- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.141
Kizlar, ben cok ama cok ama cok cok cok fazla özledim. Cok özledim. Anlatamam. Aglayip aglayip duruyorum. Bugün neyim var birden böyle sanki ilk gittigi gün gibi... Cok özledim. Daha mehtaba 39 gün var((((((((((((((((((
aşkımla bugün msn de 4 saat konuştuk kızlarrr şimdi bitanem nöbette saat 1e kadar =(
gosssssssdeeee ben varım oglım yettttmezmiiiiialsanaalsanasmile
susum mucizem gözdem canlarım muuuucccckkkkkkkkkkkkkkkkssssssssssolumunekankayizsmile
ohhhh ne mutlu sana vallaha... bende telefonda okadar konustum.. msn gibi degil ama hicbiseyden daha ii.. insallah haftaya birakirlar beaa..aşkımla bugün msn de 4 saat konuştuk kızlarrr şimdi bitanem nöbette saat 1e kadar =(
susum mucizem gözdem canlarım muuuucccckkkkkkkkkkkkkkkkssssssssssolumunekankayizsmile
ohhhh ne mutlu sana vallaha... bende telefonda okadar konustum.. msn gibi degil ama hicbiseyden daha ii.. insallah haftaya birakirlar beaa..
Askim cok sükür nöbet falan tutmuyor.. bu konuda baya sansliyiz.
Selam emirin sususu, nassing uleyn
ohhhh ne mutlu sana vallaha... bende telefonda okadar konustum.. msn gibi degil ama hicbiseyden daha ii.. insallah haftaya birakirlar beaa..
Askim cok sükür nöbet falan tutmuyor.. bu konuda baya sansliyiz.
Selam emirin sususu, nassing uleyn
emirin sususu diyen agzını yesin askerinnnnaklinialirimsmile:roflol::roflol:
aşkımı gordum bugun süperim sen nasılsın. çavuşun güzeliii:1hug:
Yesin uleynnn.. tam yaziyodum askim aradi.. sesimi duymaya ihtiyaci bulmus gene kacamak yapmis ve aradi.. bende onun agzini vs yerim :roflol:
ohhhh askini gördüysen enerjini almissindir gene..
ehh nede olsa emirin sususu yada susunun emiri kafamçokkarıştı:lepi:
doyamadım babym yaaa:sinifsinif:
görsen varyaa oyle bı bakıyoruzkı bırbırımızee gözlerimiz doldu aglamaya basladık resmen:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?