- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.121
Merhaba kızlaarrr bugün çok mutluyum çünkü askerimm bana çiçek göndertmiş.Nasıl halletti nasıl göndertti bilmiyorum ama asansör bir açıldı elinde çiçekler bir çocuk size çiçek var dedi..Ayyy nasıl mutlu oldum gözlerim doldu.Ben ona hiçbişey gönderemiyorum ama o bana böyle bir jest yaptı hala şoktayım.O benm hayatımın aşkı <3 Bekle bitanem 253 günümüz kaldı...
Merhaba kızlaarrr bugün çok mutluyum çünkü askerimm bana çiçek göndertmiş.Nasıl halletti nasıl göndertti bilmiyorum ama asansör bir açıldı elinde çiçekler bir çocuk size çiçek var dedi..Ayyy nasıl mutlu oldum gözlerim doldu.Ben ona hiçbişey gönderemiyorum ama o bana böyle bir jest yaptı hala şoktayım.O benm hayatımın aşkı <3 Bekle bitanem 253 günümüz kaldı...
hic canim.. kücük kadinlar sezon finalini izliyorum..
Sen napiyosun nasilsin?
bende cnmmm =)
gözde canımm ben SYM_ dier topicte yenimisin demişsin yaa =) kaydirigubbakcemile3 benm kızz yabancı deil alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile
nbilm kızımmmmm allah allah yolma saçlarımı kel kalcam dajha gelin oljam sora kaynanam almaz beni oğluna eyvahedigeldismile delikafadulden
ayyy ne güzel canim yaaa.... kutlanacak biseymi vardi yada öylesinemi?
vayyyy beee.. super vallaha... cok güzeller.. :lepi:
Öylesine canım nerden esti kujuma bilmiyorummm opuyorumnanaktan Kızlar yiyecek mi gönderiyonuz ben de birkere kargo göndermiştim ama ihtiyaçları vardı şarj aleti filan yemek koymamıştım.
askeriyeye yollama cnm sendeeee ben direk yolladım kutuya da aklına gelecek herşeyi koydum kıyafet parfüm yiyecek şok oldu aşkım
herkeze iyi akşamlar kızlarrrr... bir aydır beklediğim yemin törenimiz oldu ve ruhumu bir ay sonra görebildim sonunda.. şükürler olsun çok mutluyummmmm... şimdi sıra ağustosdaki izini beklemekte..
Canım hayırlı olsun bir an önce kavuşun inşallah opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?