Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anladım canımm
malesef doğuda bu aralar hiç iyi şeyler olmuyo benim nişanlımda doğuda. çok endişeleniyorum hiç böyle de yapmazdı :sinifsinif:

evet canım bnce seninde öyledir,bide demişti geçen kontör bitio die dedim al o zaman hemen oda kntör bulamıyoruz burda hemen bazen olmuyor demişti seninde böyle bi nedenden olabilir.Neyse iyi olsunlarda aramasalarda olur :Saruboceq:

komandomu canm seninkide

Bide canım senin acemi birliği galiba nerde bilmiyorum ama acemi birliğinde daha uzun süreli arıyamadığı günlerde olur orda çok yoğun oluyolar tabi bölgeye hatta tabura göre bile değişiyo ama benim sevgilimin o zaman baya bi uzun zaman arıyamadığı durumlar oluyodu bende onun aradığı numaralara arayıp ulaşmaya çalışıodum en son bitmeye yakın keşfettim 2 tane numaranın koğuşlarının önündeki numara olduğunu aklinialirimsmile ondan sonrada hergün aramaya başladım adını soyadını söylüodum bide tabur bölük takım çağırıyolardı sositososito ama şimdi bingöldeki numaralar dışardan aramaya kapalı arıyorum çalmıyo kapanıyo o yüzden arıyamıyorm malesef :çok üzgünüm:

kızlar sizinkiler komando olmadıgı halde neden doğudalar görevleri ne oluyo öyle

Sadece komandolar doğuda olucak diye birşey yokki canım benim erkek arkadaşım ıspartada yaptı piyade olarak ısparta iç güvenlik eğitimi alıyolar komandolardan bile ağır eğitim aldıklarını söylüyolarmış onlara komutanları zaten orda olanların nerdeyse hepside doğuya gitti aldığın eğitime göre seni belli yerlere gönderiyolar

hmm anladım canım

tartıstık biraz burcumm öyle saçma bı konu yuzundenn yanii
tamamm kapat git dedim sinirleee kapattıııı:sinifsinif:

susum benim gecer sen nasılsa bi sinirle kapat diosan oda o sinirle yapmıstır sonra zaten oda pişamn olmustur bossver kavga tuz bider olur ilişkinize tatlandırır takma bosu bpsuna tek sorununuz bu olsun opuyorumnanaktan

kurrrrrrrbaaaann olduğummm aradı şimdi yineee:teytey:
nöbetee gidiyodum aşkım kızgın degılsın bitanem dimi dedi.yokk aşkım sen dedim hayır dedikaydirigubbakcemile3
seniiiiiiii çok sevıyorummm dedimm ve öyle kapatttıımmm ohhhhh

ayyy kıyamam yaaaa yazık ici rahat etmemis gene aramıs bak askerinin kıymetini bil benim huysuz askımda üzüo üzüo sonra özrünü dilio aynı benm gibi aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…