- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #56.001
hemde teskere almış askerler ya
lanet olsun şerefsizler
lanet olsun şerefsizler
lanet olsun şerefsizler
kızlar sizi üzmek için söylemedim ama zaten aşkım komando olmuş çok korkuyorum ben yaa kesn doguya gidicek mafoldumben
Allah kahretsin ya
İzmir'de 4 PKK'lı bomba düzeneğiyle yakalandı
A.A 11 Haziran 2010-Hürriyet
İzmir'de düzenlenen operasyonda, bombalı eylem hazırlığında olduğu belirlenen terör örgütü üyesi 4 kişi, bomba düzeneği ile birlikte yakalandı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, yürütülen istihbarat çalışmasının ardından Buca ilçesi Kaynaklar mevkisinde, bir araca operasyon düzenledi.
Araçta bulunan ve İzmir'de bombalı eylem hazırlığında oldukları belirlenen terör örgütü üyesi 4 kişi yakalandı.
Örgüt üyelerinin bulunduğu aracın içinde eylemde kullanılması planlanan bomba düzeneği de ele geçirildi.
İzmir mi nasıl ya Allahım içime kadar girdiler allah kahretsin sizi ya mafoldumben
offf kızlar kızıyoruz ya hep çarşıları kıtlenıyo goremıyoruz diye:gitme:
böyle olucaksa hiç çıkmasınnn görmesemde olur yeterki iyi olsunnn çıkmasın dışarı:gitme:
offf kızlar kızıyoruz ya hep çarşıları kıtlenıyo goremıyoruz diye:gitme:
böyle olucaksa hiç çıkmasınnn görmesemde olur yeterki iyi olsunnn çıkmasın dışarı:gitme:
evet bu işin doğusu batısı, denizi, karası kalmadı benim eşimin askerliği denizci çıktı diye sevinmiştim , geçenlerde eşimin acemiliğini yaptığı iskenderuna teröristler roket atarla saldırı yaptılar :gitme: iyice kudurdularklava: eşim askerden geldi sağ salim şükür.darısı sizlerin ve tüm asker bekleyenlerin başına inşallah sağ salim askerliklerini yapar gelirler Allah bütün askerlerimizi korusunn :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?