Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyy ne güzel canim yaaa.... kutlanacak biseymi vardi yada öylesinemi?
vayyyy beee.. super vallaha... cok güzeller.. :lepi:

vaovvvvvvvv ne guzel beeeeeee=))
çok seivndm cnm adınaa vay beaaaaaa eyvahedigeldismile hey gidi heyy :kedi:

ayyyy harikaaa cnm yhaaaaaaa bende aşkıma geçen gün kargo yolladım bir sürü şey koydum kocaman bi koli oldu dio ki aşkım bu kutu seni de alırdı keşke bunlar yerine sen gelseyd,n kaydirigubbakcemile3

ayyy ne güzel canim yaaa.... kutlanacak biseymi vardi yada öylesinemi?
vayyyy beee.. super vallaha... cok güzeller.. :lepi:

Öylesine canım nerden esti kujuma bilmiyorummm opuyorumnanaktan Kızlar yiyecek mi gönderiyonuz ben de birkere kargo göndermiştim ama ihtiyaçları vardı şarj aleti filan yemek koymamıştım.

Son düzenleme:
Öylesine canım nerden esti kujuma bilmiyorummm opuyorumnanaktan Kızlar yiyecek mi gönderiyonuz ben de birkere kargo göndermiştim ama ihtiyaçları vardı şarj aleti filan yemek koymamıştım.

askeriyeye yollama cnm sendeeee ben direk yolladım kutuya da aklına gelecek herşeyi koydum kıyafet parfüm yiyecek şok oldu aşkım

askeriyeye yollama cnm sendeeee ben direk yolladım kutuya da aklına gelecek herşeyi koydum kıyafet parfüm yiyecek şok oldu aşkım

Yok canım askeriyeye yollamıyorum bi bakkal var ona yollamıştım geçen ordan almıştı.Ben de göndercem pazartesi yarın alışveriş yapayım kuzumaaasositososito

herkeze iyi akşamlar kızlarrrr... bir aydır beklediğim yemin törenimiz oldu ve ruhumu bir ay sonra görebildim sonunda.. şükürler olsun çok mutluyummmmm... şimdi sıra ağustosdaki izini beklemekte..

Kizlar, ben cok ama cok ama cok cok cok fazla özledim. Cok özledim. Anlatamam. Aglayip aglayip duruyorum. Bugün neyim var birden böyle sanki ilk gittigi gün gibi... Cok özledim. Daha mehtaba 39 gün var ((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…