygucum nasılsınn kaydirigubbakcemile2
kitap okumaya devamm :lepi: :lepi:
bende 2.kitaba başladım kaydirigubbakcemile5
hoşbuldum canım opuyorumnanaktan
ebet ya beni yataktan kaldırıyormuş annem sabah gözümü bir açıyorum yatağımdayım hiçbirşe hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3aynen tv karşısında uyuma çok güzel biizmkileri bni uyandırdığında odaya çekiorum uyumak için uyuamıorm yakaydirigubbakcemile3
nasıl yani hangi arada :uhm:kızlar günaydın
sizin de askerleriniz haftasonları film izliyo mu?
yok valla ben ilk defa duyuyorum :sm_confused:bilirsiniz haftasonları genellikle boş olurlar komutanlar olmaz. bende dün öğrendim. haftasonları film alırlarmış dışardan izlerlermiş. film saati gibi bişey yanii.. geçen hafta avatarı izlemişler bu hafta da romantik komedi.
romantik komedi türk filmi ama açık sahneleri var kızlar felan bilirsiniz zaten türk filmlerinde açık saçık kızları kullanıyolar adam akıllı bi konusu bile olmaz. öyle bi şey bende gıcık oldum.
bana da bu güne kadar bahsetmemişti de...
sizinkiler de de var mı acep pazar günleri felan şöyle 2 saatlik film zamanları :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?