Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Günaydın canım. Hayırdır bişimi oldu.

askerimin yanına bu yaz 2 kere gidebilirim diye düşünüyorum...
kocaeli de o. kumsal varmış. arabaları var ailesinin. dün ailesi geldi istanbul'dan, ailesi, amcası yengesi vs. bütün gün gezdiler. babasıyla suya falan girmişler. çok güzel yerler varmış. ille geldiğinde girelim bikini falan ne varsa getir diyo :sinifsinif:
biz daha önce Antalya'ya gittik tatile. ben yüzme bilmiyorum. orda öğretmeye çalıştı ama ben beceriksiz miyim anlamadım kii kıyıda bile boğuluyorum :gitme:
orda suya falan da girmek istemiyorum açıkcası gene rezillik çekmeyim diye:kedi: ille getircen de getircen alsanaalsanasmile of götürmicem işte mayo falan, gezelim göreyim yeter sempatiksalakcinni

Aman canım tek derdin bu olsunkaydirigubbakcemile3
Sen götür bikinelirini sarıl sevgiline gir denize o seni tutar sempatiksalakcinni
Bu arada belediyenin ücretsiz yüzme kursları var onlardanda yararlanabilirsin gitmeden :1hug:

Aman canım tek derdin bu olsunkaydirigubbakcemile3
Sen götür bikinelirini sarıl sevgiline gir denize o seni tutar sempatiksalakcinni
Bu arada belediyenin ücretsiz yüzme kursları var onlardanda yararlanabilirsin gitmeden :1hug:
ben burdur dayım burda da kurs var mıdır acep.
o beni tutar da, o baya iyi yüzüyo kıyıda benle mi uğraşcak. tepetaklak dönüyorum ya ayy rezillikkk ama yine de eğlenceli oluyoo. ay bilmiyorum götüreyim barii :kedi:

Burdurda varmıdır bilmiyorum.
Seninle uğraşıcak tabi başka işi neaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…