- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.161
kaç gündür Aramıo cnm eyvahedigeldismile
Yanlış tahmin mi ettim uf yaaa...
Bu arada ben geldim kızlar...
canım en son dün akşam aradı ve telefonu kötü kapadık tartışarak.. çok kötüyüm ya içim sıkılıyo mafoldumben
eğer aramazsa ki ben bu saatten sonra arayablceğini sanmıyorum bu gece ben hiç uyuyamam hatta o arayana kadar ruh gibi gezerm artık hiç halim yok kızlar dua edinde azıcık sesini duyim ya uyumadan..
içini ferah tut canım..bende baya bir zaman geçti zannettim..olur böyle şeyler..karşılıklı kaprisler..arar yakında..bazen çok üstünegitmemek kendi haline bırakmak iyidir..:smiley-cool:
Özgemmm bu arada bende kardeşimle içtim geldim senin yerine :)
Sıkma sen canını bebeğim...
iyi akşamlaaarrrr..
şafaakkkk...39.......:Saruboceq:......Allahım tüm hasret çekenleri kavuştursun...
yaa benimde ablam evli olmasa bende onunla dertleşirdim. ama halimden anlıcak kmsem yok :sinifsinif:
Bitanem sen sıkma canını bizler varız burada istediğin zaman seni dinlerim.
özgecim.. uzulmeee... arar insallah bugun yarin
Bu arada ii aksamlar kizlarr
saol tatlımm inşallah .. :Saruboceq: nasılsın tatlım iş görüşmen nasıl geçti?
vallaha canim iyi gecti bana göre.. toplam 3 kisi davet etmisler.. ilk bendim.. ama adam baya özgecmisin cok uygun bu i$e deyip durdu.. insallah olur yaa.. bu hafta aricaklar beni.. ikinci gorusmeye secildimmi diye..
insallah cnm:Saruboceq:inşallah herşey istedigin gibi olur tatlım..
Tesekkür ederim canim angelimmmmm.. insallah.. allah hepimize gonlune gore versin :Saruboceq:babykem herşeyyy gönlüne göre olur inşallah cnm arkadaşım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?