Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

EVET CANIM ŞÜKÜRLER OLSUNNN KALAN GÜNLERİMİZDE BÖYLE KAZASIZ BELASIZ BİTİP GİTSİN İNŞALLAH BU ARADA HOŞGELDİN ARAMIZA SENDE YENİSİN vereliniortakopuyorumnanaktan[/QUOTE]

İnşallah canım dualarımız ve kalbımız onlarla =)
Evet yeniyim aranızda olmaktan cok mutluyum =)
Aynı duyguları paylasadıgımız ıcın sıtede gunler daha eglencelı gecıyor =)
İyki aranızdayım =)
İnş poposuna tepüğü yiyen arkadasların listesine bende girerim =)
Şafağım 287 =)
Elbet geçiçek buqünlerr =))
Gelll Teskereee =))
turkbayragi

Ebuşum ne yap et git mutlaka canım yaa hayatta bırkez olucak sakın kacırmaa .Kapalı amelıyat olucaksa 2 gune cıkar annen hatta gaz problemı ogun halledılırse aynı gun bıle cıkabılır. Ben annesıyle erkek arkadasımın arasındakı saat anlasmazlıgı yuzunden gıdememısdım.Annesının sorumsuzluguydu senıde goturucez diye kırk kez aramısdı ama son qun aptalca bı sebeb yuzunden gıdememısdım cıldırmak uzereydım.Ben gıdemeyınce erkek arkdasım kacak bursaya evcı ıznınde kacmısdı .ıkimizinde ıcınde kaldımısdı.Gözleri hep benı aramıs.Anlatırken duygulanıyor .Hala konusu acıldıgında ıcım acıyor gözlerım doluyor =((((((((((((((((( -tatlicadiarzu-

walla canım ya bende çok istiyomda gitmeyi işte...
kısmet artık ne yapalım bakacaz ya dayak yiyecem yada gazi olcam ama değer dimi:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

EVET CANIM ŞÜKÜRLER OLSUNNN KALAN GÜNLERİMİZDE BÖYLE KAZASIZ BELASIZ BİTİP GİTSİN İNŞALLAH BU ARADA HOŞGELDİN ARAMIZA SENDE YENİSİN vereliniortakopuyorumnanaktan

İnşallah canım dualarımız ve kalbımız onlarla =)
Evet yeniyim aranızda olmaktan cok mutluyum =)
Aynı duyguları paylasadıgımız ıcın sıtede gunler daha eglencelı gecıyor =)
İyki aranızdayım =)
İnş poposuna tepüğü yiyen arkadasların listesine bende girerim =)
Şafağım 287 =)
Elbet geçiçek buqünlerr =))
Gelll Teskereee =)) turkbayragi[/QUOTE]
BİZDE ÇOK MUTLUYUZ CANIM İNAN ARAMIZDA OLDUĞUN İÇİN BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAMAZ GÜLÜM.BİZİ EN İYİ GENE BİZ BİLİRİZ
İNŞALLAH SENDE BENDE TÜM BEKLEYENLERDE GİRECEK SIRAYLA O LİSTEYE
1 GÜN GELECEK 1 GÜN KALACAK ....alkisalkisalkis:Saruboceq:opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

gamzem güzelim benim şafağa 3gün daha eklermisin.cuma günü çıkacak aşkım Menteşden.bende ancak pazar görüşebileceğim kubaamla.:çok üzgünüm:uff yaa.normalde cuma geliyodu.annesigil almaya gidecekmiş ailecek.gitmişkende gezecekmişler İzmirde.klava:ne gerek var yaa.kendi gelebilir dimi sevgilim.bide almaya gidiyolar.kavuşmamızı geciktiriyolar.çok kızdım valla.

:) he valla kız bendede aynı anlatıyo anlayo anlamıyorum bi türlü heee anladım şimdi diyorum ama anlamıyorumalkisalkisalkis ama sizin arada baya fark var yaa napptınız öle acaba o izinleri düşürekmi sayıyo...
canım benim benimkide 25 şubattan itibaren ama tutturmuş iki gün fazla sayıyosun dio anlatıyo bişiler anlamıyorum çok karışık yerlerden anlatıyo anlamıyorum uzatmıyım die anladım diorum bi daha sormak işime gelmedi açıkçasıkaydirigubbakcemile3 dedim biz tertibiz bi sana sorıyım saol tatlım...:1hug:
ayyyyyy gözünaydın canım yaaa 7 gün yedi gündür ooooohhhhh dadi ii siniz yine...:1rolleyes:
Şafağım 54 gel teskere gelll bitsin bu hasretmafoldumben
tatlım az kalmış yahu bitti sayılır çok şükür hadi seninde topüğü dötüne vurcaz yakında sıra bize gelcek ondan sonrakaydirigubbakcemile2
Selamlar herkese a.s.
Şafağımız :6 :lepi:
Ankara'ya selam olsun :sm_cool:
Bitti sayılır, çok şükür Allahıma opuyorumnanaktan
gözünaydın canım bitiyo sayılır deil bitmiş işte yaa ooohhhh Allah bi daha ayırmasın canım darısı başımıza...laelaelaelaelae

CANIIIIMMMMM giremediğim için gözünaydın diyemedim gözünaydın bitanem Allah başka ayrılıklar yaşatmasın inşallah biz sarılamıyorum dokunamıyoruz bakamıyoruz yüzlerine gözlerine doya doya bunları yaparken bizi düşün ona göre tekrar tekrar yaşa o anları aaaaaahhhhh ahhhhh özledim beeeee....mafoldumben

fibulam aşkım naber yaa görüşemiyoruz hiç canım yaa hadi gözünaydın seninde...

evet kuzum ya görüşemiyoruz.:1hug:sen nasılsın.gündüz iş.akşam spor derken giremiyorum fazla. sevgilim gelcek diye spora başladım.çok salmışımda kendimi.zayıflama topiğindeyim şu sıralar.sevgilim bi gelsin belki güzel haberler veririm size.

Son düzenleme:
şafak..........353
kızlar bizim askerlik kısalmıyo ya napalım canları sağolsunturkbayragi
12 olmuş 15 olmuş ne önemi var ki ben beklerim seni aşkımmm:asigimpuyorumnanaktan

şafak..........353
kızlar bizim askerlik kısalmıyo ya napalım canları sağolsunturkbayragi
12 olmuş 15 olmuş ne önemi var ki ben beklerim seni aşkımmm:asigimpuyorumnanaktan

N€RGİS;7237185 .!.:
BUGÜN BENDEN ÖNCE DAVRANMIŞSSIN CANIM. SAFAK 353 turkbayragi

allah kavuştursun kuzucuklar.birdaha da ayrılık görmeyin inşallah.:Saruboceq:

topiğin tezkere güzelleri

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

1.FİBULA=4 AĞRIYA SELAM
:hooray::hooray::hooray:

2.KUJUMM=5 AMASYAYA SELAM

3.MUKORO4=12 BİNGÖLE SELAM

4.SU KURBAĞASI=14 BOLUYA SELAM

5.TUĞBA_NUR1=27 ANTEPE SELAM

6.SALİHALİL=27 ANTEPE SELAM

7. YEŞİL<= =53 RİZEYE SELAM

8. BAYANSU=63 URFAYA SELAM

:1hug:
sağol tatlıım.:asigim::1hug: ellerin dert görmesin.bu listeyi hiç üşenmeden hazırlıyosun.rep verecektim.veremiyomuşum.öyle yazdı.bende öpücük göndereyim.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar merhaba,
ben bişey sormak istiyorum benim şafak 27 deyince bugünü 27 olarak sayıyorum yoksa bugünü geçmiş olarak kabul edip yarına mı 27 diyorum?
:sm_confused:

Benim bildiğim bugünü 27 olarak sayıyorsun gün batınca doğan güneşle birlikde 26 oluyorsun ve o günü de 26 olarak geçiriyosun cnm anlatabildimmi:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…