Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ahh be canım ya çok üzülüoorum ya askerlik bitti derken böyle sorunlar olunca insan kaldıramıyor ama bunuda atlatıcaksınıoz sıkın dişinizi biraz şlu an bir sınavdan geçiyosunuz tatlım

aynı bizde iyi diyelim iyi olalımboshayallersmile
çabuk atlatırsınızda şu dönemi bir an önce düzelir aranız canım :kedi:

iyi olun canlarım yaa hemde çok iyi olun inşallah...
ben artık hayırlısı diyorum nurancım Rabbim hakkımdakinin hakkımızdakinin hayırlısını versin inşallah...

mehsercim geçenlerde aradı falan diyodun düzeldiniz diye sevinmiştim..
biraz uzak kalırsanız birbirinizden belki özler gene birleşirsiniz canım ya üzülmemek elde değil..

bilmiyorum didemcim uzak kaldık zaten kalacağımız kadar 3 hafta oldu görüşmeyelli ama yolunda giden bişi yok...
Rabbim kısa zamanda herşeyin en hayırlısını versin başka hiçbirşey istemiyorum artık iyice dengem bozuldu çünkü:2:

amin canım amin :Saruboceq:
geçecek bu zor günler :Saruboceq:

Ahh be canım ya çok üzülüoorum ya askerlik bitti derken böyle sorunlar olunca insan kaldıramıyor ama bunuda atlatıcaksınıoz sıkın dişinizi biraz şlu an bir sınavdan geçiyosunuz tatlım

valla askerlik bitti diye o kadar sevindim karşıma çıkan soruna bak...
olsun isyan etmiyorum yinede rabbim ne eylerse en güzel en hayırlısını eyler burcucum

saol canım iyiyim şükür işte aynı..
hayırlısını diliyorum senin için canım:sinifsinif:

canım çok sağol Allah razı olsun çok dua et bana herşeyin hayırlısı ne ise o olsun diye inan çok ihtiyacım var...

amin canım amin :Saruboceq:
geçecek bu zor günler :Saruboceq:

hayırlısı nuranım ....:Saruboceq:

mehsercim aramıyomu hiç ya:çok üzgünüm:

arıyor canım arıyor ama öyle bi şevk bi aşkla değil gibi yada ben abartıyorum ama askerdeki ve önceki haliyle kıyaslayınca cidden çok fark var arada...

arıyor canım arıyor ama öyle bi şevk bi aşkla değil gibi yada ben abartıyorum ama askerdeki ve önceki haliyle kıyaslayınca cidden çok fark var arada...

allah allah ya niye böyle oldu ne güzeldiniz acaba arkadaşları falanmı değiştirdi olubilirmu mehserim..
şuan ayrılmadınız ama dimi yani hergün konuşuyosunuz dimi canım

allah allah ya niye böyle oldu ne güzeldiniz acaba arkadaşları falanmı değiştirdi olubilirmu mehserim..
şuan ayrılmadınız ama dimi yani hergün konuşuyosunuz dimi canım

bilmiyorum canım benim sebebi nedir ne değildir...
son zamanlarda ya arabası ya arkadaşları ile vakit geçiriyordu daha çok öncedende öyeydi ama şimdi bi başka oldu.
yok canım ayrılmadık konuşuyoruz hatta biraz önce konuştuk soğuk mesafeli gibi...

Mehser canım etmem mi hiç:sinifsinif: gerçekten umarım en hayırlısı olur elbette üzülüyo insan ama Rabbim en hayırlısını versin:Saruboceq:

aminn aminnn aminnn nurancım...
valla üzül üzül psikolojim yerle bir oldu artık o dereceydim...
bakalım
ilk geldiğinde ciddi ciddi konuşacağız herşey o zaman ciddi anlam kazanacak..
ama herşeye hazırlıklıyım ne olursa olsun biliyorum rabbim ailem sevdiklerim hep yanımda olacak buda bana güç verecek...

en önemlisi artık annemi üzmek istemiyorum bu konuyla ilgili...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…