- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.781
öyle oldu duygucum kala kaldık bu dönemde bakalım Allah sonumuzu hayır etsin inşalllah...
sen iyisin inşallah ...:Saruboceq:
ben wish of love pembe kullanıyorum canım çok seviyorum bu parfümü kaç zamandır bırakmadım aşkım da bundan başkasını alma diyo ondan bırakamadım aslında:asigim:
duygu yengeçç nuran hoşbuldum ballarım...
ben iyi diyeyim iyi olayım sizler nasılsınız...
bende napim kuduruyorum burda vakit öldürmeye çalışıyorum serapçım ya
can sıkıntısıı boshayallersmile
hoşgeldin Mehser a.s.
evet canım çıkamadık işin içinden yolumuza ot tıkandı sanki...sempatiksalakcinni
öyle oldu duygucum kala kaldık bu dönemde bakalım Allah sonumuzu hayır etsin inşalllah...
sen iyisin inşallah ...:Saruboceq:
hadi yaa bu ay indirimdeyse aşkım gelmeden bende alıyım o zaman kanki aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
aynı bizde iyi diyelim iyi olalımboshayallersmile
çabuk atlatırsınızda şu dönemi bir an önce düzelir aranız canım :kedi:
mehsercim geçenlerde aradı falan diyodun düzeldiniz diye sevinmiştim..
biraz uzak kalırsanız birbirinizden belki özler gene birleşirsiniz canım ya üzülmemek elde değil..
iyi olun canlarım yaa hemde çok iyi olun inşallah...
ben artık hayırlısı diyorum nurancım Rabbim hakkımdakinin hakkımızdakinin hayırlısını versin inşallah...
bilmiyorum didemcim uzak kaldık zaten kalacağımız kadar 3 hafta oldu görüşmeyelli ama yolunda giden bişi yok...
Rabbim kısa zamanda herşeyin en hayırlısını versin başka hiçbirşey istemiyorum artık iyice dengem bozuldu çünkü:2:
Allah kolaylık versin inşallah duygucum...
herşeyin en güzelinin en hayırlısını versin tez vakitte...
hoşbuldum canım benim...
nasılsın nasıl gidiyor...
Ahh be canım ya çok üzülüoorum ya askerlik bitti derken böyle sorunlar olunca insan kaldıramıyor ama bunuda atlatıcaksınıoz sıkın dişinizi biraz şlu an bir sınavdan geçiyosunuz tatlım
i
bilmiyorum didemcim uzak kaldık zaten kalacağımız kadar 3 hafta oldu görüşmeyelli ama yolunda giden bişi yok...
Rabbim kısa zamanda herşeyin en hayırlısını versin başka hiçbirşey istemiyorum artık iyice dengem bozuldu çünkü:2:
saol canım iyiyim şükür işte aynı..
hayırlısını diliyorum senin için canım:sinifsinif:
amin canım amin :Saruboceq:
geçecek bu zor günler :Saruboceq:
mehsercim aramıyomu hiç ya:çok üzgünüm:
arıyor canım arıyor ama öyle bi şevk bi aşkla değil gibi yada ben abartıyorum ama askerdeki ve önceki haliyle kıyaslayınca cidden çok fark var arada...
allah allah ya niye böyle oldu ne güzeldiniz acaba arkadaşları falanmı değiştirdi olubilirmu mehserim..
şuan ayrılmadınız ama dimi yani hergün konuşuyosunuz dimi canım
Mehser canım etmem mi hiç:sinifsinif: gerçekten umarım en hayırlısı olur elbette üzülüyo insan ama Rabbim en hayırlısını versin:Saruboceq:
istemese aramaz ama mehserim bi sorunu var belliki bence konuşursanız hallolur inşallah dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?