- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #54.501
evet cnm yaklaşıyo çok hevesliyiz özellikle aşkım çok hevesli 2 gündür telde diyo inşallah gideriz hep yanımda ol istiyorum gece yatarken bile tatilin hayalini kuruyorum diyo..
Bugün yine konuştuk neler yapıcağımızı..
Muhtemelen temmuz 15 20 arası gidicez canım..
Aşkım gelicek 1 hafta istanbulda durucaz ben calısıyor olucam iş cıkısları gorusucez..
1 hafta da izmirde olucaz benim ailem olucak ama yazlıkta gece 2 3 e kadar izin veriyolar hep aşkımla olucam çok heyecanlıyım babykemhihoyyyt
ahhh canim ne guzelll opuyorumnanaktan sevindim vallahaa... doya doya gorusunn..
Bizde aynen oyleyiz.. her telefon gorusumesinde tatil konusu geciyo..
Böyle yapalim soyle yapalim.. buraya gidelim suraya gidelim.. Super ya..
Insallah zaman cabuk gecer ya... tatildede yavas gecsin tabiki..
20 gün dolu dolu gecirecegiz bizde allahin izniyle.. Istanbul/marmaris/bodrum/ ondan sonra gene istanbul ondan sonra artik son safaklar.. dimi canimmm :lepi:
Dusuncesi bile super yaaa :içelim: heyecan yaptim..
Evet tatlım güzelce geçirelim tatilimizi sonrada şu kalan şafakları yiyelim bi güzelsempatiksalakcinni
Zaten agustosta 100lerdeyiz babykemhihoyyyt
Bişey kalmıyo sonrasında zaten :lepi:
bebişlerrr ben geldimmmmmm
bisürü haberlerim var sizeeee :hulya:
sebgiliminnnn nereye düşcegi bu hft belli olcakmş 18le 20si arasııı
sonaa yemin törenine gidebilcem inş. annesiyle konuştk planlar yapıoz şimdidennn umarım bişi cıkmaz giderim ya bilmiyorumkismile
bide askerimin bi süprüüsüü varmış sölemiio pis alçak cok miraklandırdı beniiii :umursamaz:
ozaman günes bizim icin dogucak allahin izniyle... heyecanlandim beaa :lepi:
ozaman günes bizim icin dogucak allahin izniyle... heyecanlandim beaa :lepi:
cnmmmm benimmm inş ya yakın ve rahat bi yere düşsünnnnnn plss cok şey istiorum galibakaydirigubbakcemile2
ayy sölemediikiii hiç bişi ne zaman belli ne mekannn delirtcek illa :kedi: hele bi yapsın süprüüsüüü sizede yetiştiririm merak etme şekerkaydirigubbakcemile3
benim güneşim inş 149 gün sonra 4 kasım sabhı dogacak inş...dört gözle bekliyorum....
benim güneşim inş 149 gün sonra 4 kasım sabhı dogacak inş...dört gözle bekliyorum....
Kızlar bu arada aşkım bugün iş yerime çiçek yollamış 1,5 yılımızın hediyesi olarak çok şaşırdım görünce ve çok mutlu oldum 6.ayımızdada eve yollamıştı aşkım benim:asigim:
susum ya tercihler ne zaman yapılcak ben acıkogretım tercıhı yapıcam ya
hadi yaaa ahhh ne güzel vallahaa... 1.5 yiliniz insallah 115 yil olur :)
daha var kuşummm temmuz gıbı galıbaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?