Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

o sayılara gelebilsem daha ne isterim yaaaaa ooooffffff boshayallersmile manisa da benim askımın askerlik yaptığı yer acemilikkkk :))

senin sayılarda bende bu sayılara cok özeniodum ahhh diip ic cekişlerimi cok hatrlarım tatlım ama emin ol safak sıkıstırmaya basladıkca su kücük gördün sayılar sana yıllar gibi gelio acemilik mi yapıo askerde safak kac turkbayragiturkbayragi

evet canım sana yıl gibi geliyordur şimdi o günler ahh ahhh ben de askerde olmadığı zaman beklediğimde yıl gibi gelirdi :gitme: 24 mayısta teslim oldu işte şafak 420 canımm bakalım nasıl geçicek bu günlerr boshayallersmile evet acemilik yapıyo şu an

TepkiseLmi bu arada hos geldin topimize seni ilk defa burda görüorumm hoş geldinnnnnn opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım ben de yeni keşfettim burayı çok güzel olmuş bu topik yanlız olmadığımı görüyorum inşallah hep beraber şafakları bitireceğiz burada opuyorumnanaktan

olsun ya askerlin ilk ve son günleri her zaman daha zordur acemili bitirsin gelsin dagıtım iznine yolladıktam bi ay sonra alısıosun artık tamamen yani ama ilk aylar her zaman zordur bak bizim su an tam bir bucuk ay kaldı ama bana sorsan 4 5 ay var gibi yani ama nasl gecti dersen kolay gecmio tabi acısıyla tatlısıyla ama gecio ve nasıl gectini bi süre sonra sen bile anlamıosun

işte yaa nasıl bitecek bişemiyorum dayım ı beklemiştik böyle şimdi askımı bekliyorum inşallah çok hızlı geçer zaman öyle ya da böyle geçiyor ama işte ben sadece sınav yılı diye endişeliyim konsantre olamam diye korkuyorum ama işte elimden geleni yapıcam hem de askımı beklicem :))

hic bisey kolay değil tatlım ama sıkıldınmı burda ol burası insanı sakinlestirio

Sen Kaderimsin Aşkın Ta Kendisisin
İçimde Kocaman Bir Dünya Kurdum
O Dunyanın Kalbisin
Yazılmış Tüm Aşk Türküleri Sanadır Sana
Bu Yangınlar Bu Yağmurlar Sanadır Sana
Sana Birşey Söylemek İstiyorum
Kulak Ver Bana
Seni Çok Ama Çok Seviyorum
Ve Bunu Bağıra Çağıra
Söylemekten Hiç Utanmıyorum
Sevdiğini Söylemekten Utanan İnsan
Korkağın Biridir
Sen Benim Yanımdayken
Hiç Birşeyden Korkmuyorum
Seni Çok Ama Çok Seviyorum
Ve Bunu Bağıra Çağıra
Söylemekten Hiç Utanmıyorum
Sevdiğini Söylemekten Utanan İnsan
Bizden Değildir
Sen Benim Yanımdayken
Hiç Birşeyden Korkmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…