Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım sınır bozucuu ama takmıcamm salak işşteee
neyse ben cıkıyorum kızlar edebıyat calısmam lazımopuyorumnanaktan
son sınav ve kurtulucam artık ohhh:lepi:

dengesiz işte allah akıl fikir versin..
öyle bısey olmadıgına 100de yüz eminimm yanii.
sinirini bozuyolar insanın:sinifsinif:

benim bundan daha kotusu geldi basıma erkek arkadasımın liseden arkadası konusuyolar falan kız geldi o benle cıkıyor ayrıl aramızı bozuyosun falan diye bana mailler atıyor nasıl..zaten suratından belliydi dengesiz olduguda iste sonra geldi ben onla olmak istedim o olmadı ondan boyle yaptım falan demişti..

yaaa ben cıldırıcammmm bunu yazmış ve yasaklamış mesaj yazamıyorum dahaa adi ziillllliiii
seninle uğraşamam bu konuyu ben emirle görüşürüm belliki seni iyi keklemiş. sürekli beni arıyor çünkü askerde. hoşçakal canım.

Dogudaki görevli bir doktorun mektubundan !!!

Merhaba,
Buraya ilk gelince insan önce birşeyler başarmak istiyor ve bütün olanaklarını zorluyor.
Ancak bir süre sonra bütün isteğini kaybedip 'Ben burada ne arıyorum ?' diye sorgulamaya başlıyor.
Malzeme temini yerel firmaların kontrolünde (ki hepsi siyasilerin) .
Hastane yönetimlerine baskı had safhada.
Siyasiler hastane üzerinden resmen devleti soyuyorlar. 1'e mal olanı 4'e satıyorlar.
ınsanlar doktorlara karşı büyük bir öfkeye sahip. Geldiğimden beri darp edilmeyen arkadaşım kalmadı.
Burada halk aşırı şımartılmış. ınsanların işini halletmeyince, ya kaymakama gidiyor, ya da 'Ben pkk lıyım, seni vururum' diye tehdit ediliyoruz.
Can ve mal güvenliğimiz sıfır.
Kimse vergi vermiyor, elektrik-su vb. faturalar ödenmiyor.

Herkese ayda 150 TL çocuk parası (ki çocuk başına), çocuk ultrasonda görüldüğü andan itibaren de mama ve bez parası ödeniyor.

Okula giden her çocuğa devlet harçlık veriyor, harçlık gecikince anneler okulu basıp çocukları okuldan almakla tehdit ediyor.
O çocuklar ne yapıyor peki ? Üzerlerinde üniformaları, ellerinde pkk bayrakları ile DTP mitingine gidiyor.
Herkese, eksin ya da ekmesin, toprak yardımı yapılıyor (ki zaten kimse ekmiyor ya).
Bu yardımda sadece beyana bakıyorlar. Adam 5'i 50 yazdırabiliyor. Van' da dağıtılan paraya bakınca, göl bile tarım arazisine sayılsa az gelir.
Her Cuma kaymakamlık elden nakdi para dağıtıyor.
Buralarda tek vergi verenler devlet memurları...
ınsan içinden ve de dışından lanetler okuyor.

BU YAZIYI OKUDUKTAN SONRA HERKESE DAĞITIN BıLSıN CÜMLE ALEM BıLSıN TÜM DÜNYA...
NEDEN TERÖR DE BıTMıYOR DAHA ıYı ANLAŞILIR SANIRIM. TERÖR BıTERSE BU ıNSANLAR ÇALIŞMAK ZORUNDA KALABıLıR DEVLET DENETıMıNı DAHA SIK VE ıYı YAPABıLıR... ıSTERLER Mı BU RANTIN BıTMESıNı.

SEVGıYLE KALIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…