- 2 Mayıs 2010
- 1.815
- 1
- 116
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #56.601
Günaydın canım. Hayırdır bişimi oldu.
askerimin yanına bu yaz 2 kere gidebilirim diye düşünüyorum...
kocaeli de o. kumsal varmış. arabaları var ailesinin. dün ailesi geldi istanbul'dan, ailesi, amcası yengesi vs. bütün gün gezdiler. babasıyla suya falan girmişler. çok güzel yerler varmış. ille geldiğinde girelim bikini falan ne varsa getir diyo :sinifsinif:
biz daha önce Antalya'ya gittik tatile. ben yüzme bilmiyorum. orda öğretmeye çalıştı ama ben beceriksiz miyim anlamadım kii kıyıda bile boğuluyorum :gitme:
orda suya falan da girmek istemiyorum açıkcası gene rezillik çekmeyim diye:kedi: ille getircen de getircen alsanaalsanasmile of götürmicem işte mayo falan, gezelim göreyim yeter sempatiksalakcinni
tünayyyyyyydınnnn
ben burdur dayım burda da kurs var mıdır acep.Aman canım tek derdin bu olsunkaydirigubbakcemile3
Sen götür bikinelirini sarıl sevgiline gir denize o seni tutar sempatiksalakcinni
Bu arada belediyenin ücretsiz yüzme kursları var onlardanda yararlanabilirsin gitmeden :1hug:
Geç kaldın git müdürden geç kağıdı al da gell kaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni
ben burdur dayım burda da kurs var mıdır acep.
o beni tutar da, o baya iyi yüzüyo kıyıda benle mi uğraşcak. tepetaklak dönüyorum ya ayy rezillikkkama yine de eğlenceli oluyoo. ay bilmiyorum götüreyim barii :kedi:
amaaaa hocaaaaamm çok tarfık vardııı yolda kaza olduuuuu:roflol::roflol::roflol:
amaaaa hocaaaaamm çok tarfık vardııı yolda kaza olduuuuu:roflol::roflol::roflol:
Reddedildi, Şafak saymaya baştan başlayısunkaydirigubbakcemile3. ay şakası bile kötüakannehir
merhaba kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile2
günaydn kızlarrr
İyi canım çok şükür. İş güç.hoşbulduk canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?