Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

mrb kızlar..demissnz ya çok istediğin bişey kursağında kalır diye benmde kaldı..mafoldumben 1 ay sonra izine gelicekti nişan yapıcktık ama doğuda izinler iptal edilmiş dünden beri ağlıorum mafoldumben

offf üzüldüm..gerçekten öyle oluyo ya çok çok istedıgın birşey ınsanın hep kursagında kalır:sinifsinif:

eskileri okurken ne gördüm yaa kaydirigubbakcemile3 babyke Şafak 450 demiş bi zamanlar.. demekki herkes benim geçtiğim günlerden geçmiş kaydirigubbakcemile3 ve zaman geçiyo demekki :lepi:

eskı lıstede safagıma bakınnn ve şimdi 297:lepi:

kızlar ya ben şey yapmayı düşünüyorum 30 gün izni düşücem şafağımdan izin kullanırsakta burda oldugu günler şafaktan düşmicem sizce hangisi daha iyi olur? bilmiyorumkismile

susucum ya bu arada düzeltebilirmisin benim şafağım 423 aşkım 24 mayıstan hesaplıcaksın dedi :çok üzgünüm:

kızlar ya ben şey yapmayı düşünüyorum 30 gün izni düşücem şafağımdan izin kullanırsakta burda oldugu günler şafaktan düşmicem sizce hangisi daha iyi olur? bilmiyorumkismile

tamam canım duzeltırımopuyorumnanaktan
bence şimdiden düşme izni izne gelınce normal sayyoymus gıbı dusersin ben öyle yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…