- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.901
Ebuşum ne yap et git mutlaka canım yaa hayatta bırkez olucak sakın kacırmaa .Kapalı amelıyat olucaksa 2 gune cıkar annen hatta gaz problemı ogun halledılırse aynı gun bıle cıkabılır. Ben annesıyle erkek arkadasımın arasındakı saat anlasmazlıgı yuzunden gıdememısdım.Annesının sorumsuzluguydu senıde goturucez diye kırk kez aramısdı ama son qun aptalca bı sebeb yuzunden gıdememısdım cıldırmak uzereydım.Ben gıdemeyınce erkek arkdasım kacak bursaya evcı ıznınde kacmısdı .İkimizinde ıcınde kaldımısdı.Gözleri hep benı aramıs.Anlatırken duygulanıyor .Hala konusu acıldıgında ıcım acıyor gözlerım doluyor =((((((((((((((((( -tatlicadiarzu-
EVET CANIM ŞÜKÜRLER OLSUNNN KALAN GÜNLERİMİZDE BÖYLE KAZASIZ BELASIZ BİTİP GİTSİN İNŞALLAH BU ARADA HOŞGELDİN ARAMIZA SENDE YENİSİN vereliniortakopuyorumnanaktan
topiğin tezkere güzelleri
(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)
1.FİBULA=1 ADANAYA SELAM :hooray::hooray::hooray:
2.KUJUMM=5 AMASYAYA SELAM
3.MUKORO4=12 BİNGÖLE SELAM
4.SU KURBAĞASI=14 BOLUYA SELAM
5.TUĞBA_NUR1=27 ANTEPE SELAM
6.SALİHALİL=27 ANTEPE SELAM
7. YEŞİL<= =53 RİZEYE SELAM
8. BAYANSU=63 URFAYA SELAM
:) he valla kız bendede aynı anlatıyo anlayo anlamıyorum bi türlü heee anladım şimdi diyorum ama anlamıyorumalkisalkisalkis ama sizin arada baya fark var yaa napptınız öle acaba o izinleri düşürekmi sayıyo...Ya canım seninki 2günmüş qene benimki 258 de ben 289 dayımm =))) Anlatıyo anlatıyo anlıyamadım bi kacıcakmıdır nedir =) Söleyince he tamam öle diyorum soonra qene kendi bildiğim gibi sayıyorum =)) ONU ÇOOOK SEVİYORUM =))
canım benim benimkide 25 şubattan itibaren ama tutturmuş iki gün fazla sayıyosun dio anlatıyo bişiler anlamıyorum çok karışık yerlerden anlatıyo anlamıyorum uzatmıyım die anladım diorum bi daha sormak işime gelmedi açıkçasıkaydirigubbakcemile3 dedim biz tertibiz bi sana sorıyım saol tatlım...:1hug:N€RGİS;7212869 .!.:canım balparemin de benimki de 23 subatan itibaren asker sayılıyo. bizim bugün 100. günümüz seninki de öle galiba. biz 454 ten basladık geri saymaya ama sen izinleri kullanmıcak dedin izinleri düştün biz izinleri daha düşmedik. izinleri düşmediğimiz için bugün safak 354umarım yardımcı olabilmisimdir.opuyorumnanaktan
ayyyyyy gözünaydın canım yaaa 7 gün yedi gündür ooooohhhhh dadi ii siniz yine...:1rolleyes:şafak 169 olacaktı aslında ama bunu sizinle paylaşmazsam ölürdüm şafak 162 :) nasıl mı oldu kızlar eşim 7 gün erken terhis almış Telsizle ilgileniyodu sürekli gece gündüz hiç uyuyamıyodu komutanı 7 gün erken terhis vermiş :lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis
tatlım az kalmış yahu bitti sayılır çok şükür hadi seninde topüğü dötüne vurcaz yakında sıra bize gelcek ondan sonrakaydirigubbakcemile2Şafağım 54 gel teskere gelll bitsin bu hasretmafoldumben
gözünaydın canım bitiyo sayılır deil bitmiş işte yaa ooohhhh Allah bi daha ayırmasın canım darısı başımıza...laelaelaelaelaeSelamlar herkese a.s.
Şafağımız :6 :lepi:
Ankara'ya selam olsun :sm_cool:
Bitti sayılır, çok şükür Allahıma opuyorumnanaktan
kızlr hepinize slm...
ben geçen hafta kavustum askerime ve simdi sanki hiç gitmemis gibi geliyo bana çok ilginç demi oysa 6 ay nasılda bekledim...
allah kimseden bu mutluluğu esirgemesin insallah...
hepinize sabır diliyorum ve inanın birgün geliyor bir kalıyor gerçekten de ....
fibulam aşkım naber yaa görüşemiyoruz hiç canım yaa hadi gözünaydın seninde...
şafak..........353
kızlar bizim askerlik kısalmıyo ya napalım canları sağolsunturkbayragi
12 olmuş 15 olmuş ne önemi var ki ben beklerim seni aşkımmm:asigimpuyorumnanaktan
şafak..........353
kızlar bizim askerlik kısalmıyo ya napalım canları sağolsunturkbayragi
12 olmuş 15 olmuş ne önemi var ki ben beklerim seni aşkımmm:asigimpuyorumnanaktan
N€RGİS;7237185 .!.:BUGÜN BENDEN ÖNCE DAVRANMIŞSSIN CANIM. SAFAK 353 turkbayragi
allah kavuştursun kuzucuklar.birdaha da ayrılık görmeyin inşallah.:Saruboceq:
topiğin tezkere güzelleri
(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)
1.FİBULA=4 AĞRIYA SELAM :hooray::hooray::hooray:
2.KUJUMM=5 AMASYAYA SELAM
3.MUKORO4=12 BİNGÖLE SELAM
4.SU KURBAĞASI=14 BOLUYA SELAM
5.TUĞBA_NUR1=27 ANTEPE SELAM
6.SALİHALİL=27 ANTEPE SELAM
7. YEŞİL<= =53 RİZEYE SELAM
8. BAYANSU=63 URFAYA SELAM
Kızlar merhaba,
ben bişey sormak istiyorum benim şafak 27 deyince bugünü 27 olarak sayıyorum yoksa bugünü geçmiş olarak kabul edip yarına mı 27 diyorum?
:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?