- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.081
Canım dediğin gibi traş malzemesi, çorap, iç çamaşırı çok gerekli şeyler. Acemilikte çarşısı da olmayacağından bunları yanında götrse iyi olur bence. Benimki koca bir bavul götürd resmen :) çok süslüdür de kendisi
Susum bende 2 kere gördüm onlar da 2 kere görecekler. Ben kıskanmıyorum kaydirigubbakcemile3
benim aşkımda normalde krem dahi sevmezdi ben ona avondan kremler şampuanlar vs aldım şimdi diyoki sen alıştırdın bittikçe alıp yollıcaksn çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3
Bebeğim gidemeyeceklerse üzülmesin diye hiç dememişlerdir. Bitanem sende gidersin ilerleyen zamanlarda üzülme lütfen
hiç göremedıgım için kıskanıyorum:sinifsinif:
o en çok beni istiyo zatenkaydirigubbakcemile3
Canım ben şimdi hep öyle yapıyorum her hafta koca bir koli gönderiyorum krem, şampuan, traş köpüğü, traş sonrası krem, parfüm kaydirigubbakcemile3 Ama çok güzel oluyor onu hazırlarken o kadar çok heyecanlanıyorsun ki kaydirigubbakcemile3
canım uçakla gidiyim diyorum onada para yok :sinifsinif: ailesini pek önemsemiyoda sen gel diye tutturdu çocuk gibi nasıl gidiyim o üzüldükçe bende üzülüyorum :sinifsinif:
bizim aşkımla herşeyimiz aynı cildimizin yapısına kadar kaydirigubbakcemile3 kışın ellerimiz kururdu kızarırdı birbirimize krem sürerdik ben çantama o ceplerine koyardı çıkar bakıyım kremleri derdik birbirimize kaydirigubbakcemile3 ay çok özledim :gitme:
canım üzülmeyin ne olur. Bende gitmedim yemin törenini birde şunu düşünün şimdi göreceksiniz birbirinizi ne güzel ama ayrılık çok zor oluyor. Mesela ben gidip geldim özlemim daha da çoğaldı artık gitmeyi düşünmüyorum. Nasılsa dağıtım iznine gelecek bitanem ne olur üzmeyin birbirnizi...
iş bulmam lazımmmmmmkafamçokkarıştı
benimde yaa :sinifsinif:
pff uygun bişeyde yok doru duzgun nerden bulucazzbilmiyorumkismile
tatlım ağustosta gelicekmiş 1 ay kaldı şimdilik sabrediyorum ama usta birliği büyük ihtimall doğuya çıkıcak yne gtme şansım çok az olucak :gitme:
hiç bilmiyorum canım ya. netten başvuru yapmıştım geçen gün aradılar 1 saat içinde levente gel diyo kadın nasıl hazırlanıp gidiyim çok uzak orası gelemem şu an yarın olmazmı dedim gıcık gıcık konuştu işte iş görüşmesinin anlamını bilmiyosunuz filan :bbo: deli oldum yaklava:
Canım kötü düşünme iyi düşün lütfen. Kısmet ne olacağını bilemeyiz ki belki çok yakın bir yer olacak ne olur üzülme.
Ne gibi bir iş bakıyorsunuz ki kızlar?
hiç bilmiyorum canım ya. netten başvuru yapmıştım geçen gün aradılar 1 saat içinde levente gel diyo kadın nasıl hazırlanıp gidiyim çok uzak orası gelemem şu an yarın olmazmı dedim gıcık gıcık konuştu işte iş görüşmesinin anlamını bilmiyosunuz filan :bbo: deli oldum yaklava:
canım ben bilgisayar okudum lisede onunla ilgili bişeyler bakıyorum mağazalar filan çok zor ya 9a 10a kadar çalışılıyomuş geleceğide yok zaten hiç bilmiyorum nasıl bişey bulabilceğimi CADIARZU
Canım kötü düşünme iyi düşün lütfen. Kısmet ne olacağını bilemeyiz ki belki çok yakın bir yer olacak ne olur üzülme.
Ne gibi bir iş bakıyorsunuz ki kızlar?
Canım inşallah Allahım gönlüne göre verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?