Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Son düzenleme:
chogseger kıss oglusun sankım eşimemöi benzıyor canımmm:ecrin_bebek: masallah sızede rabbım mutlulugunuzu daim etsin kuzummzemuszemus

eşim ıkıkere felan arıyo 5 dk felan konusuyoruz su tel ısını hallettıkmı ıyı olcekkaydirigubbakcemile5
bu ayın 25 yemın torenı varmıs gel dıyor kararsızım cocuklarla hıcbılmedıgım bıyere gıdıcem aileden gellen olursa 2 gun ızın verıyolarmıs bır otelde kalırız heralde ıkıbucuk ay surucekmıs egıtımı onun ıcın gıderım heralde uzun sure goremıcem cunku boshayallersmile

senin esın nasıl

evet canım oğlum aynı eşim onun küçük kopyası cunyır mehmet o
ne güzel canım benim eşim de 2 kez arıyor artık ilk zamanlar 1 kez arıyordu
2 çocukla bilmediğin yere gitmek biraz zor aslında ama kızın büyük küçüğü güvendiğin birine bıraksan da kızınla gitsen 2 günde izin varmış beraber vakit geçirirsiniz izinden sonra sizi otobüse bindirir o da teslim olur gözü arkada kalmaz böylece

benim eşimin acemiliği 21 gün sürdü şuan biletlerini almışlar dağıtım iznine gelecekler bu cuma izinden sonra da usta birliğine teslim olacak canım

selamlarropuyorumnanaktan

geçmişi okuyamadım henüz,
melisam Allah kavuştursun canım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…