Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

meg karısı ye artık şu depüğü sinir geldi artık bana sen depüklenmezsen bana nasıl sıra gelcek :dilcikar:

evet megom azaltıyom valla sen askına kavuscan benım şafak yarı olcak tam:lepi:
ahh canım cok ozledın kocanı geçmez o gunler çok haklısın ama bişicik kalmadı canım temuzda kocişine kavuşcan ve bir daha ayrılmıcan ne güsel:asigim:
siz hiç izin kullandınızmı megom?

datlumm 300ler çok kolay emin ol 200ler yavaş yahu ya da bana öyle geliybilmiyorumkismile
encılım sende azaltıyosun yeni kızla 400lerdeler daha bide onları düşün sen eskidin artık canım benım:lepi:

mafoldumbenmafoldumben:gitme::a015::çok üzgünüm::1no2:senağlama:2:mafoldumbenmafoldumben

mafoldumbenmafoldumben:gitme::a015::çok üzgünüm::1no2:senağlama:2:mafoldumbenmafoldumben

datlum benim üzülme..
siz şafağı saymaya başladınız şafak ilerliyo daha 400lere başlamayanlardan şanslısınız bu şekilde düşün olurmu:teselli:
bak ben ilk geldiğim günü hatırlıyorum buraya şafak 455 falandı şimdi 271 inan çabuk geçiyo sadece sabır canım:teselli:

mafoldumbenama ben şimdiden çok özledim çok korkuyorum daha usta birliği bile belli değil nasıl geçicek bilmiyorum.. ama ''tabi başlamak bitirmenin yarısıdır''turkbayragi saol canımm inşallah güneş bizim için de doğacakturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…