Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay çok saçma sapan Allah'ım sabır ver noluyo bu çocuğa günleri karıştırıyo. bana sürekli şunu bunu sana söyledim ya diyo - ama söylememiş oluyo o an öğreniyorum- hep söylediğini sanıyo. dün aramadım mı ya diyo aramamış oluyo ama aradı zannediyo sonradan evet aramadım ya dün şunu şunu yaptım felan diyo anlamadım ben hiç bişey bu işten ya. hiç olmazdı böyle ama...

Canım takma kafana. bşver belliki bunalmış ne diceğini şaşırmış sana sarıyo

ama tuhaf yani bi öyle bir böyle yanii..

ya herşeyi geçtim tamam daa söylemediği şeyleri söyledim diye ısrar ediyo. söylemedin desem de yoookk söylemişş te ben saf salağım ya hatırlamıyorum. zaten okul bitti bütün gün evdeyim net başında onu düşünmekten başka işim yokki nasıl unutabilirim. ay inatlaşıyo yaa 3 gündür söyledim söylemedin... ailesi arıyo onlara söylüyo benle karıştırıyo galibaa.. bende laf soktum artık iyice sıktı ama ısrarlardan sonra.. artık kimle konuşuyosan benden başka dedim. iyi sen böyle düşünmeye devam et felan dedi.

napıyosunuz bakalım

bi yandan çalışıorum bi yandanda burda takılıorum diğer topictede dedıkılıorum duygum ya

aşkımı özledim ben ya
kaç gündür yürüdüğümüz yoldan geliyırumda hep gözümün önüne geliyor yakaydirigubbakcemile

dünde aradı açamadım teli meşgule verdim abim var diye off nasıl sinir oluyorum varya

üstüne gitme çoccuğun canım duygunun dediği gibi aklına bişey takılmış olabilir

ne zaman izine gelicek

birazcık rahatlar valla çocukda he baya bunalmış baksana

ya ama yapma öyle, bence sende bunalmışsın bu ara.
Üzerine gitme çocuğun, asker adam napsın. Her günleri aynı, hergün aynı saatte kalkıp, aynı saatte yemek yiyip, aynı saatte mıntıka yapıp, aynı saatte içtima alıp, aynı saatte yatıyor adam,
karıştırması biryerden sonra çok normal. Şakaya vur sen ciddi ciddi tepki verme.
Kavga etme kafasına daha çok takar durduk yerde mutsuz olmayın. Ortada gerçekten ciddiye alınacak bir durum yok inan bana :teselli:

Of burcum ya bende çok özledim ya :sinifsinif:
çift hat kullanıyorum artık ben faturalı aldım geçen gün yoksa kontör yetiştiremiyoruz ya. O na da yazık orda hergün kontör kartı almaya başladı ben, her ay 100 liralık yüklüyorum göçtüm valla

hadi ya en iyisi hergün hergün olmuyor böle bende almayı düşünüodum vazgeçtim
askerliğinin bitmesine az kaldı diye şimdi 1 günder br arıyor
ablamda vermiyo telini önceden kullanıodum arıodum onu ii oluodu
elini tutmayı özledim bana sarılmasını özledim duygum ya

burcum hiç girmeyelim o konulara açtırma bana çeşmeyi şimdi iş yerindeyim :sinifsinif:
günaydınn boshayallersmile
günaydın canım nasılsın :1hug:

sağolun kızlar. evet bende bunaldım ama o da 2-3 gündür çok fazla saçmaladı. sabrım taştı galiba. bir sorunu mu var bilmiyorum kii... salı günü ne güzel geleceğimizden bahsediyoduk sonra saftirik oldu benimki :gitme:

İyi sayılır canım malum aylardayım karnım ağrıyo çook.
Sen nasılsın

Bende öleyim canım dün ağladım bile ağrılardan yani düşün artık:)

Çok güzel bence fiyatları nasıl acaba. Düğün bile yapılabilir

dimi bende çk beğendim sünnet düğünü yapılmıştı geçen hafta pazar günü bayıldım varya
yemekli yapmayı düşünüorum birazcık çeyiz alıpda kenara para koymak istiyorum malum nişanı kız tarafı yapıyor herşeyimi kendim yapmak istiyorum ailem elini cebine atsın istemiyorum açıkcası.

5 milyar vardır canım ama masaları felan gördün mü ne kadar güzel süslemişler ya

Evet gördüm canım güzel gerçekten bizde düğünü böyle biyerde yapmayı düşünüyoruz
ama kısmet tabi belli olmaz para durumuna bağlı birazda

napıyosunuz bakalım

ben şahsen çalışıyorum duygucum :)) sen ne yapıyorsun bakalım?

Hiç napim canım bende çalışıyorum senlede bir türlü konuşamadık ya
aileler anlaşmış sanıırm çok seevindim canım senin adına darısı başıma :))

evet canım anlaştılar ben nasıl sevindim asıl bide bana sorr :)) tanışmadan sonra telefonda da konuştlar. onun anneside bizi davet etti annemde inşallah dedi kaydirigubbakcemile5

canım bu ara benimkide öyle saflaştı bi garip oldu çocuk bende kafama takıyordum ama normaldir canım yaa bi sende bende yok çünkü hepsi böyle bi tuhaf oldu üstüne gitme askerde olmadığı zamanki gibi çok ilgi bekleme ben öyle yapmaya çalışıyorum Allah onlarında bizimde yardımcımız olsun :Saruboceq:

bende çook özledim çarşı yok bişi yok göremiyorum ki bende :çok üzgünüm:

günaydınn boshayallersmile

günaydın canımmmmm

aynı aynı bunaldılar da ondan canım

ohh ohh çok ii valla askerin geldiğinde hemen istemeye gelirler o zaman canım
hazırlanmaya başla bende hiçbişe yok
ama baksana bana yeri bile ayarladım bite otobüüs kaldı düşün yani:))napim ölece yhayal kuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…