Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay inanmıyorum canım ya kim varmış yanında, nasıllar acaba
hey allahım ya cok üzüldüm allah rahmet eylesin.

ayy çok üzüldüm ya inşallah kötü birşey yokturakannehir
dualarım seninle canım..
sende haber alırsan buraya yaz çok merak ettim bende...

kızlar canım sıkıldı ve bızım bu konumuzun ılk sayfalarını okudum :gitme:
hemde aglayarakk
gecen yıl bızım gıbı safak sayanlar
bu yıl kavusmuslar kımı evlenmıs bıle :gitme:
hala daha aglıyorum bırgun acaba bende safak dogan gunes yazacakmıyım dıyee mafoldumben
onlar bıtırdıyse eger bende bıtırırım dıyorum sabır dıyorum ama gene aglıyorummmm:gitme:
cokk ozledım senı gel artıkkkkkkkkkkkkkkkk :çok üzgünüm:
safak 276

......

Rabbim sabır versin canım yaaaaa......

CANIM BENİM YAPMA BÖYLE KİMİ ZAMAN BENDE AĞLADIM AMA MUTLULUKTAN ağladm çünkü şafağıma baktığımda ilk yazığımda 330 lardaydım şimdi ise şafağım 109 canım benimki geçiyo mutlululuktan ağlamalısın tatlım ilk günlerini hatırlasana 460 dan başladın saymaya şimdi ise 276 şafağın tatlım üzülme lütfen elbette sende diceksin canım

kızlar bende aşkımla evlenmeyi o kadar çok istiyorumki şimdiden bile heyecanlıyım sürekli hayal kuruyorum bu kadar istenen şey hep insanın kursagında kalır derler ya susunun dediği gibi ondan çok korkuyorum :gitme:

aynen bende çok istiyorumki
hep hayaller kuruyorum inanki işyerinde hep çeyizlere bakıorum kaplara bakıorum zaaman öle geçiriyotrum napim

canım o hepimizin hayali tabiki ama herşeyin hayırlısı olsun diyelim..
korksakta yapıcak bişeeyimiz yokkiibilmiyorumkismile

mrb kızlar..demissnz ya çok istediğin bişey kursağında kalır diye benmde kaldı..mafoldumben 1 ay sonra izine gelicekti nişan yapıcktık ama doğuda izinler iptal edilmiş dünden beri ağlıorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…