- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #55.101
oyyy benimde canım sıkılıyor yaaa ne boğucu br gündü zaten sabaha iyi başlamadım ki gerisi iyi olsun :gitme:
2 yaşında yakışıklı oğluşum canım
ay benimde çook canım sıkılıyoo.
dimi yengeçcim pofff pofff zaten yarin sevgilimin mahkemeside var ne olacak belli değil darlandım iyice:sinifsinif:
maşallah ona çok tatlıı
ayy yerim ben bunu yerimmm yerimmm aklinialirimsmile
Canımmm Allah bağışlasın inşallah ...:Saruboceq:
gülüşüne kurban yaa nasıl da bakı vermiş...opuyorumnanaktan
Rabbim bana da ve tüm isteyen hatunlara böyle yağşuklu bi paşa yada prenses nasip etsin inşallah...opuyorumnanaktan:Saruboceq:
dimi yengeçcim pofff pofff zaten yarin sevgilimin mahkemeside var ne olacak belli değil darlandım iyice:sinifsinif:
2 yaşında yakışıklı oğluşum canım
hayirdir canim..dimi yengeçcim pofff pofff zaten yarin sevgilimin mahkemeside var ne olacak belli değil darlandım iyice:sinifsinif:
1000 x masallahhhh.. allah nazardan saklasin.. nekadarda yaklisikliiiiii
Ne mahkemesi canım kötü bişey değil umarım
Hayırdır canım? umarım kötü bişey değildir
sağol canım babasına çekmiş kerata
sağol canım babasına çekmiş kerata
geçen ay bir trafik kazası olmuştu sevgilim arabayla yolda giderken kadının tekide yola atlayıp minibüsün peşine koşarken kadına vurmuş kadında epey kiloluymuş araba pert olmuştu bizimki almış hemen hastaneye götürmüş ama aklı çıkmış kadın öldü diye pat diye yere vurunca...
neyse hastanede sadece kalçasında çatlağı ortaya çıkmış 1ay istirahat vermiş doktor çıkmış evine gitmiş...ama o sırada sevgilimin abisi hergün gitmiş hastaneye kadına bakmaya...
kadının kocası işsizmiş buna bi iş uydurmaya çalışmış benim sevgilimin büyükleri yardım olsun diye bu da işi istememiş bunları tehdit ederek para istemiş ...
benimkide çok sinirlendi bu olaya tabii iş bulmaktanda vazgeçmişler doğal olarak böyle olunca...
olay böyle kızlar bakalım yarın mahkemede ne olacak...
polislerin dediğine göre sevgilime birşey olmazmış ama adamın niyeti kötü ya kötü bir sonuç çıkarsa aklım gidip geliyor resmen
Masallah vallaha.. allah banada ve butun isteyenlere böyle yakisikli bir erkek veya prenses gibi saglikli bebi$ versin..
geçen ay bir trafik kazası olmuştu sevgilim arabayla yolda giderken kadının tekide yola atlayıp minibüsün peşine koşarken kadına vurmuş kadında epey kiloluymuş araba pert olmuştu bizimki almış hemen hastaneye götürmüş ama aklı çıkmış kadın öldü diye pat diye yere vurunca...
neyse hastanede sadece kalçasında çatlağı ortaya çıkmış 1ay istirahat vermiş doktor çıkmış evine gitmiş...ama o sırada sevgilimin abisi hergün gitmiş hastaneye kadına bakmaya...
kadının kocası işsizmiş buna bi iş uydurmaya çalışmış benim sevgilimin büyükleri yardım olsun diye bu da işi istememiş bunları tehdit ederek para istemiş ...
benimkide çok sinirlendi bu olaya tabii iş bulmaktanda vazgeçmişler doğal olarak böyle olunca...
polislerin dediğine göre sevgilime birşey olmazmış ama adamın niyeti kötü ya kötü bir sonuç çıkarsa aklım gidip geliyor resmen
Gerçekten oğluşun çok ttalı ya benimkini bırakıp oğluşunu mu alsam kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?