Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canım benimde acemilikte endişelerim vardı..
Dağıtım iznine geldi ustaya döndü yerini oturttu rahatladım inan o zaman vakit daha hızlı geçiyo..
sen izine odaklan başka bişey düşünme çünkü o izinden sonra en az 3 4 ay goremıceksın askını benım gibi..
Bu arada senınle konusmaya fırsatımız olmadı ben didem aramıza hoşgeldin Allah kavuşturcun canım benimm:Saruboceq:

kızlar eskidim demi cidden

kıss eskidin tabii hele megoları depükleyelim iyice eskicez uleynndelikafadulden

ii canim seni sormaliiii ? opuyorumnanaktan
iyi sayılırım ben de canım askerimin ayağında platin vardı eğitimler yüzünden çok sancı yapıyomuş ona üzüldümmafoldumben

evet haklısın canım usta birliğine gitse rahat olduğunu bilsem rahatlıcam ama böyle diken üstündeyim:1no2: daha çok özlücem desene aşkımı:gitme:napalım katlancaz..
hoşbuldum canım Aminnnn hepimizi inşallah ben de Nurtenopuyorumnanaktan

Ben çok iyiyim canım bugün nett AŞKIMLA konuştum kaydirigubbakcemile2
cok sevındım tatlım sana morel olmuştur askını gormek..
bende bu hafta gorebılcem sanırım askımı nette:asigim:

öncelikle aşkına geçmiş olsun nurtencim allah acil şifalar versin..
Memnun oldum tatlım üzülmemeye sıkılmamaya çalış biz varız burda dertleşebileceğinopuyorumnanaktan

öncelikle aşkına geçmiş olsun nurtencim allah acil şifalar versin..
Memnun oldum tatlım üzülmemeye sıkılmamaya çalış biz varız burda dertleşebileceğinopuyorumnanaktan

saol canım benim zaten siz olmasanız katlanamam heralde:1no2: kimse anlamıyo çünkü bugün bi kız arkadaşımın yanında askerimle konuştum 47 saniye(!) ohhh daha ne istiyosun çok abartıyosun sen askerliğidedi...:1shok:kötükedihüso onu da görcem ben..
ben de memnun oldum tatlımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…