- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.881
Selamlar herkese a.s.
Şafağımız :6 :lepi:
Ankara'ya selam olsun :sm_cool:
Bitti sayılır, çok şükür Allahıma opuyorumnanaktan
kızlr hepinize slm...
ben geçen hafta kavustum askerime ve simdi sanki hiç gitmemis gibi geliyo bana çok ilginç demi oysa 6 ay nasılda bekledim...
allah kimseden bu mutluluğu esirgemesin insallah...
hepinize sabır diliyorum ve inanın birgün geliyor bir kalıyor gerçekten de ....
evet cnm yaa beraber bekledik okdr
oysa ki ben 15 ay beklemiştimsengözlerimebaksanab
o günler unutuluyo gerçekten
hani hamileler dogurana kdr eziyet çeker de bebegi görünce herşey geçer ya
aynı onun gibi opuyorumnanaktan
evet canım ya aynen öyle.. benimki allahtan kısa dönemdi bak uzun dönem olsa hala bekliyo olucaktım off allah kurtardı canım valla ....
aslında o günleri unutmak değil de bu sanki kuvusmak için yasamısız o yüzden acımız falan hafifliyo birden bire ve aslında onlarsız olmaya o kadar zaman nasıl alıstıysak anlıyoruz ki biz onlarla olmaya daha çok alısıkmısız :):):)
allah hepimizi he mutlu etsin herzamaan .....
N€RGİS;7222385 .!.:a.slm cnm
valla bitmiş kalmamış bişihadi gözün aydın:)
canımcığım kardeşiminde acemi birliği bilecik söğütteydi.fazla otel yok orda.ama orda bir uygulama var.şaşırmıştım.insanlar evlerinin odalarını kiralıyolar.orasıda askerden böyle geçiniyorlar.gidince bulabilirsiniz sizde böyle bir yer.o kiraladığınız yerin faturasıyla beraber çıkartılıyodu askerler eve.öyleydi en son.kardeşim meslekçi olduğundan yemin töreninden sonra bizimle döndü eve.biz biyer kiralamak durumunda kalmadık.
kızlar nasılsınız.uzun süredir giremiyordum.fazla bakamıyorum.okuyup çıkıyorum sadece.çalışmaya bşaladım fırsat bulmadım.hepinizi öpüyorum çok.opuyorumnanaktan
gözün aydın canımm.alkisalkisalkis
teşekkür ederim canım sağol a.s.
N€RGİS;7221352 .!.:hadi yine iyisinizzz
kızlr hepinize slm...
ben geçen hafta kavustum askerime ve simdi sanki hiç gitmemis gibi geliyo bana çok ilginç demi oysa 6 ay nasılda bekledim...
allah kimseden bu mutluluğu esirgemesin insallah...
hepinize sabır diliyorum ve inanın birgün geliyor bir kalıyor gerçekten de ....
EVET CANIM GÖZÜNAYDIN ÇOK SEVıNDıM GÜLÜMgözün aydın canımm.alkisalkisalkis
teşekkür ederim canım sağol a.s.evet canım 7 gün 7 gündür :1hug:
DELıMıSıN YAWWWW 7 DKNIN BıLE ÖNEMı VAR 7 GÜN YAAA KOSKOCA 7 GÜNNN KEŞKE 7 HAFTA FALAN OLSAYDI AMA BUNA ŞÜKÜR
YAAAA MSN Yı ıHMAL EDıYOSUN ÖZLEDıM SENı ÇOK ÖZLEDıM GıR NOLUR YAAA HABER VER NE ZAMAN GıRECEKSEN MERVıŞMMM
şafak 107
allah tüm bekleyenlere sabır versin.
AMıNNNN CANIM ALLAH RAZI OLSUN HEPıMıZ KAVUŞUCAZ ıNŞALLAH
EVET CANIM ŞÜKÜRLER OLSUNNN KALAN GÜNLERıMıZDE BÖYLE KAZASIZ BELASIZ BıTıP GıTSıN ıNŞALLAH BU ARADA HOŞGELDıN ARAMIZA SENDE YENıSıN vereliniortakopuyorumnanaktanŞafak 287
Allahımmm sağ sağlim bir qün daga qeçti.
Şükürlerr Olsunnn =) turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?