- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #57.821
öyle aslında canım ya.. siz olmasanız naparım bilmiyorum lütfen dua edinde arasın bu gece rahat uyuym.. bide hemen bu durumu fırsat bilenler oluyo az önce bi kız arkadaşıma durumu anlattım. seninde onunda kafası karışmış bence düzgün karar ver ve bekleme istersen ayrılalım de o yalvarıcaktır mutlaka diyor.. olurmu böyle bişey ya hç kmse anlamıyo..
selam kızlar
kazen birşey eklemiş ama bende açılmıyor ney okaydirigubbakcemile3merak ettiimm
burdan paylassanız resim olrak bende çalsamkaydirigubbakcemile3
öyle aslında canım ya.. siz olmasanız naparım bilmiyorum lütfen dua edinde arasın bu gece rahat uyuym.. bide hemen bu durumu fırsat bilenler oluyo az önce bi kız arkadaşıma durumu anlattım. seninde onunda kafası karışmış bence düzgün karar ver ve bekleme istersen ayrılalım de o yalvarıcaktır mutlaka diyor.. olurmu böyle bişey ya hç kmse anlamıyo..
460 canım
safak cızelgesı yapmıss
düşünceli patronn sağolsunnnkaydirigubbakcemile3
canımmmm bi keresinde biz de kavga etmiştik.telefonu görüşürüz diyip kapatmıştı ben kalakalmıştım öyle..ertesi güne kadar aramadı..ertesi gün aradı benim telefonumun da sesi kısıktı sınavda gözetmenlik yapıyodum kaç kere aramış bilsen nasıl merak etmiş :)) ama geçio gidio hepsi senin ona ihtiyacın olduğu kadar onun da sana ihtiyacı var unutma ve bi şekilde alttan al :)) ve üzülme arar mutlakakaydirigubbakcemile5 :)
susu excel yok sanırım sende. excel de 460 yazmışta oluyo ya hani gün sayıyosun adı var mıdır bilmem. işte ondan kaydirigubbakcemile3 teker teker yazmış sanırım
ay saçımınnn önünü kestim kendimmm çok kısalllttımmm yanlıslıkla napcam bennnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
kızlar sizin askerleriniz bu yatmadan önce alınan içtimadan sonra dışarı çıkabiliyolar mı? arayabilmek için
benim aşkım bu son zamanlara kadar çıkamıyodu. sanırım içtimadan sonra içerden çıkmayın diyolarmış kızıyolarmış. gerçi geç saatte pek aramaz
arasın artık ya.. ne sinir bozucu bi durum dimi canım ya üffh..
o banada olmuştu bi kere ay çok fenaydı ama kahkul çabuk uzuyo nedense uzasın diye dua ediyodumm :)
gerçi pek aramaz
ay saçımınnn önünü kestim kendimmm çok kısalllttımmm yanlıslıkla napcam bennnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
aynen öyle ama inan ki arar bu akşam bak görürsün :) nerde asker canım sevgilin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?