- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #54.841
:dilcikar:
yengeçim hoşgeldin canım
Bu sabah sağnak vaaarr istanbul'daBu sabah yağmur var İstanbul’da
Gözlerim dolu dolu oluyor bilinmezliğe...
yemektedirler canım bende yedimm geldimHoşbulduk canım kimse kalmamış topikte:uhm:
eşimi dün uğurladıım çok kötüyüm kızlar :gitme: yine kaydı gitti kollarımın arasından ben gitme bile diyemediimm... mafoldumben
pufff :teselli:
canım benim hayırlısıyla gidip dönsün inşallah
Ağlama lütfen ağlamak ağlamak getirir kötü düşünmemeye çalış salma kendini olur mu.
Ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum ama dayanmak zorundayız birazcık daha sabır lazım bize
mafoldumben mafoldumben:dilcikar:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisBu sabah sağnak vaaarr istanbul'da
donuma kadar ıslanmışım gözlerim doluyor bilmem niyee
annemin sözünü dinlemedim yanıma pantolon almadım diyee
Çok fena ıslandım bu sabaahhh
Günler dayanılmaz oldu bu şiddet niyeee
şehrin göbeğinde bileee
Martılar mahzun oldu onlar bile ıslandılaaarr
Sıçana dönmek te seni bana getirmez ki
Seni bana getirmez ki
:kedi:
yemektedirler canım bende yedimm geldim
:gitme:öyle canım sabır sadece sabır.. mafoldumben şimdi heryerde onu görüyorum yha dün bu saatlerde yanımdaydıı bitirdi beni bu ayrılıklar yha bitsin artık bu askerlik mafoldumben senağlama
öyle canım sabır sadece sabır.. mafoldumben şimdi heryerde onu görüyorum yha dün bu saatlerde yanımdaydıı bitirdi beni bu ayrılıklar yha bitsin artık bu askerlik mafoldumben senağlama
hoşgeldin canım nasıl olsun işte
sıçan durumundayız tüm istanbul olaraktan sırılsıklam
heyaa gördüm trafik kameralarindan.... turkiyeye hasret oldugum icin her gun bir taksim maydanina bakiyorum =) uzaktan olsada..
yok böyle bir yyağış ya
sende taksimi mi özledin kız
şöyle google earth ten boğaza bak galataya bak ööf öf
geçmiyor zaman yha bu 5 gün su gibi akıp geçti aldılar sevdiğimi yanımdan... :sinifsinif: şimdi odamda tek başıma saate bakıyorum ilerlemiyor kızlar ben çok kötüyümm yha ağlamaktan mahfoldu gözleriim :gitme: yemek içmek zaten yok bi lokma almadım daha azğzıma iştahım hiç yok aşkımın tişörtü var üstümde dün yastığına sarılıp uyumaya çalıştım ama oda olmadıı offf allahım offff canımı istiyorum ben... mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?