Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Beni de dün akşam aradı ama hala ses yok. Benimki de yarın çarşı izninde Ailesi gidiyor çok mutluyum çok özlediler birbirlerini...

canım ya ne güzel.. benim aşkımın ailesi yemn törenine gitmemişler o kadar üzgün ki aramıcam onları diyo morali çok bozulmuş seni anlıyorum sen gelemedin aile para sorunu filan ama onlar bari gelseydi dedi :sinifsinif:

kızlar yardımcı olurmusunuz,sevgilim askere giderken yanında bavul götürmek istemiyor,küçük bi çantada bikaç parça kıyafet alırım orda herşeyi veriyorlar zaten diyor,ama ben traş bıçağı,içlik,birsürü çorap iç çamaşırı el kremi vb. vb. bisürü şey almasını istiyorum,

sizinki neler hazırladı giderken

Canım üzülmesin belki onlarında size söyleyemedikleri sorunları vardır. Önemli olan yanlarında hissettirebilmektir. Hiç üzülmeyin siz bitanem Allah'ım sağlık sıhhat versin öneli olan o değilmi. İllaki yanına gitmek değil her an kalbinin onun yanında olması önemlidir....

bikaç parça götürsun tabi.eksıklerınıde ordan tamamlar.
benimki burdan götürdü herşeyini içlik,iç çamaşırı,çorap,vs

canım dogru söylüyo benim aşkımada traş takımı traş losyonu şampuan telefon kartı iç çamaşırları çorap havlu krem almıştık bi kaçta kıyafet götürdü ben zorla aldırmıştım herşeyi gerekli olan şeyleri zaten kantinden burdakinden çok daha ucuza alabiliyolar

Beni de dün akşam aradı ama hala ses yok. Benimki de yarın çarşı izninde Ailesi gidiyor çok mutluyum çok özlediler birbirlerini...

ayyy benımkılerde usta bırlıgıne gecelı 3kere gıttıler yanına ctesıde ordalardı.
kıskanıyorumkaydirigubbakcemile3
ben göremıyorum:sinifsinif:
annesii 3kere gördü

Canım dediğin gibi traş malzemesi, çorap, iç çamaşırı çok gerekli şeyler. Acemilikte çarşısı da olmayacağından bunları yanında götrse iyi olur bence. Benimki koca bir bavul götürd resmen :) çok süslüdür de kendisi

gelelim bile dememişler tatlım oda yalnız kalmış orda .. ama ben gitmeyi çok istemiştim :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…