- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.121
işaretle ılgısı yok özgecim..
hakkında hayırlısı olsun aşkının dua et tatlım canım benımolumunekankayizsmile
bende hep öyle diyorum tatlım ya içten içe çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyoki şu an için araması yeter :sinifsinif:
arar özgecim merak etme guzel guzel konus askınla..
bak bende boyle zamanlarda alttan alıyorum sende öyle yap:teselli:
öyle yapıcam zaten çok özledim :sinifsinif:.. bu gün düşündüm bende suçluyum aslında saçma sapan şeyler anlatma dedim çocuga.. arasında güzelce konuşucam oda anlamıştır hatasını sanırım :sinifsinif:
Kızlar merhabalar ben geldim. NAsılsınız
iyiyim tatlım sen nasılsın? askerinin hastalıgından haber varmı?
ıyi olmaya çalışıyorum. Şükür temiz çıktı çok korktum ama.
Dün gece erkek kardeşim de sevgilisinden ayrıldı o yüzden mmoralim bozuk 2,5 yılı kız çöpe attı valla çok kızgınım çok.
Birde haberler malüm.
Senin aşkın bugün arar tatlım bozma moralini, saat 9 gibi arar bak emine demişti dersin :)
oh bende rahatladım tatlım ya en önemli şey sağlık.. neden böyle bişey yapmışta ayrılmışkiklava: kardeşin kaç yaşndaydı tatlım? ay artık arasn canım ya dayanamıyorumm konuşmak istiyorum onunla :2:
Saol bebeğim valla bizde rahatladık dün gece nöbetten sonra aradı tam 1 saat konuştum moral vermeye çalıştım bugün aşkım haklıymışsın dedi valla rhatladık opuyorumnanaktan
Kardeşim 23 yaşında aman kıza rahatlık battı kardeşim ağzından çıkan her kelimeye bakıyor, biz desek aman kızımız rahat etsin aman hediye alalım falan bazen yapmamak gerekiyormuş bulmuş bunadı valla. Şimdi kız tatilde 3 haftadır görüşemediler dayanamamış, ara verecekmiş, biz ne yapalım ya asker bekliyoruz her an konuşamıyoruz valla anlam veremiyorum...
Senin aşkın arar bitanem içime doğdu saat 9 gibi arayacak, ben şimdiye kadar hep benimkinin arama saatlerini bildim umarım seninki de 9 da arar :Saruboceq:
Allah Allah yahu kıza bak.. hiç hak etmemişki senin kardeşini o rahatlık batmış resmen..
inşallah en kısa zamanda arasın tatlım ya öyle bi haldeyimki içkiyi hiç sevmememe ragmen sarhoş olmak istiyorumm kaydirigubbakcemile3
Bencede atlım katılıyorum sana.
Arar kuzum merak etme sen, gelip seni içirmeye götüreyim valla bugün benimde ihtiyacım var. İş yerimde de çok üzerime geliyorlar valla bunaldım iyice.
vallahi ya.. gidip içelimm :içelim: ben şu ana kadar sadece kırmızı şarap ve biranın tadına baktım ikisinide hiç begenmedim hatta 1 şişe birayla(extra) sarhoş olmuştum ilk içtiğimde başına bela olurum kaydirigubbakcemile3
Benim favorim kırmızı şarap 5 kadeh içip araba bile kullandım. olsun ben alışkınım arkadaşlarımdan bela falan olmazsın merak etme :)
merhaba kızlar.. topiği okuyunca içim bir tuhaf oldu. eski günlerim geldi aklıma..bende eşimi-ozamanlar sevgiliydik- 15 ay beklemiştim. 2008 temmuzda kavuştuk, 2009 da evlendik. çok şükür.
ama o günler hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu. herkes hemen geçer, hiç anlamazsın desede birgünü bitirmek bile işkence gibi geliyordu bana.. yaşamayan anlayamaz ki. yaşadığın durumu o ruh halini. hep gözün kulağın telefonda olur. arasa, bir dakika da olsa sesini duysam diye için içini yersin.
geçti o günler, zordu ama bitti. Sizlerin de öyle olacak inşAllah. birgün Şafak 7 diye yazacaksınız. o bir haftada çarcabuk geçirip sevdiğinizin kollarına kendinizi atacaksınız.
Buarada ben günlük tutmuştum hergün muntazam yazamasamda 3 günde bir yazıyordum. bütün duygularımı herşeyi.gelince de eşime hediye etmiştim.
bugünde elime geçti de şöyle bir baştan okudum. pek duygulandım..
Rabbim sizleride anlamadan çabucak kavuştursun.amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?