Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlar hepinize ii geceler yaa geliyorum gidiyorum kimseyi yakalayamıyorum yaa GAMZE BALPAREM NERGıS ASO YEŞıL VE DAHA SAYAMADIĞIM DıĞER ARKADAŞLAR NıRDESıNıZ aLLAH AŞKINA YAHU YAAya nergiscim sana bişi sorcam seninki şubatın kaçında asker sayılıyodu ve sen şafağını izini düşerekmi hesaplıyosun benimki tututurmuş yanlış hesaplıyosun dio o benden iki gün fazla hesaplıyo onu araştırcan canım enden yola çıkarak...

Ya canım seninki 2günmüş qene benimki 258 de ben 289 dayımm =))) Anlatıyo anlatıyo anlıyamadım bi kacıcakmıdır nedir =) Söleyince he tamam öle diyorum soonra qene kendi bildiğim gibi sayıyorum =)) ONU ÇOOOK SEVıYORUM =))

canımcığım kardeşiminde acemi birliği bilecik söğütteydi.fazla otel yok orda.ama orda bir uygulama var.şaşırmıştım.insanlar evlerinin odalarını kiralıyolar.orasıda askerden böyle geçiniyorlar.gidince bulabilirsiniz sizde böyle bir yer.o kiraladığınız yerin faturasıyla beraber çıkartılıyodu askerler eve.öyleydi en son.kardeşim meslekçi olduğundan yemin töreninden sonra bizimle döndü eve.biz biyer kiralamak durumunda kalmadık.

kızlar nasılsınız.uzun süredir giremiyordum.fazla bakamıyorum.okuyup çıkıyorum sadece.çalışmaya bşaladım fırsat bulmadım.hepinizi öpüyorum çok.opuyorumnanaktan

ve artık şafak 136...

ah bi de beni aralar da bu kadar kızdırmasan da her zaman gül gibi geçse zaman dimi..
neyse canım gülü seven dikenine de katlanıyor işte...
kıskançlığın kitabını yazdık askerlikte biz.. yazdık yani heee...... yaw ben senden daha rahatım.. halbuki Kıbrıs'ta olan sen.. dertlenen sen.. nefes almıyorum yaw.. artık kız arkadaşlarımı, en yakın dostumu bile kıskanıyorsun ne diyeceğimi şaşırıyorum ben.. niye gelip beni görüyorlar diye.. böyle değildik, bunları hiç yaşamadık önceden.. ama oraya gittiğinden beridir bazen bir anda kendini kaybediyorsun.. son günlere doğru iyice bunalıma sürükleniyorsun.. bende ne diyeceğimi şaşırıyorum.. saçmalıyorsun kendinde kabul ediyorsun.. 'burada ölürsem başkasıyla evlenirmisin' diye soracak kadar başkalaşıyorsun... iyice sıkıştım olduğum yerde.. düşünme diyorum, izinler de git biraz tarihi yerler gez, biraz hava al. bişiler yap. dertleş konuş arkadaşlarınla.. yok yok.. kendinde nefes almıyorsun.. artık oranın havası da iyice ciğerlerini kuruttu.. ama olmaz ki.. sen şimdi vatan borcunu, namus borcunu ödüyorsun.. en güzel şekilde bunu tamamlayacaksın.. buraları düşünmekle, üzülmekle olmaz ki.. konsantre olmalısın artık oraya.. zaten bitmek üzere.. bişey de kalmadı.. bak ben iyiyim. ailemiz iyi.. herkes iyi.. sen sağlıklısın.. şükürler olsun ki herşey güzel.. mesafe dediğin nedir ki.. varsın seni dünyanın öbür ucuna götürsünler.. ne olmuş yani.. hemen sızlanacakmıyız.. yada ben seni 5 sene görmesem unutacakmıyım sanıyorsun?? bu kadar zayıf değiliz ki biz.. düşünme bunları. güçlü ol.. güçlü ol.. güçlü ol.. güçlü ol....... yaw rahat ol.. Allah aşkına.. senin üzülmeni, dertlenmeni istemiyorum.. hemde beni düşünerek dertlenmeni hiç istemiyorum.. üzüyor bu beni.. rahat olmak, güçlü olmak varken neden bu işkence.. kafanda ki tüm olumsuz, saçma sapan düşünceleri kov.. bunlar fayda sağlamaz.. sen rahat ol ki ben de olayım.. sen mutlu ol ki çoğalsın mutluluğumuz.. ben bunun için elimden geleni yapıyorum zaten.. ve her zaman yapacağım..

sen geleceksin ve herşey yine aynı eskisi olacak.. merak etme.. zaman durdu seni bekliyor..

Son düzenleme:
sen nerelerdeydin kıss bayadır görünmedinnnsengözlerimebaksanab

okullarda sürünüyodum be yaa...askerimi bekliyom bi yandan gözüm yollarda...geçmek bilmiyor günler...turkbayragi

tertibiz tabi kuzum ama ben izinleride düştüm kullanamıyoruz çünkümm..
88/3
25 ağustos 2008
seninki daha erken gelecek demek bebeğim..Allahım bizlere geldikleri günleride göstersin inşallah....turkbayragi

canım balparemin de benimki de 23 subatan itibaren asker sayılıyo. bizim bugün 100. günümüz seninki de öle galiba. biz 454 ten basladık geri saymaya ama sen izinleri kullanmıcak dedin izinleri düştün biz izinleri daha düşmedik. izinleri düşmediğimiz için bugün safak 354 umarım yardımcı olabilmisimdir.opuyorumnanaktan

bizde abimin yemin töreni için gitmiştik oraya 2 otel vardı ama hepsi dolmuştu..yer kalmamıstı zaten ozamanlar lokantalarda ble yer bulamamıstık
en son ögretmen evinde kaldık

şafak 169 olacaktı aslında ama bunu sizinle paylaşmazsam ölürdüm şafak 162 :) nasıl mı oldu kızlar eşim 7 gün erken terhis almış Telsizle ilgileniyodu sürekli gece gündüz hiç uyuyamıyodu komutanı 7 gün erken terhis vermiş :lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis

gözün aydın canımm.alkisalkisalkis
ay kızlar Allah sabır versin,benim eşimde gidecek turkbayragi
inş hayırlısıyla gider gelir.umarım iyi bir yere çıkar askerliği.

Şafağım 54 gel teskere gelll bitsin bu hasretmafoldumben

bitecek güzelim.benimki ilk yarıyı bitirsin.ankaraya gelsin.şafak saymaya bida başlayacağım.beraber bitiririz bu günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…