Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ahhh canim ne guzelll opuyorumnanaktan sevindim vallahaa... doya doya gorusunn..
Bizde aynen oyleyiz.. her telefon gorusumesinde tatil konusu geciyo..
Böyle yapalim soyle yapalim.. buraya gidelim suraya gidelim.. Super ya..
Insallah zaman cabuk gecer ya... tatildede yavas gecsin tabiki..
20 gün dolu dolu gecirecegiz bizde allahin izniyle.. Istanbul/marmaris/bodrum/ ondan sonra gene istanbul ondan sonra artik son safaklar.. dimi canimmm :lepi:
Dusuncesi bile super yaaa :içelim: heyecan yaptim..

Evet tatlım güzelce geçirelim tatilimizi sonrada şu kalan şafakları yiyelim bi güzelsempatiksalakcinni
Zaten agustosta 100lerdeyiz babykemhihoyyyt
Bişey kalmıyo sonrasında zaten :lepi:

bebişlerrr ben geldimmmmmm

bisürü haberlerim var sizeeee :hulya:

sebgiliminnnn nereye düşcegi bu hft belli olcakmş 18le 20si arasııı
sonaa yemin törenine gidebilcem inş. annesiyle konuştk planlar yapıoz şimdidennn umarım bişi cıkmaz giderim ya bilmiyorumkismile
bide askerimin bi süprüüsüü varmış sölemiio pis alçak cok miraklandırdı beniiii :umursamaz:

ohhh haydi hayirlisi canimmm.. insallah rahat edecegi bir yere duser :Saruboceq:
Ohhhhh süprislere hastayim bende... nezaman söyleyecekmis yada yapacakmis süprizini... :lepi:

cnmmmm benimmm inş ya yakın ve rahat bi yere düşsünnnnnn plss cok şey istiorum galiba kaydirigubbakcemile2

ayy sölemediikiii hiç bişi ne zaman belli ne mekannn delirtcek illa :kedi: hele bi yapsın süprüüsüüü sizede yetiştiririm merak etme şeker kaydirigubbakcemile3

benim askim sana suprizim var dedigi andan ittibaren.. basinin etini yerim...
askim cok sinir oluyo ozaman.. ama napim cok meraklaniyorum bendee..
Bari suprizim var demesin ozaman sempatiksalakcinni hahahahaha cok gicigim ben.. sana masallah vallahaaaaa...

Kızlar bu arada aşkım bugün iş yerime çiçek yollamış 1,5 yılımızın hediyesi olarak çok şaşırdım görünce ve çok mutlu oldum 6.ayımızdada eve yollamıştı aşkım benim:asigim:

bugun mesajlastıkheeeeeeeppp çok mutluyum çoooookkk:dance:
bitanem herşeyim benimmmmm:asigim:
çok aşığıııııımmmm kızlarrrr deli gibbiiii
çok özledimmmm:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…