- 14 Mart 2008
- 6.075
- 5.241
- 723
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.761
herkese günaydın...
şafak.........357opuyorumnanaktan
Beni görünce yanımda uyanınca çok şaşırmışdı zaten gözleri doldu uyanmak istemedi yastığa koydu elimi üstüne yananı koydu böle uyucam dedi demesine kalmadı annesinin sesi geldi hadi gelin kahvaltı yapıyoruz dedii =)) halbukı kahvaltı hazır bıile değildii .Aklıma geldi duygulandım yaa .Çok özledimmmmmm
biz de böyleydik canım kısacık konuşurduk hep hatta acemilikteyken en uzun konuşmamız 6 dakikaydı:çok üzgünüm:
şimdi ustada ama durum pek farklı değil hala yoğunlar,yaklaşık 6 ay sonra telefon alabilcekmiş o zaman daha rahat ederiz umarımmmŞeniz
walla umarım canım öyle olur....biz 6 dk bile bulamıyoruz hemen kapatıyo sırada bekleyenler var diye üfff morelim çok bozuk walla balparemsenağlamasenağlama
walla umarım canım öyle olur....biz 6 dk bile bulamıyoruz hemen kapatıyo sırada bekleyenler var diye üfff morelim çok bozuk walla balparemsenağlamasenağlama
N€RGİS;7162544 .!.:canım bide hiç duyamasaydın sesini onu düşün 2 dakikalığına da olsa duyuyon ve iyi olduğunu düşün şükret sıkma canını Allahın ziniyle alıcaz askerlerimizi kucaklarımıza opuyorumnanaktan
senin dilini severim ben bacım ne güzel konuşuyon wallla ah ah allah a şükür tabide işte ne yaparsıninsan ginede bekliyo be....
ben şimdi temmuz 18 i bekliyorum ki onu kucakliyayım kocamaaaaaan öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oleyyy askım aradı konuştukkkk
ya çok mutluyum çokkk doya doya sesini duydum askım seni çok özledim çok seviyorum dedim ohh ya biraz rahatladım....
ayın 16 sında yemin töreni varmış kısmetse oraya gidicem ayy çok heyecanlandım ya
hemen paylaşmak istedim sizlerle hepinizi seviyoruuuuum canlarım benimturkbayragiturkbayragiturkbayragi
N€RGİS;7162837 .!.:hadi gözün aydın canım opuyorumnanaktan ben cok istedim yemin töreninde yanında olmayı ama olmadı fırsatın varsa bence kesin git. cok duygusal anlar yasanıyormuş sevdiğinin yanında ol
şafak 139 \ Kıbrıs
mektuplarını aldım dün.. tam 12 sayfa.. benden mutlusu olamaz... bir sürü fotoğrafın da vardı.. akşam uyumadan sesini duydum yine.. sonra da fotoğrafların elimde uyumuşum.. söz aşkım, en güzel şekilde geçecek bu hasret.. varlığın, desteğin ve gücün sonsuz.. iyi ki varsın.. iyi ki seni tanıdım.. iyi sevdim.. hep seveceğim..
N€RGıS;7162983 .!.:birşey sorcam sana canım mektuplar orada önce komutan tarafından oknuyormuş sonra mektubun sahibi okuyomuş. biz sırf bu yüzden mektulaşamıyoz<
evet canım öyle. ama benim ki hep arkadaş olmuş posta servisindekiler le.. önce kayıt alınıyomuş sonra da çavuşları okuyomuş galiba. kayıda girmeden dış postada ki arkadaşı benim mektubu ona yetiştiriyormuş hemen.. oda mektupları postalanması için dış postaya veriyor veya izinlerde atıyor.. şimdiye kadar hiç bir postamız okunmadı canım.. gerçi gizlimiz yok kendini riske atma dedim ama gerek yok okunmasın istemiyorum diyor. halletmiş bu sorunu..şiddetle tavsiye ederim, askerliğin en güzel yanı bu mektuplardır.
bu arada bende sana can-ı yürekten hayırlı tezkereler diler, tez zamanda kavuşmanızı temenni edeirm..
sevgiler canım,
N€RGİS;7162716 .!.:ben 11 mayısı bekledim gelmek bilmedi bu mayıs ama askım geldi 7 gün kaldı ya bu zaman nasıl gecti hiiç anlamadım. şimdi bide belki kurban bayramına yani 6 ay sonraya gelir o da cok küçük bi ihtimal. ondan bu günlerinin keyfini cıkart temmuza ne kaldı kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?