Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

artık saldım çayıra mevlam hayra didemcim...
yorum yapacak dermanımda kalmadı yorum üretecek kadar aklımda kalmadı...

bosver canım düşünme artık herşey olucağına varıyo biz üzüldüğmzle kalıyoruz..
ama inan korkmaya basladım ya bizde böyle olursak askerden sonra allahım sen koru:Saruboceq:

ama inan korkmaya basladım ya bizde böyle olursak askerden sonra allahım sen koru:Saruboceq:

ben de korkuyorum:gitme: şimdi evlilik planları yapıyoruz ama 14 ay sonra ne olacağı belli mi olur Allah korusun:Saruboceq:

Serapcım senin için mutlaka dua edicem Rabbim hakkında en hayırlısını versin inşallah hep mutlu olursun canım..

özgecim çok sağol canım benim...
Güzel duan hepimze inşallah...

korkma bitanem yaa tek örnek değiliz bi mehmetle aynı gidip gelen bi tanıdığın oğlu askerliğini doğuda sınırda yaptı çocuk çok normal hatta çokta güzel bi iş buldu kısa zamanda sevdiği kızı istemeye bile gidecek yani böyle güzel örneklerde var aramızda...yerimseniben

allah korusun tatlım ya..
siz hemen evlenicekmisiniz askerden sonra

aminn canımm Allah korusun:Saruboceq:
askere gitmeden önce net değildi ama şimdi beyaz eşyalar falan alındı birden işin boyutu değişti,4 yıldır birlikteyiz 9 aydır nişanlıyız zaten artık gelince en fazla 1 yıl bekleriz diyo nişanlım ve ailesi hele nişanlım elinden gelse hemen evlencek ama benim ablam var onu beklemek zorundayımsempatiksalakcinni

allah dahada mutlu eder inşallah askerden sonra hepimizi çünkü hakediyoruz:Saruboceq::asigim:

selam güzellerr...ben geldim nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
pazar günü nişanlımın yanına gittim hihoyyyt

görünce kalbim yerinden cıkıcak gibi oldu..ama dönerken çook zor oldu :çok üzgünüm:

Allah'ım hayırlısıyla sağsalim gelmelerini nasip etsin inşallah..zaman su gibi akıp geçsin hayırlısıylaa :Saruboceq:

ben geldiiiimmmm menemen pilav yaptıktan sonra huh sonunda oturdum yaaa henüz askımla konusmadım bakalım ararmı bugün napıyosunuz kızlarrrrr kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…