- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.681
hadi yaaa:1no2:senağlama senağlama
Allah o mayını döşeyenlerin belasını versin inşallahsenağlama
OZAMAN SENİN ŞAFAĞINDA 454 OLUYO CANIM SWEET21 İNKİNİ HESAPLADIM 3 GÜN OLDU ONUNKİDE ASLINDA ONUNKİ BUGÜN TESLİM OLDU AMA 2 DE YOL İZNİ O ŞEKİLDE 3 GÜN OLDU O YÜZDEN 454 ŞAFAĞI .SENİNKİDE 3 GÜN OLMUŞ SENİNKİDE Mİ BUGÜN TESLİM OLDU YOKSA TESLİM OLALI GİDELİMİ 3 GÜN OLDU ONU ANLAMADIM EĞER GİDELİ 3 GÜN OLDUYSA ONUN ÜZERİNE 2 DE YOL İZNİ KOYACAKSIN CANIM BUGÜN 5.Cİ GÜNÜ BİTMİŞ OLACAK YANİ EĞER ÖYLEYSE ŞAFAĞIN 452 OLUYO ŞAFAĞIN TATLIM.SİZİN İÇİNDE HAYIRLISI OLSUN EBUŞCUM.ALLAHIM BURNUNU KANATMADAN KAVUŞMAYI NASİP ETSİN GÜLÜM.YAKINDA GİDECEKSİN DEMİŞSİN BANA YAKIN DEDİĞİN DAHA Bİ KISA DÖNEMEMİZ VAR KUZUM YAKIN DEĞİLKİ....AMA SANA YAKIN GELİYO 154 DEYİNCE ÇÜNKÜ SENİN YENİ BAŞLIYO 400LERDE ONDAN BENİMKİ ÇOK AZ GELİYO AHHHH AHHH BANADA ÖYLE GELİRDİ WALLA BENDEN 1 GÜN AZ OLSA ONUNKİ 100LERCE GÜN AZ GİBİ GELİRDİ BANA .AMA İNAN BANA HİÇDE AZ GELMİYO İYİCE SIKILDIM SAY SAY BİTMİYO GEÇEN SÜREDE YILLAR GİBİ GELDİ BANA EVLİ OLMAMINDA ETKİSİ VARDIR BU KADAR ZOR GEÇMESİNDE TABİKİ
gamzecim canım bugün gideli 4.günü yani dün teslim oldu.pazartesi asker olarak sayılıyodu ama yol izni felan derken 3 gün gitti bugünde 4.günü .hesapladığın için sağol kardeşim.bizde onunla bugün konuştuk sabah bide öğlene doğru aradı daha kıyafetlerini felan yeni alıcakmış ya daha üstünde asker kıyafeti bile yok canımya kıyamam aşı olcaklarmış daha emret komutanım olaylarına girmemişler:)ya ben hep merak ederdim gamzem asker yolu bekliyeyim diye ama nerden söyledim hay dilimi eşek arısı soksaydı:)
neyse kısmet böyleymiş bacım benim allah tüm askerleri sevdiklerine kavuştursun bana burda yol arkadaşlığı yaparsan çok sevinirim allah a emanet ol mucks
gamzecim canım bugün gideli 4.günü yani dün teslim oldu.pazartesi asker olarak sayılıyodu ama yol izni felan derken 3 gün gitti bugünde 4.günü .hesapladığın için sağol kardeşim.bizde onunla bugün konuştuk sabah bide öğlene doğru aradı daha kıyafetlerini felan yeni alıcakmış ya daha üstünde asker kıyafeti bile yok canımya kıyamam aşı olcaklarmış daha emret komutanım olaylarına girmemişler:)ya ben hep merak ederdim gamzem asker yolu bekliyeyim diye ama nerden söyledim hay dilimi eşek arısı soksaydı:)
neyse kısmet böyleymiş bacım benim allah tüm askerleri sevdiklerine kavuştursun bana burda yol arkadaşlığı yaparsan çok sevinirim allah a emanet ol mucks[/
canım hoşgeldin aramıza,Allah kavuştursun
nerde yapıyo askerin
Günaydın Kızlarrr....
ŞAFAK 31
N€RGİS;7138254 .!.:biten 96
kalan 358
balparem sağol. canım benim askerim bilecikte jandarma şöför olarak gitti bakalım.
55 gün sonra gelecek kısmetse dağıtım iznine..... senağlamasenağlamasenağlamaöfff çok sıkılıyorum onsuz vakitte geçmiyor iyiki sizde burdasınız senin şafak kaç canım nerde yapıyo? öptm
kızlar muhammedim daha yeni gelmişti görevden biliyosunuz 10 gün duyamadım sesini yarın gene gidiyo gene duyamıycam sesini 10 gün...daha yeni gelmişti yarın gene gidiyolar...allahım korusun onu ve askerlerimizi ....burunları kanamadan geri dönsünler bizlere çok zor yaa çok zorr.sabrımız kalmadı ama allah sabır versin hepimize .gene gidiyo kızlar geneeeee........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?