- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #54.821
anladım canım. Burda konuşmak istemiyorum bende ya :çok üzgünüm:o deıl canımm :gitme: ozelden yazarım ne oldugunu
hee tabı buraya saldrmalarıda hep baska bı konu allah hepsının belasını versın
buralar hep daglık yesıllık oldugu ıcın saklanmaları cok kolay oluyomus kötükedihüso
allah korumuş canım ya nese konuyu kapatalım da seninde canın sıkılmasın daha fazla:)
mahfoldum bende 9.30 da geldim valla zaten korkmuşum bir de üzerine sıçana dönünce sinirlerim gerildi iyice zor attım kendimi iş yerine yakız sen ne diosun bnim heryerim ıslandı ıslanmamamak mümkün mü buyağmurda kışın bile bu derece yağmur yağdığını bilmem ben
gittim beşiktaşa mağaza aıorum mağazaların hepside kapalı mı pantalon arıorum deli gibi lee mağazasına girdim siyah bir pantalon alım dedim fiatını sordum 102 dedi yuhh dedim vermem bn bu kadar para dedim çıktım yürüdüm neseki döne dolaşa ablamla collezıone girdik ordan beyaz pantalon şimdi onu giydim oturuorum allahtan topuklu ayakkabılarıda bırakmışım işyerinde herkes diok bu havada beyaz pantalon:)dedim pantalon ıslanınca gidip almak zorunda kaldım saat 10 da işyerndeydim
Allahın işi iştee :Saruboceq:hiç sorma canım ya evde sıçradım yataktan o nasıl bir gürültüydü anlatamam
korktum resmen ya
allahtan ölen olmadı
bugün işe geç kalmama şaşıyorum ben Allah işte
10öncesini düşününceeeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile off Allah korusun yaaaaa:Saruboceq:
saol canımın içi
ee tabi nurancım insan korkmaz mı ya bide en kötü olan 10 dak.öncesinde çıksaydı allahım korumuş duygum ya valla çk üzüldüm
tüylerimi diken diken oluo
günaydın fatmacım
aman Allah korusunnnn eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileöff burcum ya ben düşünmek dahi istemiyorum
Allahtan ses bombasıymış patlayıcı olsaymış tam hastanenin önü valla felaket olurdu
neyse kıslarr ben cıkıyorum hepınıze ıyı gunlerr
ayrıca o yagmuru bu tarafa dogru yolayınn yaa
burda bı turlu yagmur yagmadıda :))
ortalık kurudu resmennn
YAGMURR SENI BEKLIYORUZZZZZZZZZZZ :))))))
anladım canım. Burda konuşmak istemiyorum bende ya :çok üzgünüm:
bence de yeterince gerildim sabah sabah zaten ya
ıslandınız mı işe giderken canlarım
ben belimden aşağı ıslandım dondum ya bi kafam ıslanmadı yani
mahfoldum bende 9.30 da geldim valla zaten korkmuşum bir de üzerine sıçana dönünce sinirlerim gerildi iyice zor attım kendimi iş yerine ya
iyi sen gene bulmuşsun bir pantalon ben ıslak kaldım kurudum sonra
iş yerine glen herkes sıçana dönmüş sucuk gibi gülsem mi ağlasam mı bilemedim
banada öle söylediler allah allah diyolar az önce ıslanıp gelen sen değilmiydin ayy ne güldüm yaa
duygucum keşke yanına alsaydın pantalon felan umarım hastalanmazsın canım
amaaann al götür valla istemiyoruz barajlar taştı seralar su altında yollar çöktü istemiyoruz yaneyse kıslarr ben cıkıyorum hepınıze ıyı gunlerr
ayrıca o yagmuru bu tarafa dogru yolayınn yaa
burda bı turlu yagmur yagmadıda :))
ortalık kurudu resmennn
YAGMURR SENI BEKLIYORUZZZZZZZZZZZ :))))))
yaz gelemedi ki bir türlü akannehirnasıl yağmış oraya yağmur yaaa akannehir akannehir
kış gelmiş resmen geri akannehir
ya ne bileyim bu kadar ıslanmam sanıyordum şemsiyeye güvendim rezil oldum ya akannehirbanada öle söylediler allah allah diyolar az önce ıslanıp gelen sen değilmiydin ayy ne güldüm yaa
duygucum keşke yanına alsaydın pantalon felan umarım hastalanmazsın canım
amaaann al götür valla istemiyoruz barajlar taştı seralar su altında yollar çöktü istemiyoruz ya
yaz gelemedi ki bir türlü akannehir
ya ne bileyim bu kadar ıslanmam sanıyordum şemsiyeye güvendim rezil oldum ya akannehir
akannehirakannehirakannehiramaaann al götür valla istemiyoruz barajlar taştı seralar su altında yollar çöktü istemiyoruz ya
yaz gelemedi ki bir türlü akannehir
ya ne bileyim bu kadar ıslanmam sanıyordum şemsiyeye güvendim rezil oldum ya akannehir
kız duygu senn facesin var mı
akannehirakannehirakannehir
benim var delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:kedi:
kız duygu senn facesin var mı
hadi ya sölede eklim canım özelden yaz soyadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?