- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.288
- 333
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.781
N€RGİS;7163202 .!.:cok cok teşekkür ediyorum .opuyorumnanaktan rabbm hepimizi tez zamanda kavuştursun inşallah.
walla senin askerin güzel yöntem bulmuş bende cok istiyom ama bizimki yok millet mektubumu okumasın diyo :)))
evet canım haklısın walla ben şimdiden heyecanlandım düşünsene 16 sında kısmetse yemin töreniinde görücem 1 ay sonrada dağıtım izninde görücem bu bile mutlu ediyor walla nasıl iş buturkbayragi
aynı aynı benim ki de aynını diyordu.. tüm şartları zorlamış. alsınlar okusunlar dedim.. gizlimiz mi var. ama yok takmış kafayı, illa okunmayacak.. neyse halletti sonunda..
senin askerinde zamanla ayarlayabilir canım. postacılarla irtibat helinde olması gerek ama..
aldığın mektup en büyük mutluluk oluyor.. mektubun geleceği günü sanki bulaşacağımız gün gibi büyük bir heyecanla bekliyoruz.. şaşırtıcı bir heyecan.. delikafadulden
o heyecan zaten hiç bir zaman eksilmiyor ya.. ama arada zirve yapıyor işte..
zemuszemus :dance: :dance: yazıcıyı da sölerim samimi olsunnYazıcıylada samımı olması yeterlı arkdaslar .Postacı bıraz uzun oluyo =)
walla umarım canım öyle olur....biz 6 dk bile bulamıyoruz hemen kapatıyo sırada bekleyenler var diye üfff morelim çok bozuk walla balparemsenağlamasenağlama
koptum ya demek senin yanında mesajlasıyolar sıra sana da gelecek kaydirigubbakcemile3 hemde ne sıra gelecek hiiç ayrılmıcam askımın dibinden opuyorumnanaktanoyy ne güzel kaynatmışsınız siz bakiimzemuszemus
canım 3-4 günde 1 konuşabilirdik biz
acemiliğin en zor tarafı bu sanırım,etrafımızda herkes en mutlu haliyle sevgilisiyle konuşurken,mesajlaşırken bizim buna ne kadar ihtiyacımız olduğunu unutuyo di mi?
için acır,telefon beklersin ama en yakın sandıkların halini umursamadan yanında kahkahalarla mesaj yazar sevgilisine.ben bunu çok yaşadım ya napım ama alıştım artık,onlar da göndericek o zaman da sıra bendee:jeyyar:
ilk zamanlar arayamadığında ne kadar bozulurdum ağlardım kızardım arasın bak neler dicem ona derdim ama aradığında hiç kızamıyorum ki ben başka bi ben oluyorum hala:asigim:
o 3-4 dklık konuşmalar herşeye bedel inanopuyorumnanaktan
çok özledim bugün de arayamadı bitanem benim,hala bekliyorumkaydirigubbakcemile
N€RGİS;7167433 .!.:koptum ya demek senin yanında mesajlasıyolar sıra sana da gelecek kaydirigubbakcemile3 hemde ne sıra gelecek hiiç ayrılmıcam askımın dibinden opuyorumnanaktan
Nasıl tektip olacağına bağlı balım eğer 12 ay olurda tektip olursa yani herkes 12 ay yaparsa ozaman askerlik düşer 3 ay bizim için çok iyi olur ama 15 ay tektip olursa kısa dönemler çok üzülecek bize etkisi olmayacak onlara olacak eğer uzarsa 15 aya tektip ederlerse
ebuş derdım var bölumunde bı konu acdım .s bı baksana yardımcı ol cnm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?