Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ebuş81 canım seninkiyle benimki farklı yerdeymiş of kılzar çok zorlanıyorum kendimi dışrı atasım geliyor allah bizim ve bütün asker yolu bekleyenlerin yardımcısı olsun şafak 455daha inş şafak 1 kaldığı günleride görürüz

28mayıs 30 hazıran bı ıhtımal.Oda dagıtım ıznı verırlerse Askerlıgı nerde yabtıgını sölersen daha cok yardımcı olan arkdas cıkıcaktır =)

bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldin SWETY21 VE DAYANILMAZOLDU Allah kolaylık versin arkadaşlar bende bugün 335 sayıyorum bi ay sonra 200 lere düşcen çok şükür zaman geçmez nası geçer nası bite die dülşünmeyin bende öle diyodum ama zaman geçiyo gerçekten bazen geçmiyomuş gibi gelsede geçiyo Allah kolaylıkm versin tekrar. hoşgeldiniz....turkbayragivereliniortak

askerliğini çanakkalede yapıyor.Bazı arkadaşlar 3 ay bazıları 1 ay sonra gelir diyolar ama net bi bilgim yok siz bana yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim

Canım jandarmaysa 75 qün acemlik sürüyor yemin töreni yapılıyor ve dagıtım ıznıne cıkıyolar.
Er ise 28- 30 qün acemilik sürüyor yemin töreni yapılıyor ve dagıtım ıznıne cıkıyolar.

Ben böyle biliyorum umarım yardımcı olmuşumdur .Neet bilgiyi sadece kendısınden alabılırsn =)

History çok teşekkürederim canım.Sanırım senin dediğin gibi olucak jandarma 75 gün sonra gelicek.
muhurlukadehim hoşbulduk tatlım.Ben yavaş yavaş alışıyorum sanırım onun yokluguna.Zaman geçmeye mahkum.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana sevındım cnm =)
Benım erkek arkdasımda acemılıgı 75 gün yapmısdı cok sıkıntı cekdık.
Acemilikde cok yüklenıyorlar tek sansımız doguda olmamaları ufak tefek sıkıntılarada katlanıcaz artık =)
Hayırlı teskereler=)
şafak 290 =)))

canım seninki kaç ay kaldı gelmesine nerde yapıyo görevini?merak ettim hadi öptüm

selam kızlar ben geldimmmm uzuuuuuunnnnn zamandır gelemiyodum nası özledim sizi bi bilseniz yeşillll aşkım sen bititrmişsin nerdeyse yaaaaa çok sevindim canım benim....

Tatlım sağol yaa evett bitiyoo sankii:lepi: nerelersin görünmüyorsun bayadırmafoldumben şafak listesi baya kısaldı, tepüğü vurduklarımız çok oldu, topikde yeni asker güzelleriyle doldu tabii:1hug:

Canım acemiliğini nerde yapmıştı seniinki

Tatlım sağol yaa evett bitiyoo sankii:lepi: nerelersin görünmüyorsun bayadırmafoldumben şafak listesi baya kısaldı, tepüğü vurduklarımız çok oldu, topikde yeni asker güzelleriyle doldu tabii:1hug:

evet canım bayadır yoktm işten dolayı giremiyodum ama çok özledim sizi topik baya yenilenmiş evet, bi yandan güzelde bi yandanda üzülüyorum gidiyosunuz die...benneyaptımki

evet canım bayadır yoktm işten dolayı giremiyodum ama çok özledim sizi topik baya yenilenmiş evet, bi yandan güzelde bi yandanda üzülüyorum gidiyosunuz die...benneyaptımki

Canım gitsekde yine kk dayız bu topikde olmasa bile başka topiklerde görüşürz olamdı zaten buraya uğrarız arada bakarım sizin şafaklara merak ederimm benkaydirigubbakcemile3 şafak kaç bu arada:uhm:

topiğin tezkere güzelleri

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

1.ZEYNEBıM03=1 ADANAYA SELAM
:hooray::hooray::hooray:

2.FıBULA=3 AFYONA SELAM

3.KUJUMM=7 ANTALYAYA SELAM

4.MUKORO4=14 BOLUYA SELAM

5.SU KURBAĞASI=16 BURSAYA SELAM

6.TUĞBA_NUR1=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM

7.SALıHALıL=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM

8. YEŞıL<= =55 SAMSUNA SELAM

9. BAYANSU=65 VANA SELAM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…