Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:umursamaz:inanmiyorum gercektenmi ?mafoldumben Askerden geldikten sonrami..
Vallaha uzuldum biliyormusun.. ikinizmi karar verdiniz? Anoww ne kötü durum..
icim gitti..

ya aslında soyle oldu geldi askerden işte mesafe falan sorun oldu ayrılalım dedi ben tabi sasırdım bi noluyo dedim birden bire ayrıldık herneyse işte bu surekli benim facebook profilini falan geziyomus arkadası soyledi:S kontrol falan ediyomus sonradan haberim oldu 3 hafta gecti bi telefon geldi o arıyor acmadım heralde yanlıs aradın yazdım yok falan dedi..yapamadım olmuyor cok zor geldi dedi işte konustuk baya bi..bundan sonra daha emin adım atmak istiyorum evlilikten korkmuyorum artık dedi eger evlilik dusunmeseydim donmezdim geri seni bekletmek istemiyorum artık dedi bakalım iste ne olucak hayırlısı diyorum artık:)

anladim canim.... ama simdide heyecanlandim vallahaaaahihoyyyt
Tabiki zor.. okadar beklediniz birbirinizi.. senin boslugunu hissetti...
Ayyy heyecan yaptim... insallah güzel haberlerle gelirsin canim.. :Saruboceq:
Hayirlisi neyse o olsun.. zemuszemus

selam kızlar nasılsınız??
bi haftadır nerdeyse gelemiorum neler oldu acep geçmişe de bakamadım..iyisiniz askerlerinizde iyidir inşallah

Bu kıyağımı unutmayın....
tek tek uğraştım ...
süper olmuş eline sağlık alkisalkisalkis

selam kızlar nasılsınız??
bi haftadır nerdeyse gelemiorum neler oldu acep geçmişe de bakamadım..iyisiniz askerlerinizde iyidir inşallah

Nerdesin Canım gerçekten ya merak ettik
ne kadar iyi olunabilinirse işte

Son düzenleme:
Merhaba,
Teknik olarak konu bazında ziyaretçilere konuyu kapatamıyoruz. Bu açıdan konuda paylaşılmaması gereken konuları paylaşmamanızı rica ediyorum.
Bilginize

Son dehalarımızdan birini de kaybettik az önce okudum çok üzüldüm ya
abisiyle peş peşe gitti.
İlhan SELÇUK Yazdığı gazete gibi yüreği Cumhuriyet için atan çok değerli bir insan Mekanın cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…