Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

burda her şehirden askerin sevgilileri var. nerde olduğunu yazsak ne olcak kii
uyarmak benden sen bilirsin canım istersen yaz tabiki engel olmuyoruz.
Ama akşam 12 de çıkabiliyorlar kaçıyorlar yazmak bana çok da iyi bir fikir gibi gelmiyor açıkçası
en ufak bir ipucu bile azdırabiliyor görüyorsun ortalık ne durumda
en azından bizim de duyarlı olmamız gerekir diye düşünüyorum

hele hele bazı arkadaşlar
bölüklerine takımlarına içtima saatlerine intikal zamanlarına kadar yazıyor hiç doğru şeyler değil bunlar yani ben böyle düşünüyorum
gerisi size kalmış

ya evet onlara birşey diyemem haklsıın
özel mesaj sistemi var aslında zor geliyor sanırım :)

anladım canım o kadarını da bilmiyodumbilmiyorumkismile daha dikkatli olurum bundan sonra

bende acaba bodrum mu olsaki diye düşündüm. Zaten emir vaki yapacağım direk uçak biletlerini de alayım kaydirigubbakcemile3 şimdiden heyecanlandım gelmezse de artık biriniz benimle gelirsiniz kaydirigubbakcemile3

anaaamm ni demekkkk içimizden bırını seçersin gelırızzzkaydirigubbakcemile3

Kızlaaarr bir önerim var. STAR TV de 00:30'da Ugur Dürdar'ın programı başlayacak ve önemli bir konuyu Terör konusunu ele alacaklar gerçeklerle yüzleşmek isteyenler izlemenizi öneririm. Şahsen ben onu bekliyorum.

ay daha çok var ama sanki hazırlıkları yapınca zaman daha çabuk geçecek gibi :) askerlik benim son kalan tahtalarımı da eksiltti :)

yaa bende benımkı ılk askere gıttıgınde amann dedım bende dugun hazırlıgı yaparımm zaman cabuk gecer dıyee meger onsuz haırlık yapmanında zevkı yokmus böhüüü
bak gene duygulandımm :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…