Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

eşimde birşeyler olduğunu seziyordum ama bana belli etmiyordu bugün görümcemle konşuyorduk ağzından birşeyler kaçırdı eşim hakkında iiyi değil gibilerinden bende dediim söyle kapıyı kitledim çıkartmam burdan diye sonra işte söylicem ama eşimin haberi olmıcakmış..neyse eşim bana biraz bişey söylemişti işte bi kaç asker takmış kafayı bide bi komutanı çarsını kitleip duruyorduu :sinifsinif: eşim ameliyet oldu bileginden ve iki hafta yat izni vardı hastaneden neyse nie çıkmış izne felan die dahada takmışlar hapishaneye sokucam dioomuş komutanı 15 gün eşimde bana biz 15 gün eğitime gitcez bana ulaşamıcaksın felan diyordu meğer buunun içinmiş ablasına tembih etmiş sakın söyleme üzülmesiin diye bugüün duydum sabahtan beri ağlayıp duruyorum çok kötü bir durumdayım neler çekmiş ordaki aramış en sonunda dayanamıyoruum die ablasını normalde hiç belli etmes ne çektiyse bana söyleymemiiş ben kötü olurum diye kızlar ben napıcam

umudunu kesme araya birileri girmiş ya belki bi düzelme olur.. Askerde malesef çoğu kişi çekiyo biraz haksızlık ama neyse..

çok kötüyüüm bilmiyorum mahfoldum resmen haber bekliyorum bende... tek umudum bu eğer birşeyler olmazsa ölürüm ben biteriim :sinifsinif: onun üzüldüğünü orda bişilerle uğraştığını korkuyoruum çokk korkuyorum senağlama senağlama

ŞAFAAAKKK...40...KIRŞEHİİRRR SELAM OLSUN

ŞAFAĞIMA 40 BİN KERE MAAŞALLAH...Allahım hepsini korusun..bizlere çabucak kavuştursun hepsini...

gunaydın kıslarrr
off 300 ler bıttı ama bu 200 ler hıc ılerlemyıo yaa
nısanlımda tam tersını dıyo benım ıcın sankı safak ucuyo 200 ler cok hızlı gecıyo dıyoo
zaten hıc bı zaman bu cocukla bı konuda aynı fıkırde olamadık hep zıt gıdıyoruz
sanırım o yuzden ıyı anlasıyoruz :lepi:

(kusura bakmayın bozuyorum ağzımı artık dayanamıyorum yeter ya)

E be şerefsizler, e be hainler, e be onun bunun çocukları madem çatışmaya girecek g.tünüz yok vur kaç yapmayacaksın bir tarafın yiyorsa çatışacaksın haince arkadan saldırmakla alınmaz toprak, bu ülke ne savaşlar verdi sizin gibi 3-5 çapulcunun bu ülkeyi bölebileceğini mi sandınız yeter be ne evlatlar yetiştiriyor bu topraklar. Bordo berelileri görünce altınıza sıçıyorsunuz çıksanıza mertçe karşılarına yoook ancak haince saldırmayı bilirsiniz.
Anası babası belli olmayan, beyni yıkanmış aciz şerefsizler.
Az bile söyledim ya neyse

katılıyorum sana duygucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…