- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #54.581
ani bi dalış yaptım:kedi: nasılsınız kızlarboshayallersmile
Canım benimde acemilikte endişelerim vardı..mafoldumbenama ben şimdiden çok özledim çok korkuyorum daha usta birliği bile belli değil nasıl geçicek bilmiyorum.. ama ''tabi başlamak bitirmenin yarısıdır''turkbayragi saol canımm inşallah güneş bizim için de doğacakturkbayragi
kızlar eskidim demi cidden
babykem pek kocemen bi depük olmuş busempatiksalakcinni
Böyle bence :lepi::roflol:
yiyelimde kocaman olsun :roflol:
yengeç hoşgeldin şekerimm ben iyiyim sen nasılsın
iyi sayılırım ben de canım askerimin ayağında platin vardı eğitimler yüzünden çok sancı yapıyomuş ona üzüldümmafoldumbenii canim seni sormaliiii ? opuyorumnanaktan
Canım benimde acemilikte endişelerim vardı..
Dağıtım iznine geldi ustaya döndü yerini oturttu rahatladım inan o zaman vakit daha hızlı geçiyo..
sen izine odaklan başka bişey düşünme çünkü o izinden sonra en az 3 4 ay goremıceksın askını benım gibi..
Bu arada senınle konusmaya fırsatımız olmadı ben didem aramıza hoşgeldin Allah kavuşturcun canım benimm:Saruboceq:
Ben çok iyiyim canım bugün nett AŞKIMLA konuştum kaydirigubbakcemile2
cok sevındım tatlım sana morel olmuştur askını gormek..Ben çok iyiyim canım bugün nett AŞKIMLA konuştum kaydirigubbakcemile2
iyi sayılırım ben de canım askerimin ayağında platin vardı eğitimler yüzünden çok sancı yapıyomuş ona üzüldümmafoldumben
evet haklısın canım usta birliğine gitse rahat olduğunu bilsem rahatlıcam ama böyle diken üstündeyim:1no2: daha çok özlücem desene aşkımı:gitme:napalım katlancaz..
hoşbuldum canım Aminnnn hepimizi inşallah ben de Nurtenopuyorumnanaktan
megomm sen kadan mikemmel şeyler yazıyorsunn öyleeesempatiksalakcinniŞeniz
ayy ne güzel canım rahatlamışsındır birazboshayallersmile
öncelikle aşkına geçmiş olsun nurtencim allah acil şifalar versin..
Memnun oldum tatlım üzülmemeye sıkılmamaya çalış biz varız burda dertleşebileceğinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?