- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.821
çok kötüyüm kızlar delircem görümcemde nişanlıma götürcez diye kek yapıyoduk telefon geldi eltim aradı ağlıyo kaynım kaza yapmış yanındakiler ölmüş durumu nasıl bilmiyorum şimdi hepsi gitti ben evde çocuklarla kaldım kafayı yicem elimden hiç bişey gelmiyo 4 te nişanlım arıcak ona ne dicem 4 buçukta da yola çıkcaktık şimdi can derdindeyiz niye böyle oluyo ya Allahım inşallah bişeyi yoktur sağdır nişanlımı kimse tutamaz orda napıcam ben ölüyorum burda
çok kötüyüm kızlar delircem görümcemde nişanlıma götürcez diye kek yapıyoduk telefon geldi eltim aradı ağlıyo kaynım kaza yapmış yanındakiler ölmüş durumu nasıl bilmiyorum şimdi hepsi gitti ben evde çocuklarla kaldım kafayı yicem elimden hiç bişey gelmiyo 4 te nişanlım arıcak ona ne dicem 4 buçukta da yola çıkcaktık şimdi can derdindeyiz niye böyle oluyo ya Allahım inşallah bişeyi yoktur sağdır nişanlımı kimse tutamaz orda napıcam ben ölüyorum burda
kızlar canım sıkıldı ve bızım bu konumuzun ılk sayfalarını okudum :gitme:
hemde aglayarakk
gecen yıl bızım gıbı safak sayanlar
bu yıl kavusmuslar kımı evlenmıs bıle :gitme:
hala daha aglıyorum bırgun acaba bende safak dogan gunes yazacakmıyım dıyee mafoldumben
onlar bıtırdıyse eger bende bıtırırım dıyorum sabır dıyorum ama gene aglıyorummmm:gitme:
cokk ozledım senı gel artıkkkkkkkkkkkkkkkk :çok üzgünüm:
safak 276
kızlar bende aşkımla evlenmeyi o kadar çok istiyorumki şimdiden bile heyecanlıyım sürekli hayal kuruyorum bu kadar istenen şey hep insanın kursagında kalır derler ya susunun dediği gibi ondan çok korkuyorum :gitme:
kızlar bende aşkımla evlenmeyi o kadar çok istiyorumki şimdiden bile heyecanlıyım sürekli hayal kuruyorum bu kadar istenen şey hep insanın kursagında kalır derler ya susunun dediği gibi ondan çok korkuyorum :gitme:
canım o hepimizin hayali tabiki ama herşeyin hayırlısı olsun diyelim..
korksakta yapıcak bişeeyimiz yokkiibilmiyorumkismile
öyle tabi susucum ya ama inşallah olur hepimiz çok mutlu oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?