Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

susu hayırlı olsun canım 300 ler bittiiii :lepi:darısı başımıza boshayallersmile

noldu canım hayırdır:sm_confused:

sağol bitanemm darısı basınıza artıkopuyorumnanaktan
ya bitane kız benımkının facesıne mesaj atmış aşkım buldum seni yazmışş.kimsin salak yazdım.
tanımadınmı ilk aşkınım ben senın yazmış fena durumdayım biliyorum birisii yapıyo bunuu
cunku fake profıle benzıyo. eminim buna ama blursam kötü olucakkkkötükedihüsokötükedihüso

nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyolar anlamıyorum valla ne amaçla böyle bişey yaparki bi insankötükedihüso sinirini bozma canım sen biliyosun gerçeği nasılsa

profilde bide ıkımızın resmi vardıı. öyleee şeyler soylemekk istiyorumki şimdiiiiklava:

aman boşver salağın tekidir belli ki seni kızdırmaya çalışıyor
boşver canım takmaya bile değmez,Allahım yaa ne manyak insanlar var başka işleri güçleri yok herhaldeklava:

ya biri dalgasınada yapar ya sıkma canını bir arkadası falandır belki saka yapmak istemistir..eger degilse bile ne kadar dengesiz biri oldugu yazdıgı mesajdan belli zaten

buna cok emınımm birisi yapıyo bunu.ama bı oğrensemmm
şimdidide yazmış ben aşkımı arar konusurum merak etme sen zaten arada bı konusuyoruzzzzklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…