ya ne olduğunu bende anlamadım.. salı gününe kadar çok güzel gidiyordu her şey.
çarşama günü aradı konuşurken şafak sordu bende söyledim. yanlış sayıyomuşum 3-4 gün felan dedim. 460 tan başlamıştım ben. meğer onun 455 ten başlanıyomuş şafak programından öğrendim... neyse biraz dalga geçiyo gibi konuştu yada şakalaşmak istedi anlamadım. işte benim askerlik bitcek sen şafak 3 dicen hala öyle mi diye... benim canım sıkılıyo gibi oldu birde sinirli myiim bu günlerde bilmiyorum kibilmiyorumkismile ama konuşma tarzı öyle şaka yapıyo gibi değildi sanki dalga geçti hafiften. sonra hava çok sıcak felan derken ben dedim nöbet tutarken zor oluyodur diye. o da aa ben sana demedim mi artık dışarda nöbet tutmuyoruz dedi. bende yoo dememiştin dedim. aa nasıl demedim ya dedim sen hatırlamıyosun dedi. yoo demedin desen mutlaka hatırlardım felan dedim. çocuk iddalaşıyo benle ya dedim demedin diye. aaa demedin işte ya uzatma dedim. (bu çarşıda nöbet tutuyodu lojmanlarda artık sadece spor salonu ve koğuşlarda tutuyomuş dışarı çıkmıyo yanii) neyse öyle oldu işte. bide bişey daha oldu gene buna benzerde ay hatırlayamadım şimdi. neyse çarşamba benle konuşurken komutanlığa 15 dk geç kalmış saati sormuştu bana.kapattık teli. sevdiğini söylemedi bu sefer. hadi geçtim. dün aramadı.... bende işi vardır diye düşünüyorum. bugün aradı az önce. napıyon ne ediyon derken ben dün aramadın dedim hani her gün arayınca bir gün aramasa merak ediyo bişey mi oldu diye. -ki günde 2-3 defa da arar... neyse bu bütün gün koğuşta nöbet tutmuş. sonra komutanlığa katılmış sonra kantine gitmiş. bana diyo ki ben seni aradım yaa diyo. hayır aramadın çarşamba konuştuk diyorum. hanii kızdın ya sen bana diyo dün aradım işte seni diyo. hayır aramadın ben salak mıyım dedim artık. aramadın işte bilmiyo muyum ben dedim.. hee aramadım bugün gönlünü alırım diye sabah ararım diyodum evet aramadım dedi. ya bi aradım diyo sonra aa aramadım evet diyo. çatlattı benii... dün koğuşta nöbet tutmuş sana demedim mi koğuştaydım diyo. hayır demedin dün aramadın ya diyorum hee anneme dedim dün içtimaya giderken aradı kandili kutlamak için 2-3 dk konuştuk diyo. ay delirdim bi öyle bi böyle ve konuşmadan hiiç bişey anlamadım saçma sapan geçti yanii... kontorum bitiyodu 10 dk felan konuştuk kapattık... birde ben askeriyenin bütün no larını biliyorum. hangi telin nereye yakın olduğunu... revirin ordaki telefondan aradı. revire gitti galiba yoksa ordan aramaz hiiç. nolduğunu da soramadım. hiiç bişey anlamadım şu 3 günden..