- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #54.521
eylülde 4 yılımız olucak tammm :lepi::asigim:
susum nerdn ogrenebılırım onu tatıle gıdıcem bıde tercıhlerle cakısmasın fıttırırım nan sempatiksalakcinni
insallah canim.. turkbayragi yaz bi cabuk gecseeeeeeeeee dimi
tü tü tü susum maşalahh
bugun mesajlastıkheeeeeeeppp çok mutluyum çoooookkk:dance:
bitanem herşeyim benimmmmm:asigim:
çok aşığıııııımmmm kızlarrrr deli gibbiiii
çok özledimmmm:teytey:
cok sevındım susumopuyorumnanaktan
ne zaman basladı tel kullanmaya aşkın?
benim aşkım dün gee yakalatmış teli ama vermiş komutanı tatili düşünürken uyuyakalmış aptal aşık gibiyim diyokaydirigubbakcemile3
selam canım sen 200lerdeyken beni gelmiştim bu topiğe zaman nasılda geçtiopuyorumnanaktan
Benim şafagım 271 oldu
herhalde sayıcaz canımmmopuyorumnanaktandidoşumm beee bu şafagı bıtırıppp buraya gelıp dugun şafagımızı saymak nasıp olurmu acabaa offf offfff:lepi:
evet super oluyo susummopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile31hafta falan oldu didoşumm:lepi:
süper böyleeee
evet barıştım duygum pişman oldum sonradan seviyorum çok:asigim:selam kızlar ben geldim
didem barışmışsın canım çok sevindim en doğrusunu yapmışsın :1hug:
inşallah cnm:Saruboceq:evet canımya zamn gecio aslında hayrlısıyla bıtrrz hepımız inş...
aman aman bir daha acil karar verme olur mu onun sana senin ona ihtiyacı var inan çok svindim a.s.evet barıştım duygum pişman oldum sonradan seviyorum çok:asigim:
Yok duygucum yapmam bir daha çok sağol tatlımmŞenizaman aman bir daha acil karar verme olur mu onun sana senin ona ihtiyacı var inan çok svindim a.s.
bu gün hiç konuşamadım aşkımla daha :sinifsinif:
Yok duygucum yapmam bir daha çok sağol tatlımmŞeniz
sen nasılsın asker nasıl?
iyiyiz bizde ne olsun şu 89/2 ler bi depüklense dana rahat edicez :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?