Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bilmiorum cnmmmm görcez artık yarın ama büyük ihtimal aramazzzz beni deee üzdüüü kırıldımm o da kızdı bana ne bilim karman çorman bişiyyyyy

Kuzum sen merak etme arar ama dediğim gibi çok alıngan oluyorlar. Sende aradığında gönlünü alırsın aramazsa da sen arasın artık. Ufak tefek şeyler olur sen sıkma canını

bana sabaha kadar kendi kendini yee dedi ve teli kapadı ne diyee arayayım arayayıp ne dicemmm çok canımı sıktı öle morelim bozuk ki ağlamamak için zor tutuom kendimi

Kuzum ağladığında rahatlayacaksan ağla ama bu bişey değiştirmez. şimdi biraz daha mantıklı düşünüp gönlünü almaya çalışmalısın

şu kısacık hayatta bugün varız yarın yada dakikalar sonrası belli değil iken neden bu küslükler darılmalar tartışmalar keşke hiç olmasalar bu anlamsız tripler saçma sapan tartışmalar yüzünden ne pişmanlıklar nede üzülmeler olmasa ....
ama nerde bizlerde ki o akıl ve onu uygulayacak yürek ve mantık...

gözdecim yarın o sen ara bence eğer hatalı olduğunu düşünüyorsdan ama değilsen bile ara boşver hayat kısa değmez üzülmene...

Son düzenleme:
angelim mutlaka arayacaktır aranızda ki sorun ne bilmiyorum ama
arar hele askerde sana daha çok ihtiyacı var askerinin...
gönlünü ferah tut sen..

gözdecim sıkma canını yrna düzelir herşey sana öyle demişte oda kendi kendini yer emin ol üzülme

haydi ben yatmaya gidiorm kızlar souk havada yorgana sarılıp uyumak bi başka oluo keşke askerime sarılıp uyuyabilseydim gerçi :hulya: özledim ya üf

ii gclr kızlarrrropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…