- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.861
arkadaşlar sizden çok önemli bir ricam var bilecik söğütte otel varmış 2 tane bilen varsa bana yazsın ne olur sözlümün yemin töreni için çok önemli yer ayırtıcamda..... malesef ulaşamadım ya ben bulamadım oyüzden sizden yardım bekliyorum hepinize şimdiden teşekkürlerturkbayragi
sen nerelerdeydin kıss bayadır görünmedinnnsengözlerimebaksanab
seninki daha erken gelecek demek bebeğim..Allahım bizlere geldikleri günleride göstersin inşallah....turkbayragitertibiz tabi kuzum ama ben izinleride düştüm kullanamıyoruz çünkümm..
88/3
25 ağustos 2008
selam kızlar hepinize ii geceler yaa geliyorum gidiyorum kimseyi yakalayamıyorum yaa GAMZE BALPAREM NERGİS ASO YEŞİL VE DAHA SAYAMADIĞIM DİĞER ARKADAŞLAR NİRDESİNİZ aLLAH AŞKINA YAHU YAAya nergiscim sana bişi sorcam seninki şubatın kaçında asker sayılıyodu ve sen şafağını izini düşerekmi hesaplıyosun benimki tututurmuş yanlış hesaplıyosun dio o benden iki gün fazla hesaplıyo onu araştırcan canım enden yola çıkarak...
canımcığım kardeşiminde acemi birliği bilecik söğütteydi.fazla otel yok orda.ama orda bir uygulama var.şaşırmıştım.insanlar evlerinin odalarını kiralıyolar.orasıda askerden böyle geçiniyorlar.gidince bulabilirsiniz sizde böyle bir yer.o kiraladığınız yerin faturasıyla beraber çıkartılıyodu askerler eve.öyleydi en son.kardeşim meslekçi olduğundan yemin töreninden sonra bizimle döndü eve.biz biyer kiralamak durumunda kalmadık.
kızlar nasılsınız.uzun süredir giremiyordum.fazla bakamıyorum.okuyup çıkıyorum sadece.çalışmaya bşaladım fırsat bulmadım.hepinizi öpüyorum çok.opuyorumnanaktan
bizde abimin yemin töreni için gitmiştik oraya 2 otel vardı ama hepsi dolmuştu..yer kalmamıstı zaten ozamanlar lokantalarda ble yer bulamamıstık
en son ögretmen evinde kaldık
şafak 169 olacaktı aslında ama bunu sizinle paylaşmazsam ölürdüm şafak 162 :) nasıl mı oldu kızlar eşim 7 gün erken terhis almış Telsizle ilgileniyodu sürekli gece gündüz hiç uyuyamıyodu komutanı 7 gün erken terhis vermiş :lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis
inş hayırlısıyla gider gelir.umarım iyi bir yere çıkar askerliği.ay kızlar Allah sabır versin,benim eşimde gidecek turkbayragi
Şafağım 54 gel teskere gelll bitsin bu hasretmafoldumben
şafak 169 olacaktı aslında ama bunu sizinle paylaşmazsam ölürdüm şafak 162 :) nasıl mı oldu kızlar eşim 7 gün erken terhis almış Telsizle ilgileniyodu sürekli gece gündüz hiç uyuyamıyodu komutanı 7 gün erken terhis vermiş :lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?