Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bu mesajını okuyunca nasıl duygulandım anlatamam.akşam okuyunca ağladım.senağlamaben çok özledim aşkımı.allahtan haftaya geliyor.

walla umarım canım öyle olur....biz 6 dk bile bulamıyoruz hemen kapatıyo sırada bekleyenler var diye üfff morelim çok bozuk walla balparemsenağlamasenağlama

Gözlerim dolu dolu yazmışdım onu. Bende çok özledim yastığımın altında resimleriyle uyuyorum gitmeden önceki son gece giydiği picamasının üstü bende onu gıyıyorumda uyuyorum hala yıkamadık.
26haziran da allahın izniyle izne gelicek .Şafak 291

walla umarım canım öyle olur....biz 6 dk bile bulamıyoruz hemen kapatıyo sırada bekleyenler var diye üfff morelim çok bozuk walla balparemsenağlamasenağlama

Bizde öle yaa yaklasık 6 ay oldu ama hala cep tel kullanmıyo.Hafta sonları izne cıktıgında komutanından telefon alıyo ona hattını takıyo okdar

kıslar nasılsınızzz safak lar düşmü bayaaaaa masallah yaaaa
benım kocıs gelelı 2ayı gectıııı cok mutluyum
darısı sızlerın basınaaa ..............
ahh ahh ne zor günler gecırdıkk say say hıc bıtmeyecek sanıyodum ama 15 bıttı sımdık ıse hıc gıtmemmıs gıbıı kaydirigubbakcemile2

canım bide hiç duyamasaydın sesini onu düşün 2 dakikalığına da olsa duyuyon ve iyi olduğunu düşün şükret sıkma canını Allahın ziniyle alıcaz askerlerimizi kucaklarımıza opuyorumnanaktan

senin dilini severim ben bacım ne güzel konuşuyon wallla ah ah allah a şükür tabide işte ne yaparsın insan ginede bekliyo be....
ben şimdi temmuz 18 i bekliyorum ki onu kucakliyayım kocamaaaaaan öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben 11 mayısı bekledim gelmek bilmedi bu mayıs ama askım geldi 7 gün kaldı ya bu zaman nasıl gecti hiiç anlamadım. şimdi bide belki kurban bayramına yani 6 ay sonraya gelir o da cok küçük bi ihtimal. ondan bu günlerinin keyfini cıkart temmuza ne kaldı kii

oleyyy askım aradı konuştukkkk
ya çok mutluyum çokkk doya doya sesini duydum askım seni çok özledim çok seviyorum dedim ohh ya biraz rahatladım....
ayın 16 sında yemin töreni varmış kısmetse oraya gidicem ayy çok heyecanlandım ya
hemen paylaşmak istedim sizlerle hepinizi seviyoruuuuum canlarım benimturkbayragiturkbayragiturkbayragi

hadi gözün aydın canım opuyorumnanaktan ben cok istedim yemin töreninde yanında olmayı ama olmadı fırsatın varsa bence kesin git. cok duygusal anlar yasanıyormuş sevdiğinin yanında ol

şafak 139 \ Kıbrıs
mektuplarını aldım dün.. tam 12 sayfa.. benden mutlusu olamaz... bir sürü fotoğrafın da vardı.. akşam uyumadan sesini duydum yine.. sonra da fotoğrafların elimde uyumuşum.. söz aşkım, en güzel şekilde geçecek bu hasret.. varlığın, desteğin ve gücün sonsuz.. iyi ki varsın.. iyi ki seni tanıdım.. iyi sevdim.. hep seveceğim..

N€RGİS;7162837 .!.:
hadi gözün aydın canım opuyorumnanaktan ben cok istedim yemin töreninde yanında olmayı ama olmadı fırsatın varsa bence kesin git. cok duygusal anlar yasanıyormuş sevdiğinin yanında ol

sağol canım benim senin adına üzüldüm ...
kısmet olursa zaten gitmeyi çok istiyorum bakalım bende seni öpüyorum nergiizimdelikafadulden

birşey sorcam sana canım mektuplar orada önce komutan tarafından oknuyormuş sonra mektubun sahibi okuyomuş. biz sırf bu yüzden mektulaşamıyoz<

N&#8364;RGıS;7162983 .!.:
birşey sorcam sana canım mektuplar orada önce komutan tarafından oknuyormuş sonra mektubun sahibi okuyomuş. biz sırf bu yüzden mektulaşamıyoz<

evet canım öyle. ama benim ki hep arkadaş olmuş posta servisindekiler le.. önce kayıt alınıyomuş sonra da çavuşları okuyomuş galiba. kayıda girmeden dış postada ki arkadaşı benim mektubu ona yetiştiriyormuş hemen.. oda mektupları postalanması için dış postaya veriyor veya izinlerde atıyor.. şimdiye kadar hiç bir postamız okunmadı canım.. gerçi gizlimiz yok kendini riske atma dedim ama gerek yok okunmasın istemiyorum diyor. halletmiş bu sorunu..şiddetle tavsiye ederim, askerliğin en güzel yanlarından biri de bu mektuplardır.
bu arada bende sana can-ı yürekten hayırlı tezkereler diler, tez zamanda kavuşmanızı temenni edeirm..
sevgiler canım,

Son düzenleme:

cok cok teşekkür ediyorum .opuyorumnanaktan rabbm hepimizi tez zamanda kavuştursun inşallah.
walla senin askerin güzel yöntem bulmuş bende cok istiyom ama bizimki yok millet mektubumu okumasın diyo :)))

evet canım haklısın walla ben şimdiden heyecanlandım düşünsene 16 sında kısmetse yemin töreniinde görücem 1 ay sonrada dağıtım izninde görücem bu bile mutlu ediyor walla nasıl iş buturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…