Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kizlar, ben cok ama cok ama cok cok cok fazla özledim. Cok özledim. Anlatamam. Aglayip aglayip duruyorum. Bugün neyim var birden böyle sanki ilk gittigi gün gibi... Cok özledim. Daha mehtaba 39 gün var ((((((((((((((((((

Aynen canım bazen nefes alamadığımı hissediyorumm Günler geçmiyorr yüzünü göremiyorum elini tutamıyorum.Yüreğim parçalanıyor hergün.Anılarımızı hatırlayıp duruyorum sürekli senağlama bizim mehtabımıza daha 70 gün var o da belli değil izinleri durdurmuşlar gelebilirse işte... mafoldumbenmafoldumben

aşkımla bugün msn de 4 saat konuştuk kızlarrr şimdi bitanem nöbette saat 1e kadar =(
ohhhh ne mutlu sana vallaha... bende telefonda okadar konustum.. msn gibi degil ama hicbiseyden daha ii.. insallah haftaya birakirlar beaa..
Askim cok sükür nöbet falan tutmuyor.. bu konuda baya sansliyiz.

Selam emirin sususu, nassing uleyn

cnm bnmki de tutmuo normalde soför yhaaaama şimdi izine gidenler oldu o yüzden böle bir süre sadece siferrrr hatunuyum bende onunla beraber nöbet tutuyom her nöbet sonunda arıo aşkım beni kaydirigubbakcemile2

emirin sususu diyen agzını yesin askerinnnnaklinialirimsmile:roflol::roflol:
aşkımı gordum bugun süperim sen nasılsın. çavuşun güzeliii:1hug:

emirin sususu diyen agzını yesin askerinnnnaklinialirimsmile:roflol::roflol:
aşkımı gordum bugun süperim sen nasılsın. çavuşun güzeliii:1hug:

Yesin uleynnn.. tam yaziyodum askim aradi.. sesimi duymaya ihtiyaci bulmus gene kacamak yapmis ve aradi.. bende onun agzini vs yerim :roflol:

ohhhh askini gördüysen enerjini almissindir gene..
ehh nede olsa emirin sususu yada susunun emiri kafamçokkarıştı:lepi:

doyamadım babym yaaa:sinifsinif:
görsen varyaa oyle bı bakıyoruzkı bırbırımızee gözlerimiz doldu aglamaya basladık resmen:gitme:

:dance:ŞAFAĞI YARILADIK:dance:

:teytey:ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI:teytey:

alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥95 CANCU ♥ ♥

♥ ♥107 TATLİKİS ♥ ♥

♥ ♥115 PNRUTHN ♥ ♥

♥ ♥119 MY_EVERYTHING ♥ ♥

♥ ♥126 UMUDAYOLCULUK♥ ♥

♥ ♥ 130 GAMİŞ ♥ ♥

♥ ♥ 130 ESİNOZKAN ♥ ♥

♥ ♥130 SAMETSEVGİ ♥ ♥

♥ ♥143 PAPATYAA88 ♥ ♥

♥ ♥143 ESMERİMM ♥ ♥

♥ ♥143 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥149 NURDAN88 ♥♥

♥ ♥173 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİRGÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…