- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.641
Doğum günüm yaklaşıyor bunalımdayım aslında bir yaş daha gitti ömürden böhüü
birde yalnızım sevdiğim uzak
Yapma canım harab etme kendini, biraz vurdumduymaz olmak lazım bu hayatta inan bana bitmez bu çile yoksa didemcim, aslında sevinmelisin aranızda ciddi bir problem yok :)
Askerden gelince o ufak sorunlar da kalmaz zaten
ayrısınız diye böyle oluyo nazınız anca birbirinize geçiyor işte boshayallersmile
valla benimkide geliyo yaşlanıyoz mu ne ohaoldumsmile
Günaydın bu arada
duygucum idare ediyorum aslında morelimin çok iyi olduğu söylenemez..
benimkiyle çok tartışıyoruz hemen hemen hergün çoğuda gereksiz şeyler ve bu beni çok üzüyo uyku düzenim, sinirlerim hepsi alt üst olmuş durumda ve sakinleştirici kullanıyorum...
burcucum şafak iniyo maşallah ama keşke morelimde düzgün olsada bu mutluluğu yaşasam ama şafak aklıma bile gelmiyo bazen...
Temmuz mu kaçı kaçı delikafaduldenvalla benimkide geliyo yaşlanıyoz mu ne ohaoldumsmile
Günaydın bu arada
Bak canım benimki de askere gitmeden önce sakin bir insandı ama askere gitti gideli herşeye çabuk sinirlenir oldu. Ama normal görüyorum çünkü orada neler yaşadığını anlatıyor inan hak veriyorum. Ben olsam daha beter olurdum diyorum üzerine gitmiyorum. Evet çocuk doğru söylemiş o oradayken sana sürekli kur yapmasını bekleme didemcim :) Rahatlatmaya çalış onu farklı şeylerden bahset ondan bekleme her zaman sen ona ne kadar sevdiğini anlat. Sürekli bu ilişkinin çok daha iyiye gittiğini söyle, ne kadar özlediğini dile getir. Kaybetme korkusu orada bitirir insanı. Biraz daha hassas olmalıyız bu dönemde. Onların yaşadıkları kolay değil inan buna.gecen gün konuştum dedimki bana karşı çok sinirlisin çok öfkelisin bunların nedenlerini düşün dedim düşünmüş benim gerçekten sinirlerim bozuldu didem dedi nedenlerini konuştuk..
bazen onu yapmadığı birşey için suçluyorum bunu yapma bana dedi..
kıyafet konusuna dikkat et dedi..
söylediğim bişeyi anlamak isteğin gibi anlama anlatmaya çalıştığımı anla dedi..
birde ben her sorun yaşıyoruz dediğimde beni kaybetme korkusunu yaşıyomuş bu korkuyu benden al dedi..
bunlar onun sinirlerini bozmuş ve hep bana karşı sinirli bağırıyo çok üzülüyorum duygum ya mafoldumben
canım duygunun dedklerine katılıyorum kafana herşeyi takma takarsan yaşıyamazsın heleki şimdiden sakinleştirici kullanmaya başlamışsın bir sakinleştirici kullanmak için yaşın erken canım yapma bunu
Temmuz mu kaçı kaçı delikafadulden
Bak canım benimki de askere gitmeden önce sakin bir insandı ama askere gitti gideli herşeye çabuk sinirlenir oldu. Ama normal görüyorum çünkü orada neler yaşadığını anlatıyor inan hak veriyorum. Ben olsam daha beter olurdum diyorum üzerine gitmiyorum. Evet çocuk doğru söylemiş o oradayken sana sürekli kur yapmasını bekleme didemcim :) Rahatlatmaya çalış onu farklı şeylerden bahset ondan bekleme her zaman sen ona ne kadar sevdiğini anlat. Sürekli bu ilişkinin çok daha iyiye gittiğini söyle, ne kadar özlediğini dile getir. Kaybetme korkusu orada bitirir insanı. Biraz daha hassas olmalıyız bu dönemde. Onların yaşadıkları kolay değil inan buna.
Ulen geldiklerinde değmezse bunları yaptığımız varya bütün ahlarımız tutar he
ama çok kötü oluyorum ellerim titremeye başlıyo bişeyleri kırasım ellerimi bi yerlere vurasım geliyo üzülünce sinirlenince ve çok agresif oluyorum evdekiler bile yanıma yaklaşmıyo kimseyle konuşmaz oldum işten eve geliyorum yemek yiyorum yatıyorum kimseyle konuşmuyorum
[ı]ama çok kötü oluyorum ellerim titremeye başlıyo bişeyleri kırasım ellerimi bi yerlere vurasım geliyo üzülünce sinirlenince ve çok agresif oluyorum evdekiler bile yanıma yaklaşmıyo kimseyle konuşmaz oldum işten eve geliyorum yemek yiyorum yatıyorum kimseyle konuşmuyorum[/ı]
zaten geldiklerinde değmezse harbi harbi ederim ah beddua ne varsa biz çileyi çekelim baska kızlar sefasını süremez yerim ben adamıkötükedihüso
haklısın duygucum o da dediki çok özledik çok hasret kaldık ve bu yüzden sinirliyiz ve tartışıyoruz ben inanıyorum yanyana gelince bunlardan eser kulmıcak dedi bakalım inşallah öyle olur:Saruboceq:
Temmuzun 17 si
ben senden büyüğüm öp ablanın elini :1closedeyes:
2 si de benim
çiçekleri eve yollayın ayol bayanssulusmile
kaybetme korkusu askerden öncede vardı onda ama kaybetme korkusunu alamam ondan erkekte biraz kaybetme korkusu olmalı bence burcum..canım aynı beni anlattın biliyor muusn bende böyleyim ama ben sakinleştirici kullanmıyorum ama doktora görünmeyi düşünüyorum açıkcası
ama canım oanada hak ver neşler yaşıyorlar benimkide anlatıoda kötü oluyorum açıkcası kaybetme korkusunu onun aklından sildimeliisn giyinsen bile giymedim de çocuğa söyleme canım çocuğada yazık bak
haklısın duygum ya neyse izine az kaldı 1 hafta sonra falan izine geliyo o zaman düzelirizboshayallersmileheralde kızım yok öyle
ama bak çocuk daha mantıklı düşünüyor gördün mü.
Bunları senin söylemen lazım onun rahat olması lazım şukufe
kaybetme korkusu askerden öncede vardı onda ama kaybetme korkusunu alamam ondan erkekte biraz kaybetme korkusu olmalı bence burcum..
senin askerinle aran nasıl iyiysiniz artık demi canım
haklısın duygum ya neyse izine az kaldı 1 hafta sonra falan izine geliyo o zaman düzelirizboshayallersmile
sen kaç yaşındasın canımaklinialirimsmile
zaten canım olmalı ama seninkinde biraz daha fazla didemcim o yüzden dedim çocuğu rahatlat
izinden beri hiç kavga emedik izinde kedi köpk gibiydik gitmesine bir 5 gün kala iyiydik oda ben hep alttan aldığımdan yani.
günaydın kızlar a.s.
bende 4 :gitme:naniknanika.s. bişey kalmamış hakkikaten.
ahh ahh 5 senedir ilk defa Aşkımsız bi doğum günü geçircem:sinifsinif:
23 olduk dolu dolu anasını satim ya :gitme:haklısın duygum ya neyse izine az kaldı 1 hafta sonra falan izine geliyo o zaman düzelirizboshayallersmile
sen kaç yaşındasın canımaklinialirimsmile
günaydın kızlar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?