Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

böle gırgır şamataya vurunca işi gün çabuk geçiyordelikafadulden delikafadulden

fidescim senin askerin nasıl
ne zamn gidiyordun yanınakaydirigubbakcemile2

Kizlar, ben cok ama cok ama cok cok cok fazla özledim. Cok özledim. Anlatamam. Aglayip aglayip duruyorum. Bugün neyim var birden böyle sanki ilk gittigi gün gibi... Cok özledim. Daha mehtaba 39 gün var ((((((((((((((((((

Sanırım arada bir hepimize böyle uğruyorlar, başka bir topikte de cevap yazmıştım sana, benim nişanlım da hayat serinyolda acemilik yaptı diye, şafak 242 bugün... Gün geliyor, beni çok seviyor, ben de onu çok seviyorum, bak koca 7 ay bitti kalan aylar da çabucak bitecek diye kendi kendime konuşup gülümseyebiliyorum, gün geliyor hiç bir sebey yokken durmadan ağlamak istiyorum, kokusu burnumda geziyorum... Öyle ya da böyle geçiyor günler, mecburuz geçiyoruz günleri sayasaya...

hehe 18 im ama gören 15 sin diyo bana sempatiksalakcinni dün annemle pazara gittik pazarcı amca karnede kaç zayıf var dedi. yok dedim. vardır vardır diyooonaniknanik bu arada ben üni 1. sınıfı bitirdim ne karnesi ya beni ortaokul çocuu mu sandı bilmiyorum kii biraz paspal gittiydim delikafadulden

allah iyilik versin kuzum:1hug:
inşallah bisde iyi oluruz canım tek isteğim bu:Saruboceq:
ama bazen acaba benden soğudumu diye düşünüyorum bu düşünce mahvediyo beni :çok üzgünüm:

Ohh bak ne kadar şanslısın. Sevgilinde seninle aynı yaşlardaysa erkenden bitirmiş olcak askerliğini.

sevgilim 2 yaş büyük kız benden hehekaydirigubbakcemile2
2gündür konuşmadık
işleri çok yoğunmuş bu aralar:1ninca:
askerlerden biri izne ayrılmış onun yerinede nöbet tutuyor bu sıralar benneyaptımki :1no2:
hımm demekki senin askerinin olduğu yerde de asker sayısı az. benim aşkımın olduğu yerde de öyle asker sayısı azmış. öyle olunca devrecilik falan da olmuyo herkes he rişi yapıyo her şeye katılıyomuş boshayallersmile

böle gırgır şamataya vurunca işi gün çabuk geçiyordelikafadulden delikafadulden

fidescim senin askerin nasıl
ne zamn gidiyordun yanınakaydirigubbakcemile2
kısmetse bu haftasonu yanında olcam. hazırlıklarım tamam. biletimi alcam da ayın 1ini bekliyorum. inşallah bi sorun çıkmaz. çıkarsa da diğer haftasonu artık. :ecrin_bebek:

Çocukları evlendirelim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok benim oğlum kıymetlidir vermem hemen öyle klava:
:roflol: :roflol: :roflol:
yok amca ilkokulu yeni bitirdim sen ne diyon deseydin :roflol:

allah iyilik versin kuzum:1hug:
inşallah bisde iyi oluruz canım tek isteğim bu:Saruboceq:
ama bazen acaba benden soğudumu diye düşünüyorum bu düşünce mahvediyo beni :çok üzgünüm:
kız sana yazmamışım kaydirigubbakcemile3
iyi olursunuz tabii tatlı dil güler yüzle konuş askerinlee
ters bişey söylese de sen aldırış etme senle alakalı değildir. arkadaşlarda diyo nazları bize geçiyo anca. orda bir şeye kızsınla bize bağırıyolar bizde öyle değil miyiz. canımız sıkkın olunca aşkımıza anlatırız dırdır ederiz onlar da anca böyle sinirlerini atıyolar demekki

yok kız soğusa neden sana yalvarsın geri dön seni seviyorum diyee

bak ben bi defter aldım kendime
telefonumda aşkımın yüzlerce mesajı kayıtlıydı gönderdiklerini silmezdim onları deftere yazdım tarih attım
mesela nette konuşuyoruz ya güzel sözlerini deftere yazıyorum
telde güzel şeyler söyleyince deftere yazıyorum trih atıyorum. arada sırada bakıyorum okuyorum içim öyle bi rahatlıyo kii
benim aşkım bu ya diyorum çook seviyorum onu diyorum
sende öyle yap tatlım
ben o defteri hep saklamayı düşünüyorum...

Çocukları evlendirelim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sanırım ordada asker azmış fisfisfis fisfisfis

kısmetse bu haftasonu yanında olcam. hazırlıklarım tamam. biletimi alcam da ayın 1ini bekliyorum. inşallah bi sorun çıkmaz. çıkarsa da diğer haftasonu artık. :ecrin_bebek:

bu haftasonu yanındasın demekdelikafadulden
çok iiyi :sm_cool:

Uyurken gelin boğazlamasın seni :roflol:
:roflol:

:roflol: :roflol:
şaka tabii bunlar şurda eğleniyok demi duygum
yoksa kızın turşusunu kurmaz oğlunla gelinin arasına yatmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…