Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Üzülmeyin canlarım :1hug:
Bizim de bir zamanlar sizin gibi kalan günler 350-300 lerdeydi... Allah' ın izniyle geçiyor.
Allah sağlık versin yeter ki... Son zamanlar da diyorsunuz artık, hayırlısıyla bir gelseydi sağ salim :sm_confused:
Bir de ben başlarda pek saymıyordum, saydığımda daha zor geliyordu.. Yaklaştıkça saymaya daha çok başladım, Bir de günler geçtikçe daha alıştım yokluğuna
Öptüm sizi Şeniz

fibula, canım ismini bilmiyorum..
Hayırlı olsun sadece 9 gününüz kalmış, çok sevindim... Darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına delikafadulden
Ben bugün rüyamda gördüm, askerim gelmiş camdan bakıyorum ben, onu görüyorum komşu beylerin yanında. Diyorum yanlış gördüm kesin inanmıyorum geldiğine...Sonra kapı çalıyor gerçekten o. Sarılıyoruz özlem gideriyoruz. O kadar güzel ki... Diyorum tatile mi geldin, daha vardı senin. O da hayır bitti diyor, nasıl bir sevinç oyy..Bir de rüya gerçek gibi, sonra bir ara telefonum çalıyor çantamda ararken rüyamda, uyanıyorum, çalan telefonumun alarmı senağlama Üzüldüm gerçekten ama, o sağ olsun yeter.. Bekleniyor işte mirmirmirmir

Yaaaaaa Sevdiceğim Gitti yaaaaa
Ben onsuz ne yapicam onun yokluğuna nasıl alişacamsenağlama
Bugun hava alanına gittim yolculadım bitanemi:a015:.Su teskere denen illet şeyi nasıl alıcaz of off offfffffffff

Bugun hava alanına gittim yolculadım bitanemi:a015:.Su teskere denen illet şeyi nasıl alıcaz of off offfffffffff

oyyy ilk gün cook zor oluyorr bilirim :a015: gerci sonrası da zor ama ilk gün gibi olmuyor. Allah sabır versin canm bak basladın sen daha hiç gitmeyenler var onları da düşün kendini sanslı say :)

öyle bi geçer zaman ki anlamassın cnm...
Allah kavuştursun biz yeni bitirdik çok şükür
darısı başına.ilk günler zor olucak mutlaka

inşallah insallah geçer canlarım yaaa.Yeni başlıyoruz dediğiniz gibi daha gitmeyenler var ama çok zor alışılır diyosunuz ama nasıl alışacagımı bilmiyorum inşallah dediğiniz gibi kolay alışırım

yaaaaaa sevdiceğim gitti yaaaaa
ben onsuz ne yapicam onun yokluğuna nasıl alişacamsenağlama
bugun hava alanına gittim yolculadım bitanemi:a015:.su teskere denen illet şeyi nasıl alıcaz of off offfffffffff

bacım hemen hesapladım şafağını cnm kızlara sorabilirisin burda şafakları hep ben hesaplarım yanlış çıkmadı daha hiç.hesabıma göre seninki toplam 457 gün askerlik yapacak.bugün gitti ama 25 mayıstan itibaren asker sayılıyordu çünkü yol izni veriyolar.yani bugün askerlikte 3.cü günü bitti aslında tatlım.yani 457 den bu 3 günü çıkarırsak şafağın 454 tatlım

460 die tutturma sakın 454 şafağın bugün 455 gece 12 den sonrada yani yarın 454 bugünü geçti sayalım artık 454 de gitsin .....
Hayırlı olsun şekerim allah kazasız belasız kavuşmayı nasip etsin bitanem .üzülme cnm gittiği gibi gelecek.hayırlısıyla başladınız bitecek

şafağını unutma gülüm 454 kaldı

selam gamzecim sevindim senin böyle bir konu açtığına fakat sen yakında gideceksin ama benim daha yeni bugün yolladım askere nasıl geçecek 15 ay ah ah buğüm resmen 3. günü

kızlar bugün bizim sokakta asker gidiyo şenlik var
"şafak kaçta askerim" şarkısı çalıyo..
kim bilir nerey düştü nereye gidiyo çocukcagız..

selam gamzecim sevindim senin böyle bir konu açtığına fakat sen yakında gideceksin ama benim daha yeni bugün yolladım askere nasıl geçecek 15 ay ah ah buğüm resmen 3. günü

alışıcaksın cnm görüceksin zor olucak ama geçicek günler bi şekilde
ve bittiginde inanamıycaksın
benmkinin gelişinin 6.günü bugün
ama halen inanamıyorm nasıl geçti diyekafamçokkarıştı
sen de yaşıycaksın emin ol

malesef alışacağız doğru söylüyosun allah bütün askerleri sevdiklerine bağışlasın sağsalim getirsin.
benimki bilecik söğüte gitti jandarma ulaştırma şöför olarak seninki nerde yapmıştı bide düğümn felan nezaman kısmetse biz asker dönüşü nişanlanmayı düşünüyoruz ama daha çoook varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…