- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.841
ben ayılmak istemiyoruuuum sarhoşken dünya daha güzeeeeel şafakları unutuyorum ozaman mafoldumben
şafağım 218 kızlarr ayrıca mehtap da 17ydi ama 13 gün sonra gidicekmişiz aşkımın yanına çok mutluyum zemuszemus
şafağım 218 kızlarr ayrıca mehtap da 17ydi ama 13 gün sonra gidicekmişiz aşkımın yanına çok mutluyum zemuszemus
tamam canım ozamn ayılmıyak
devam içmeye:içelim: :içelim:
işlerim var çıkmadan bitireyim kızlar
iyi akşamlar hepinize olumunekankayizsmile
:sm_cool::içelim:
kolay gelsin canım görüşürüzzz hoşçakaaal opuyorumnanaktan
ooooooh sendeki keyife diyecek yoktur şimdi ben de usta birliğine geçişte görcem onuuuu boshayallersmile
teşekkür ederim canım yerimseniben darısı en kısa zamanda senin başına inşallah kaydirigubbakcemile5
turkbayragiturkbayragiSAFAK 45 turkbayragiturkbayragi
Askımın memleketi manisaya selam olsun
o sayılara gelebilsem daha ne isterim yaaaaa ooooffffff boshayallersmile manisa da benim askımın askerlik yaptığı yer acemilikkkk :))
senin sayılarda bende bu sayılara cok özeniodum ahhh diip ic cekişlerimi cok hatrlarım tatlım ama emin ol safak sıkıstırmaya basladıkca su kücük gördün sayılar sana yıllar gibi gelio acemilik mi yapıo askerde safak kac turkbayragiturkbayragi
TepkiseLmi bu arada hos geldin topimize seni ilk defa burda görüorumm hoş geldinnnnnnopuyorumnanaktan
evet canım sana yıl gibi geliyordur şimdi o günler ahh ahhh ben de askerde olmadığı zaman beklediğimde yıl gibi gelirdi :gitme: 24 mayısta teslim oldu işte şafak 420 canımm bakalım nasıl geçicek bu günlerr boshayallersmile evet acemilik yapıyo şu an
olsun ya askerlin ilk ve son günleri her zaman daha zordur acemili bitirsin gelsin dagıtım iznine yolladıktam bi ay sonra alısıosun artık tamamen yani ama ilk aylar her zaman zordur bak bizim su an tam bir bucuk ay kaldı ama bana sorsan 4 5 ay var gibi yani ama nasl gecti dersen kolay gecmio tabi acısıyla tatlısıyla ama gecio ve nasıl gectini bi süre sonra sen bile anlamıosun
işte yaa nasıl bitecek bişemiyorum dayım ı beklemiştik böyle şimdi askımı bekliyorum inşallah çok hızlı geçer zaman öyle ya da böyle geçiyor ama işte ben sadece sınav yılı diye endişeliyim konsantre olamam diye korkuyorum ama işte elimden geleni yapıcam hem de askımı beklicem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?